Παρακαλω τις προτασεις σας μιας και πολλα κιλα λιγοτερα ευτυχως/δυστυχως δεν μας κανουν τα προηγουμενα.....
Παρακαλω τις προτασεις σας μιας και πολλα κιλα λιγοτερα ευτυχως/δυστυχως δεν μας κανουν τα προηγουμενα.....
Remember,Hope is a good thing,maybe the best of things.And no good thing ever dies
Δες στο www.motorparts.com.gr που έχει εκπτώσεις καλές στα σκοττ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Με αυτό το budget λογικά κοιταζεις cordura και όχι δέρμα. Προτιμάς 3/4 ή πιο κοντό;
Αν προτιμάς 3/4 προτείνω Dainese Tempest D-Dry, Held 4 touring, Revit outback, Macna Geo ή Οasis.Ως πιο οικονομική λύση το Nordcap adventure 4 season . Αν σε ενδιαφέρει να μη μοιάζει με μπουφάν μηχανής αλλά με κανονικό casual μπουφάν, δες Revit Bastille και Revit Concorde
ουτε κρυωνω, ουτε βρεχομαι...
εβγαλα ολο τον περσινο χειμωνα ανετα...
http://www.motoexpert.gr/el/mpoufan/...ca-d-dry-black
παρε τηλ. για νουμερα....
επειδη θα ξαναβγει και φετος θα εχει νεα παραλαβη...
:ZZZ:
πηγαινε σε agv pro η nordcap, ειναι πολυ πιο φτηνα απο dainese και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια. τα dainese μαλιστα δεν σου δινουν την προστασια πλατης και πρεπει να πληρωσεις εξτρα στην ηδη ακριβη τιμη που εχουν. 200 πχ για το μπουφαν και κανα 30-40αρι για την προστασια εχεις παει ανετα στα 250 ευρω. με 150-160 το πολυ εχει παρει τα αλλα και τα εχεις και ολα
Παίδες, μην τα λέμε έτσι ελαφρά την καρδια όλα.
Τα agvpro και nordcap μπορεί να είναι μπάτζετ τίμια μπουφάν, αλλά δεν έχουν σχέση ούτε με τα dainese, ούτε με τα revit κλπ (προσωπικά, τα agvpro τα θεωρώ πεταμένα λεφτά βέβαια).
Επίσης, προστασιες με προστασιες έχουν διαφορά.
Η προστασία που πληρώνεις στην dainese δεν έχει καμία σχέση με την τσάμπα αλλά ψεύτικη των άλλων δύο.
Φίλε που ψάχνεις, να ξέρεις ότι δεν έχεις μικρο μπάτζετ.
Όλα τα μαγαζιά που έχουν επώνυμα μπουφάν, έχουν πάντα κάτι σε προσφορά. Δεν ξέρω που μένεις, αλλά αν μπορείς να κάνεις μια πανω-κατω την Καλλιροης σίγουρα θα βρεις κάτι ποιοτικό και οικονομικό.
Έχω αυτό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Σημείωση: Το έχω αγοράσει πριν 6 χρόνια από το μαγαζί αυτοπροσώπως, 220€...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Χοντρό, ανθεκτικό δέρμα, ο ψηλός γιακάς του μπορεί να μην είναι μουράτος, αλλά μπαίνει κάτω από το κράνος και κόβει κρύο και αέρα, κνόξ προστασίες, όχι καλή εφαρμογή στο σώμα μου (καλά, δεν είμαι κανάς σωματαράς...).
Θυγατρική της dainese που δεν την ξέρει κανείς..
Value for money..
πέρυσι πήρα Scott πρώτη φορά.
ΔΕΝ έχει τις προστασίες της Dainese (κανένα μπουφάν εκτός των BMW -έχουν καλύτερες- δεν τις έχει).
Όμως στα 199 ευρώ (απερχόμενο μοντέλο σε προσφορά) απεδείχθη ότι ήταν εξαιρετική αγορά γιατί είχε πολύ καλή ποιότητα υλικών, πολύ καλή εφαρμογή, πολύ καλή επένδυση -ελαφριά, ζεστή, αδιάβροχη-, το φόρεσα και το καλοκαίρι με όλους τους αεραγωγούς ανοιχτούς (αντιθέτως με εσένα, πήρα κιλά και τα καλοκαιρινά δεν με χωρούσαν). http://www.scott-eshop.com/scott-onr...terrain-jacket
Αν βρεις χρώμα και μέγεθος που να σου κάνει...
εναλλακτικά, παίρνεις προστατευτικό γιλέκο και απο πάνω ένα οικονομικό μπουφαν του σκι αδιαβφροχο 5Κ waterproof τουλάχιστον.
50 ευρω η πανοπλία και 100 ευρω ένα καλό μπουφαν 8Κ (βαθμονόμηση αδιαβροχοποίησης), και είσαι καλυμένος.
και φοράς και την πανοπλια σκέτη με ενα ελαφρυ μακρυμάνικο μπλουζάκι και είσαι καλυμένος και για το καλοκαίρι.
Εναλλακτικά μπορείς να μη φορέσεις απολύτως τίποτα και να εύχεσαι να μην πέσεις ποτέ.
Life begins at 45°.
ετοιμη την είχες την εξυπνάδα. Δηλαδή αμα φοράει αυτό: και μπουφανάκι του σκι απο πάνω, δε θα χει προστασία?
χώρια που θα χει προστασία χειμώνα-καλοκαίρι, γιατι η πανοπλία είναι πιο δροσερή απο οποιοδήποτε καλοκαιρινό μπουφάν.