Καταρχήν να αναφέρω ότι είμαι σε διαδικασία φλου οπότε βλέποντας κ κάνοντας.
Έχω το BMW G650XCountry που είναι φανταστικό μηχανάκι για κάθε μέρα κ για χωματάδες, ΑΛΛΑ θέλουμε κ τα ταξιδάκια μας τι να κάνουμε.
Η γυναίκα γκρινιάζει
Θέλουμε να ξεκινήσουμε να γυρνάμε την Ευρώπη σιγα σιγά κ δυστυχώς με το Country δν γίνεται.Κ να εξηγήσω...πρώτον μικρό ρεζερβουαρ μόλις 10λιτρα, δεύτερον μικρή κάλυψη απ τον αέρα, τρίτον έλλειψη έκτης ταχύτητας.
Τώρα στο τι θέλω, F800GS τέλος (δν φτάνουν τα μπικικίνια οπότε, κάποια στιγμή στο μέλλον)
Στα τι θέλω τώρα:
1) Κατανάλωση εώς 6/100 το πολύ + χαμηλή συντήρηση
2) Άνεση για οδηγό συνοδηγό (θέμα με την εξάτμιση στο Country που καλοκαιρινούς μήνες ζεσταινόταν πολύ το πόδι της γυναίκας, με παντελόνι εννοείται)
3) Να φορτώνεται αρκετά, τριβάλιτσο κτλ δλδ
4) από 600 εώς 800 κυβικά το πολύ, δν μ ενδιαφέρουν τα γκάζια, άνετο ταξίδι θέλω κ να μπορείς να πηγαίνεις άνετα σε εθνική με 140-150χλμ πχ (εδώ είναι που μου λείπει η 6η)
5) να είναι στην χειρότερη μοντέλο 2007 κ το ποσό να μην ξεπερνάει τα 3800€, με την προϋποθέσει να δώσω πρώτα το δικό μου κ να βάλω μαχ απ την τσέπη μου ένα 700αρι.
6) κ το σημαντικότερο κατ εμε , να μου αρέσει εμφανισιακά, οπότε κάτι vstrom tdm transalp κτλ αποκλείονται.
Τι μου αρέσει κ είναι κοντά στο ποσό που μπορώ να διαθέσω;
BMW F800ST
YAMAHA SJ6 DIVERSION
Κάτι άλλο δν μου ρχεται
Προσοχή είμαι κοντός (1,70) οπότε ούτε για τενερεδες είμαι
Η μόνη εμπειρία μου με μηχανή δυστυχώς είναι η υπάρχουσα, οπότε δν ξέρω πως θα μου κάτσει μια sport touring μηχανή όπως η από πάνω.
Θα βολέψει η ελαφρώς σκυφτή θέση οδήγησης σε σχέση με το ΧC που είναι όρθια;
Ξέρω χάνω το χώμα που λατρεύω αλλά ο μακροπρόθεσμος σκοπός μου είναι να αποκτήσω κάποια μέρα το F800GS.
Ακούω γνώμες παλικάρια κ συγνώμη αν σας κούρασα