Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Δεν παιρνει μπρος το CBF125

Νέο μέλος

Δεν παιρνει μπρος το CBF125

Long story short :P

Εχω να το κουνησω εδω και πολυ καιρο , πριν απο τις γιορτες κιολας !!! Οποτε χοντρικα μιλαμε για μηνα ++

Παω λοιπον σημερα , παταω να βγει ο συναγερμος και δεν κανει τιποτα ..... περιεργο σκεφτομαι (υποψην το εχω μεσα στην αυλη μου ) , τελος παντων βαζω το κλειδι κανονικα στο ΟΝ και αμεσος κανει μπιου μπιου οπως κανει στην περιπτωση που εχει χτυπησει ο συναγερμος , τον κλεινω χωρις προβλημα . Μετα παω να πατησω την μιζα με νεκρα ....και δεν κανει παλι τιποτα , ..... καθε φορα που παταω το κουμπακι της , σβηνουν τα λαμπακια στο καδραν και οταν το αφησω μου αναβει ξανα το λαμπακι της μηχανης οπως ακριβος κανει καθε φορα που βαζεις το κλειδι στο ΟΝ.

Η επομενη μου προσπαθεια ηταν να βαλω 4η με πατημενο συμπλεκτη και να σπρωξω , αφηνοντας το συμπλεκτη μετα απο 2-3 φορες πηρε μπρος . Μου φανηκε λιγο ψωφιο το μηχανακι .... (εχει και λιγη βενζινη μεσα ) . Το αφησα 5λεπτα και μετα το εκλεισα , προσπαθοντας καπακι να το ξαναβαλω μπρος με την μιζα αυτην την φορα ομως παλι δεν πηρε (τουλαχιστον ομως αυτην την φορα εκανε 2-3 στροφες πρωτου εγκαταλειψει τον αγωνα )

Σκεφτηκα πως μαλλον ειναι η μπαταρια (την ειχα αλλαξει πριν 2-3 χρονια , yuasa αμα δεν κανω λαθος ) οποτε ηθελα να επιβεβαιωσω πως δεν φταει η μιζα ..... ετσι το εβαλα παλι μπρος σπρωχνοντας και μετα απο λιγο πατησα το κουμπι της μιζας ενω ηταν σε λειτουργεια για να δω αμα στροφαρει κανονικα αυτην την φορα που υποτιθεται τραβαει ρευμα κανονικα απο τον κινητηρα . Το αποτελεσμα ηταν με αυτην την κινηση να μου σβησει .

Βαση τα παραπανω , που θα πονταρατε? Μπαταρια η μιζα? Η μηπως κατι αλλο .....

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Μπαταρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μπαταρια

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Μπαταρια θελει το μηχανακι κ μην ξαναπατησεις τη μιζα με το μοτερ σε λειτουργια.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μπαταρία 3 ! Κατοχυρώθηκε!

Παλαιό μέλος
    αυτην την εξυπναδα, να πατησεις μιζα όταν το μηχανάκι δουλευει, που την είδες?

Ενα μηνα μπαταρια χωρις φόρτιση, πεθαίνει, ειδικά αμα έχεις τους πόλους συνδεδεμένους.

ειπαμε, στην ακινησία, βγάζουμε τους πόλους και επιβάλλεται μια φορά την εβδομάδα φόρτιση, 20 ευρώ κάνει ο φορτιστης απο τα lidl (τον έχει και απο αυτη τη δευτερα)

Νέο μέλος
    Ποτε δεν παταω μιζα οταν ειναι αναμενη η μηχανη , απλα θυμηθηκα μια φορα που ενας φιλος μου ειχε πατησει καταλαθος στο δικο του και δεν επαθε τιποτα .

Οποτε μηπως αντι να παρω καινουργια , να παρω αυτον τον φορτιστη ? (μηπως και μπαταρια και φορτιστη ? )

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kpetros Προβολή μηνύματος
    Ποτε δεν παταω μιζα οταν ειναι αναμενη η μηχανη , απλα θυμηθηκα μια φορα που ενας φιλος μου ειχε πατησει καταλαθος στο δικο του και δεν επαθε τιποτα .

Οποτε μηπως αντι να παρω καινουργια , να παρω αυτον τον φορτιστη ? (μηπως και μπαταρια και φορτιστη ? )
    ΟΧΙ αυτος είναι αυτοκινήτου. Σου γραψα ποιον να παρεις. LIDL! Μπαταρία μην παρεις ΑΚΟΜΑ.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ αυτος είναι αυτοκινήτου. Σου γραψα ποιον να παρεις. LIDL! Μπαταρία μην παρεις ΑΚΟΜΑ.
    Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου , αποτι καταλαβα ειναι προτιμοτερο να δοκιμασω πρωτα με αυτο το μηχανιματακι να σωσω την μπαταρια πρωτου παρω καινουργια
    Δεν βρισκω ομως αλλον φορτιστη στην σελιδα του lidl για την δευτερα που μας ερχεται , εκτος αμα το εχουν στο φυλλαδιο και οχι εκει !!!!

Παλαιό μέλος
    πανε στο lidl την δευτερα και θα τον δεις. είναι 2 σε 1, δηλαδή κάνει και για αμάξια και για μηχανες, με την επιλογη ενος διακόπτη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kpetros Προβολή μηνύματος

Ο φορτιστής αυτός κάνει και για μηχανάκια, όπως φαίνεται από το εύρος χωρητικοτήτων που καλύπτει (1,2 - 120Ah).
    Αν δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, δοκίμασέ τον.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Ο φορτιστής αυτός κάνει και για μηχανάκια, όπως φαίνεται από το εύρος χωρητικοτήτων που καλύπτει (1,2 - 120Ah).
    Αν δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, δοκίμασέ τον.
    η μπαταρία που έχει το παιδι δεν θα ναι πάνω απο 0.5Αh. Όπως είπα και πριν, εκτιμώ οτι αυτός ο φορτιστής που ανεβασε στο link θα του πέσει λίγο "βαρύς" (και θα βγάλει off συντομα την μπαταρία του, ότι έχει μείνει τουλάχιστον)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    η μπαταρία που έχει το παιδι δεν θα ναι πάνω απο 0.5Αh. Όπως είπα και πριν, εκτιμώ οτι αυτός ο φορτιστής που ανεβασε στο link θα του πέσει λίγο "βαρύς" (και θα βγάλει off συντομα την μπαταρία του, ότι έχει μείνει τουλάχιστον)
    Υπάρχει μπαταρία 0,5Ah σε μηχανάκι;

Παλαιό μέλος
    έχετε δίκιο. απο 2ah ξεκινάνε οι πιο μικρές. Αρα άκυρο για το οτι δεν έκανε αυτη με τα 1.2-120Αh. Κάνει και παρακάνει.

συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Αρχίζω και το χάνω μάλλον...

Παλαιό μέλος

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν παίρνει μπρος μην το πάρει και το σηκώσει...!!!
    από -->__#__<-- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 05:49
  2. Δεν παιρνει μπρος το μηχανακι μου :-(
    από Πανοπτικός στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2012, 16:15
  3. Το μηχανακι μου δεν παιρνει μπρος με μιζα οταν ειναι κρυο
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 15:57
  4. Δεν παίρνει μπρός το βεντυλατέρ... :(
    από Antwnis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2010, 06:14
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF