Καλησπερα παιδια, συντομα γινομαι 18 χρονων και ειμαι εντελως απειρος στις μηχανες και τα παπια παρολο που μου αρεσουν πολυ.
Για μεσα στην πολη θελω μια μηχανη αλλα ξερω οτι το Α1 δεν θα με καλυπτει για σοβαρη μηχανη...ετσι σκεφτομαι πως αν παρω μηχανη θα ειναι μετα τα 20-22..
Τελος παντων..εχω ενα GLXακι 20αετιας made in japan αυθεντικοτατο...ολο μαμα, το χρωμα δεν εχει ξεβαψει καθολου, αγραντζουνιστο με 10.000 χλμ...
Το περιεργο ειναι οτι το μηχανακι ειχε να παρει μπρος 2 χρονια και με 3-4 μανιβελιες πηρε και μαλιστα απο τοτε που πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα να το βαλω μπρος παιρνει με την 1η ( φυλαγμενο σε γκαραζ ειναι )
Σκεφτομαι λοιπον μηπως το χρησιμοποιησω αλλα σκεφτομαι οτι σαν 50αρι ισως δεν τραβαει...εσεις τι πιστευετε, αξιζει ?
( να σημειωθει οτι δν το εχω μετακινησει καθολου παρα 1-2 φορες εξω απο το γκαραζ οπου και δουλευε κανονικοτατα με εξαιρεση οτι η ροδα η μπροστα δν κινειται με ευκολια αλλα αυτο λογω ακινησιας θεωρω...ααα και επισης δν σκοπευω να το καγκουριασω και ετσι μαλιστα μου αρεσει και πολυ η ποδια που εχει και το θεωρω ασχημο που πηγαινουν και του βγαζουν την ποδια και μενει οδοντογλυφιδα )