Σε καποιους μεγαλυτερους θα φανει ασημαντο, σε αλλους κατι το φυσιολογικο και καποιοι αλλοι θα ανυπομομουν να φτασουν στη θεση (κυριως οι μικρες ηληκιες under 18)...αλλα ολοι αν ανατρεξετε πισω καποια στιγμη στη ζωη σας σιγουρα θα θυμηθειτε το πως νιωθεις οταν αποφασιζεις και ανακοινωνεις επισημα στον εαυτο σου τις 2 μαγικες λεξουλες που απο τα 10 σου ελεγες στους γονεις σου και εκεινοι εκαναν τη προσευχη τους, οι περισσοτεροι, να μην το εννοεις...
Αυτες οι δυο λεξεις δεν μπορει να ειναι αλλες περα απο "ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ"![]()
Για να μην πολυλογω και σας κουραζω, ειμαι 20 χρονον, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, με διπλωμα Α2 (μολις βγηκε) και επιτελους βρηκα δουλεια σε ενα νυχτερινο κεντρο στην αθηνα με αποτελεσμα να μπορω να αρχιζω να βαζω λεφτα στην ακρη ωστε σε 1-2 μηνες απο τωρα να κανω αυτο που φανταζομουν απο τα 10 μου...
Οι μηχανες που εχω στα υποψη μου ειναι μεταχειρισμενες ολες με κατω απο 50.000 χιλιομετρα, μοντελα μεγαλυτερα απο του 2006 και αλογα ισα με 50 προκειμενου να μην πηγαινα η καρδια μου στη κουλουρη καθε φορα που βλεπω τροχαια σε αποσταση 100 μετρων...
Οι μηχανες στις οποιες αναφερομαι ειναι: 1) Aprilia Pegaso 650i 2011 2) Yamaha mt-03 2006 3)Kawasaki ZX 250R ninja
Τι γνωμη εχετε για τις παραπανω μηχανες? αξιζουν σαν πρωτη μηχανη? επισης, αν εχετε και καποια/ες αλλες μηχανες στο νου σας ειναι ευπροσδεκτες και θα ληφθουν υποψη![]()