Ρε παιδιά, είμαι 100% σίγουρος ότι η νέα πινακίδα ΔΕΝ μπαίνει στο S! Έχω άδικο?!?!!? H εξάτμιση έρχεται πιο έξω από το τέλος του πίσω φτερού...
Ρε παιδιά, είμαι 100% σίγουρος ότι η νέα πινακίδα ΔΕΝ μπαίνει στο S! Έχω άδικο?!?!!? H εξάτμιση έρχεται πιο έξω από το τέλος του πίσω φτερού...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
α. Κόβεις την εξάτμισηΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
![]()
β. Ανοίγεις τρύπα στην πινακίδα...
:rotflmao:
Άσε είναι τραγική η κατάσταση και πέρα από την πλάκα, το πράγμα είναι πολύ σοβαρό καθώς σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να γράφουν.
Εγώ θα επιμείνω οτι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι είναι η δημοσιοποίηση. Αν όντως είναι όπως τα λες, στείλε μια επιστολή στον ΥΜΕΤ και κοινοποιήσεις στη βουλή, στα κόμματα και σε εφημερίδες καθώς και σε μοτολέσχες.
Μην το αφήνετε παίδες, θα παγιωθεί...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΦΛΑΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΕ ΕΝΑ APRILLIA MILLE ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για αυτο δεν την βαζεις καθολου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ρε παιδιά, είμαι 100% σίγουρος ότι η νέα πινακίδα ΔΕΝ μπαίνει στο S! Έχω άδικο?!?!!? H εξάτμιση έρχεται πιο έξω από το τέλος του πίσω φτερού...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
για αυτο δεν την βαζεις καθολου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό ισχυρίζομαι και εγώ αλλά δεν είναι η λύση.
Μη ξεχνάς ότι αν κυκλοφορείς στην Αθήνα ή σε άλλη μεγάλη πόλη έχεις πρόβλημα.....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Den einai na kykloforeis pantos kentro xoris pinakida. Emena se mia mera me stamathsan 2 fores gia thn pinakida. Mallon gia na mou th spasoun to ekanan.
Άντε βρε, καλορίζικη...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Σημερα την πηρα και ειναι ταμπελα ολοκληρη
Εσένα σου έδωσαν μαζί το βιβλίο της Βέφας για ψητά του φούρνου;
![]()
Γ@μώ τα υπουργεία μου, γ@μώ!
Dr Ioannis, έχεις Ζ? Την έβαλες? Μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία???
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Να δώ πότε θα την πάρω κι εγώ. Όχι πως με νοιάζει, άλλωστε καλύτερα έτσι που γλιτώνω και τα ραντάρ!
Εμένα μου είπαν κάτι για χριστούγεννα, οπότε μέχρι τα χριστούγεννα ο κώλος μου θα είναι ανώτερος!! Μετά, άστα βράστα!
Δε τάμπελ γουίλ κάμ!![]()
![]()
ελα μην μασας εγω θα την διπλωσω στις ακρες και θα γινει KAWLA !![]()
![]()
Τώρα θα δημιουργηθεί μία νέα τέχνη, πώς είναι το Graffity κ.α. κάτι τέτοιο, αλλά θα έχει να κάνει με τις τεράστιες πινακίδες! Θα αναγκαζόμαστε να τις διπλώνουμε σε διάφορα σχήματα για να τις ομορφαίνουμε!
Καιρός να δημιουργηθούν καινούργια επαγγέλματα, Διπλωτής πινακίδων "Ο Jimmys"! Σε διάφορα σχήματα...
Μα τί λέω πάλι!![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις σήμερα πήρα την πινακίδα!
Τελικά είναι ακόμη πιο χάλια απ'ότι περίμενα! Δεν την είχα δεί πάνω σε Zού (την είχα δεί σε παπί μόνο!) και μόλις την έβαλα μόνο που δεν με έπιασε συγκοπή! Είναι αηδία!
Προσοχή, όχι πάνω από 230 χλμ/ώρα! Μετά τα 230 χάνεις την πινακίδα και ο άτυχος δεν θα είσαι εσύ, αλλά ο πίσω σου που θα την φάει στα μούτρα!
Ήθελα και να ήξερα ποιός τη σχεδίασε! Αλλά πάλι τα ίδια θα ξαναλέμε; ΆΑαααχχΧ!!
Μάη τάμπελ σάκς!!!!!![]()
I want my ass back!!![]()
![]()