Λοιπόον.. Εξηγούμε... ψείρας δεν υπήρξα ποτέ όμως πλέον εχω γκαράζ με πόρτα και κομπιουτερ που κλείνει, εχθές λοιπόν βγήκα λίγο να το λασπώσω το εργαλείο ξέχασα να κλεισω το abs και το μηχανακι δεν σταματουσε με αποτελεσμα να αγοράσω ενα χωραφάκι με το 990 , όχι οτι κατάλαβε και τίποτες αλλα μάλλον θα εχω μπολικες γρατζουνιες στα ματ πλαστικά απο εδώ και πέρα οπότε καπου είχα διαβάσει για ενα προιον της 3Μ που κανει παπάδες , άρα χρειάζομαι τα καλύτερα για τα μωρά μου .
Αλοιφή για γρατζουνιες επιφανιακές.
Σαμπουάν(Λεω να αρχίσω να το πλένω)
Σφουγγάρι
Αλοιφή για Plexiglass.
Αλοιφή για να φύγουν οι γρατζουνιές απο το καντραν του 990 γιατί κοστίζει 70 ευρώ!(καλύτερα να τα φάω σε αλοιφές)
Λάδι αλυσίδας καθώς θα πατάω και λίγο χωματάκι τώρα εχω ενα τεφλόν της μοτορεξ αλλα δεν νομίζω να κάνει για χώμα γιατί θα πιάσει μπίχλα.
Πανι -Πανακια -Σφουγγάρια-στουπιά και οτι εχετε χρησιμοποιήσει και σας άρεσε.
και τώρα το δύσκολο.. στο αμάξι μου έχω αλλάξει γυαλοκαθαριστήρες σε εναν.. γκ@#$α και στο δευτερο ταξίδι μου με βροχή εφυγαν τα μακτρά και πάνε τα τζάμια , ψάχνωντας λίγο στο youtube έπεσα πάνω σε αυτό το video και μιας που εχω ενα τροχακι ρυθμιζομενο ψήνομαι άσχημα να το δοκιμάσω για να μην αλλάζω τζάμια το video ειναι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=_uP5CFEnJ9s και θα ήθελα καμιά γνώμη επι του θέματος .
Eυχαριστώ.