Γειά σας ! ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο μηχανάκι στα πλαινά ασημί σατέν-ματ να χρησιμοποιήσω προιόν γυαλίσματος - κερώματος ή θα μου κάνει ζημιά ? ευχαριστώω
Γειά σας ! ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο μηχανάκι στα πλαινά ασημί σατέν-ματ να χρησιμοποιήσω προιόν γυαλίσματος - κερώματος ή θα μου κάνει ζημιά ? ευχαριστώω
Ζημιά οχι...αρκεί να μήν βάλεις στην εξάτμιση η σε μέρη του κινητήρα...
Απλώς επειδή δεν κάνει το κερί στα ματ πλαστικά είπα μήπως δεν κανει και στα σατέν ημιματ!
Θα μπορούσες να ρωτήσεις κάτι στην έκθεση που αγόρασες, τι βάζουν για συντήρηση.
Ωραία θα ρωτήσω εκεί αν γνωριζουν !!!
το κερί σε κρέμα αν πέσει σε σαγρέ, ματ πλαστικά, μπαίνει μέσα στους πόρους και κάνει ασπρίλες.
Μετά δεν φεύγει σχεδόν με τίποτα.
Στα άβαφα πλαστικά δεν θα βάλω κερί απλώς επειδή τα ασημί πλαινά δεν είναι τελείως ματ έλεγα μηπως επιτρεπεται!
Θα το κερώσεις για να το κλείσεις κάπου..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όχι απλώς για συντήρηση διατήρηση πλαστικών!
Εγώ την γυαλίζω με overlay για τα έπιπλα. Και πουστε δεν θέλω κακκεντρεχή σχόλια για την χονδρή...
Το χρησιμοποιώ χρόνια και σε σπρέυ αλλά καλύτερα το υγρό, με πολύ καλά αποτελέσματα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
χαχα ναι το έχω ακούσει και απο άλλους αυτό που το έλεγαν σε άλλα θέματα για το overlay!
Το σπρει σιλικονης κανει ζημια στα πλαστικα οταν τα χτυπα ο ηλιος.