Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
σηκωνομαι το πρωι και νιωθω οτι τις τελευταιες μερες ,τρωω πολλη πιεση... βγαινω εξω και βλεπω την "καλη" μου...
:ZZZ:
της λεω...παω να ψησω την κυρα-Αλεξανδρα για βολτα... περιμενε με!!! και μετα απο λιγο να'μαι... ετοιμος αλλα αναποφασιστος...
που να παω?? ανατολικα ή δυτικα?? χωρις πολλη σκεψη , αποφασιζω για πορο!!!
και να ΄μαστε πρωτα για καφε στο γνωστο ''στορκ''... . με υπεροχη θεα... .
και μετα απο μια υπεροχη διαδρομη προς το ''Γαλατα''... αναμονη στο πορθμειο για να περασουμε απεναντι με την ''παντοφλα''(=ferry) . η αφρικανουλα . το ''αφεντικο'' . και η 'χαρη' μου (
ρεμβαζοντας και αγναντευοντας ... . . μια την θαλασσα . και μια το ''κοριτσι'' μου
και για να μην εχουμε ζηλειες , ριχνω και κανα φιλακι στο ημισυ !!! . και να τα χαμογελα μετα... ουφφ το σωσαμε !!!
και να 'μαστε επιτελους στο πορο !!!
συνεχισαμε με μια μικρη βολτιτσα τριγυρω ...και πεσαμε εδω... τι ωραια που ειναι εδω στη φυση?? !!!!
Τελευταία τροποποίηση από sugariasgeorge; 19/04/2016 στις 23:58.
. .
και αφου ευχαριστησαμε τον ""κυριο"",που εχουμε την υγεια μας
συνεχισαμε την επισκεψη μας σε μια μονη λιγα μετρα πιο κατω ... .
και αφου αφησαμε τα κρανη στη σκια για να δροσιζονται ξαναευχαριστησαμε το Μεγαλοδυναμο να μας εχει ολους παντα ορθιους....
Τελευταία τροποποίηση από sugariasgeorge; 19/04/2016 στις 23:59.
ηταν τοσο ωραια εκει που η κυρα-Αλεξανδρα ειπε οτι ανετα γινοταν καλογρια:rotflmao::rotflmao: . και της ειπα οτι εγω θα γινω γραμματοσημο και θα γυρισω ολο τον κοσμο...
και σιγα σιγα πηραμε τον δρομο της επιστροφης....