Την εκανα τη @@λακια μου!
Εβγαλα τα αυτοκολλητα χωρις να χρησιμοποιησω πιστολακι() και το ενα απο αυτα μου αφησε ενθυμιο την κολλα του,καποιος μου προτεινε να δοκιμασω με καθαρη βενζινη αλλα δεν εγινε τιποτα. ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω
![]()
Την εκανα τη @@λακια μου!
Εβγαλα τα αυτοκολλητα χωρις να χρησιμοποιησω πιστολακι() και το ενα απο αυτα μου αφησε ενθυμιο την κολλα του,καποιος μου προτεινε να δοκιμασω με καθαρη βενζινη αλλα δεν εγινε τιποτα. ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω
![]()
Ασετόν και καθάρισες...
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Εγω χρησιμοποιώ ένα "καθαριστικό πίσσας" (για αμαξωματα αυτοκινητου) και κανει καθαρή δουλεία χωρις τρίψιμο
Από ότι λεει στη συσκευασια και από προσωπική πειρα ΔΕ κανει ζημία στο χρώμα
Το πηρα από το σούπερ μαρκετ
Ρε παιδιά το ασετόν είναι για να καθαρίζει μπογιές!!
Θα έλεγα να μην το χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος γιατί μάλλον θα κάνει ζημιά!
Θάνος..
To χρωμα σου ειναι βασεως διαλυτικου νιτρου η πολυουρεθανης οποτε το ασετον θα κανει ζημια........
Εγω τα βγαζω με White spirit (νεφτι) που ειναι πολυ πιο μαλακο απο το διαλυτικο δεν μπορει να βλαψει το χρωμα σου...
Βαλτο σε πανακι τριψε ελαφρα την κολα και μολις καθαριζει καθαριζε το με ενα στεγνο πανι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
To χρωμα σου ειναι βασεως διαλυτικου νιτρου η πολυουρεθανης οποτε το ασετον θα κανει ζημια........
Εγω τα βγαζω με White spirit (νεφτι) που ειναι πολυ πιο μαλακο απο το διαλυτικο δεν μπορει να βλαψει το χρωμα σου...
Βαλτο σε πανακι τριψε ελαφρα την κολα και μολις καθαριζει καθαριζε το με ενα στεγνο πανι...![]()
συμφωνώ.............+1
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
To oινοπνευμα κανει δουλεια,χωρις προβλημα...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
τελικα χρησιμοποιησα ασετον και ή εκανα κατι λαθος (χρησιμοποιησα ενα παλιο μπλουζακι ενω θα μπορουσα να χρησιμοποιησω βαμβακι για το τριψιμο) ή το ασετον δεν ειναι η σωστη λυση. nono:
Το αποτελεσμα ηταν να ξεθωριασει ολο το κομματι που ετριψα καικαι να γινει ματ η επιφανεια
![]()
πηγα σε ενα καταστημα με ειδη αυτοκινητου και ειπα στο παλικαρι για το ασετον και φρικαρε![]()
μου εδωσε μια αλοιφη και μου ειπε πως ισως διορθωθει το προβλημα
πηγα σπιτι την εβαλα, το ετριψα και σε δυο λεπτα ηταν σαν καινουριο![]()
![]()
Ποιά αλοιφή ήταν;Αρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
τελικα χρησιμοποιησα ασετον και ή εκανα κατι λαθος (χρησιμοποιησα ενα παλιο μπλουζακι ενω θα μπορουσα να χρησιμοποιησω βαμβακι για το τριψιμο) ή το ασετον δεν ειναι η σωστη λυση. nono:
Το αποτελεσμα ηταν να ξεθωριασει ολο το κομματι που ετριψα καικαι να γινει ματ η επιφανεια
![]()
πηγα σε ενα καταστημα με ειδη αυτοκινητου και ειπα στο παλικαρι για το ασετον και φρικαρε![]()
μου εδωσε μια αλοιφη και μου ειπε πως ισως διορθωθει το προβλημα
πηγα σπιτι την εβαλα, το ετριψα και σε δυο λεπτα ηταν σαν καινουριο![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στο εγραψα παραπανω οτι το ασετον κανει ζημια ....
Με την αλοιφη εκανες δουλεια αλλα προσωρινη μιας και με τα πλυσιματα (μπορει λιγα μπορει πολλα) το κομματι αυτο θα αρχισει να ξαναματαρει...
Η ζημια εγινε και το βερνικι σου θολωσε....
thanks mateΑρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
Η αλοιφη λεγεται scratch out![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η αλοιφη λεγεται scratch out
KAi kanei gia ola ta xromata;