τα μαθατε τα νεα?πλεων για μεταβιβαση οχιματοσ χρειαζεται και χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωσταει παλαια τελη!!!!!<![]()
τα μαθατε τα νεα?πλεων για μεταβιβαση οχιματοσ χρειαζεται και χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωσταει παλαια τελη!!!!!<![]()
Nαι , είναι καιρό αυτή η ιστορία .
Και γω πριν 3 μήνες χρειάστηκα το αντίστοιχο χαρτί για να ολοκληρώσω τη μεταβίβαση .
Νομίζω όμως ότι και απλήρωτα να έχει δεν μπλοκάρεται η μεταβίβαση απλά στέλνεται ειδοποιητήριο στον πρώην ιδιοκτήτη να πληρωθούν οι οφειλές του .
http://www.yme.gr/index.php?tid=334για να μεταβιβασεισ το μοτο σου μεχρει πριν λιγο καιρο τι ηθελε?αδεια-κτεο.τωρα για να μαζεψουν λεφτα το κρατοσ ζειταει για την μεταβιβαση και χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωσταει η μοτο τελη----
Μπορει και να θυμαμαι λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυε,
Πιο παλια ισχυε.Πηγαινες πρωτα στην εφορια του ιδιοκτητη και μετα στο μεταφορων.
Οταν οι μεταβιβασεις περασαν στα ΚΕΠ δεν σου ζητουσαν.![]()
πριν απο 3 βδομαδες εκανα εξουσιοδοτηση στον αγοραστη για μεταβιβαση,δεν μου ειπε οτι χρειαστηκε κατι παραπανω απο τα νορμαλ χαρτια.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ούτε μένα μου χε δώσει κάτι παραπάνω , αλλά όταν πήγα στο μεταφορών δεν μου έκαναν τη μεταβίβαση .
Με έστειλαν εμένα να πάρω βεβαίωση τελών για το όχημα και τους προηγούμενους ιδιοκτήτες .... και τραβιόμουν στην εφορία μέχρι να καταφέρω να τη πάρω .
Τον Μάιο μας ζητήθηκε από ΚΕΠ.
Ήταν πληρωμένα τα τέλη του '13 & '14, αλλά όχι του '12.
Στην εφορία δεν μας είπαν τίποτις και μας έδωσαν κανονικά βεβαίωση.
Δεν ξέρω όμως αν κάποια στιγμή θα έρθει στον πρώην ιδιοκτήτη ειδοποίηση για εξόφληση των τελών του '12.
πριν 1 μηνα περιπου εκανα την μεταβιβαση ενος σκουτερ του 2006.
δεν μου ζητησανε τιποτα περαν του ΚΤΕΟ.
και πρίν 1 χρόνο ακριβώς μόνο ΚΤΕΟ τίποτα άλλο επιπλεόν εκτός των κλασσικών.
ναι τωρα εφαρμοστικε αφτο