Επειδή μου τα έχετε κάνει Ζέπελιν, διαβάστε.... Μπορεί να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι.
Έρχεται μια μέρα στη ζωή του ανθρώπου που δεν έχει να φροντίσει μόνο τον εαυτό του
ούτε μπορεί πια να σκεφτεί με, και για το πουλί του ΜΟΝΟ.
Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη σου.
Δευτέρα πρωί πρέπει να πας δουλειά βρέξει, χιονίσει, άρρωστος, ευτυχή,ς δυστυχής, σπαΖμένος...
Δεν έχει καμία σημασία.
Πρέπει απλά να είσαι εκεί γιατί αν δεν είσαι εσύ δεν θα είναι κανένας.
Κανένας δεν θα δουλέψει για σένα, κανένας δεν θα σου δώσει λεφτά για την ΔΕΗ τον ΟΤΕ ή την ΟΥΛΕΝ :P
Το χειρότερο μέρος να συνειδητοποιήσεις τα παραπάνω γεγονότα είναι ένα νοσοκομείο με τρόμπες
γιατρούς και βλαχάρες νοσοκόμες (με την πολύ κακή έννοια)
Ένα κρατικό νοσοκομείο που το φακελάκι αποτελεί εισιτήριο όχι μόνο για να ξαναπερπατήσεις μια μέρα
αλλά και για να σου φέρουν μια πάπια να κατούρησες.
Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν λες...
Νίκο μούτζωστα πρέπει να κλείνεις με τα σούπερ σπορτ.
Εδώ δεν είναι Ιταλία.
Χάρισμα λοιπόν το ZZR 1100, που έκανες τσιγάρο στα 160 και νόμιζες πως δεν τρέχει τίποτα και υπομονή
ενός χρόνου να ισιώσει το πόδι (που δεν ίσιωσε εν τέλει γιατί είχαν κάνει μισή δουλειά)
Άντε και να συνηθίσεις να πονάς κάθε Παρασκευή, άντε και να κόψεις και τα παυσίπονα γιατί θα πας από νεφρά.
ΆΝτε να το παίζεις και δεν τρέχει τίποτα γιατί οι άλλοι, αυτοί που αγαπάς δεν σου φταίνε.
Φυσικά χωρίς μηχανάκι δεν λέει οπότε το ρίχνεις στα χρηστικά άκα DR 2.5 και ο καιρός περνάει οπότε λες
κι αν το κάνω ΧΤ600 σ/μ θα αλλάξει κάτι????
Οι πληγές δένουν σιγά σιγά οι πόνοι υποχωρούν 2 36ωρα με ΧΤ που είναι πια λίγο μεν, αγαπητό δε, σαν να ήταν το
πρώτο μηχανάκι.
Αν το καλοσκεφτείς ήταν πράγματι το 1ο μηχανάκι μια νέας ζωής πολύ πιο συνειδητοποιημένης απ την προηγούμενη.
Τα παιδιά από το TDM Hellas τότε ήταν πολύ ζεστά για εκδρομές.
Ο Αλέξης ο τότε πρόεδρος, ο Χλαπάκος και πολλοί άλλοι....
Πήγαν εκδρομή αστραπή στην Πόλη κι εγώ απλά δεν μπορούσα ν ακολουθήσω.
Το ΤΔΜ δεν ήταν ςς. Δεν μάζευε ΤΑ τρελά χλμ
Ήταν άνετο για πολύωρα ταξίδια με χαμηλές σχετικά ταχύτητες. Ακριβώς όπως μου έκανε κέφι να βολτάρω.
Είναι ιδανικό για μεγάλες βόλτες στην Ελλάδα και τα βαλκάνια.
Ήταν και σε προσφορά.
Το μόνο που πραγματικά ήθελε ήταν μια ψιλή ζελατίνα που βρήκα στην Καλλιθέα από τον γνωστό ζελταινά. ΜΡΑ πως τον λένε.
Από τότε πάνω από 100.000 χλμ σε Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βοσνία, Κροατία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Κροατία, Σερβία, Βουλγαρία,
Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ουγγαρία, με σάλτσα 4 36ωρα και πολλές πολλές άλλες βόλτες στην Ελλάδα.
Σπάνια πήγα στη δουλειά με το μηχανάκι αυτό.
Δεν έγινε ποτέ καρνάβαλος με μπουργιά και μαλακίες διάφορες....
ΤΟ μόνο λάθος ήταν τα ξένον που άκουσα άλλους και τα έβαλα κι ακόμα δεν βρήκα το χρόνο να τα βγάλω.
Αξεσουάρ?
Κεντρικό Σταντ, συναγερμός, βαλίτσα τοπ κέις, μπρίΖα για τζι πι ες, ψιλή ζελατίνα, αμορτισέρ με την κούρα του Κ σοκ.
Μια βλάβη στο ΤΡς αλλάχτηκε στη εγγύηση, 3 φορές γάμησα τις ζάντες στους κωλόδρομος και είπα μακάρι να είχα ον οφ
αλλά εμένα με τα μυαλά που κουβαλάω ΤΩΡΑ δεν μου έλειψε τίποτε άλλο.
Το έχουν κάγκουρες?
Μα... straX:mu.
Δεν σας αρέσει?
idem....
Ότι έζησα με το μηχανάκι αυτό έχει αξία μόνο για μένα και για αυτούς που με τρων στη μάπα.
Δεν μπορώ να σας κάνω να δείτε με τα μάτια μου και δεν θα ήταν και σωστό.
φιλιά στα μούτρα