Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Το ονειρο γινεται πραγματικοτητα...

Μέλος Το avatar του/της describer

Το ονειρο γινεται πραγματικοτητα...

Σε καποιους μεγαλυτερους θα φανει ασημαντο, σε αλλους κατι το φυσιολογικο και καποιοι αλλοι θα ανυπομομουν να φτασουν στη θεση (κυριως οι μικρες ηληκιες under 18)...αλλα ολοι αν ανατρεξετε πισω καποια στιγμη στη ζωη σας σιγουρα θα θυμηθειτε το πως νιωθεις οταν αποφασιζεις και ανακοινωνεις επισημα στον εαυτο σου τις 2 μαγικες λεξουλες που απο τα 10 σου ελεγες στους γονεις σου και εκεινοι εκαναν τη προσευχη τους, οι περισσοτεροι, να μην το εννοεις...

Αυτες οι δυο λεξεις δεν μπορει να ειναι αλλες περα απο "ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ"

Για να μην πολυλογω και σας κουραζω, ειμαι 20 χρονον, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, με διπλωμα Α2 (μολις βγηκε) και επιτελους βρηκα δουλεια σε ενα νυχτερινο κεντρο στην αθηνα με αποτελεσμα να μπορω να αρχιζω να βαζω λεφτα στην ακρη ωστε σε 1-2 μηνες απο τωρα να κανω αυτο που φανταζομουν απο τα 10 μου...

Οι μηχανες που εχω στα υποψη μου ειναι μεταχειρισμενες ολες με κατω απο 50.000 χιλιομετρα, μοντελα μεγαλυτερα απο του 2006 και αλογα ισα με 50 προκειμενου να μην πηγαινα η καρδια μου στη κουλουρη καθε φορα που βλεπω τροχαια σε αποσταση 100 μετρων...

Οι μηχανες στις οποιες αναφερομαι ειναι: 1) Aprilia Pegaso 650i 2011 2) Yamaha mt-03 2006 3)Kawasaki ZX 250R ninja

Τι γνωμη εχετε για τις παραπανω μηχανες? αξιζουν σαν πρωτη μηχανη? επισης, αν εχετε και καποια/ες αλλες μηχανες στο νου σας ειναι ευπροσδεκτες και θα ληφθουν υποψη

Παλαιό μέλος
    Καλώς ήρθες και προσεκτικα! η ασφάλεια σου, το πρώτο σου μέλημα...
    Και οι τρείς μηχανές που προτείνης, είναι καλές για νεο αναβάτη, το με το aprilia προβληματικό στην μεταπώληση....
    πολύ καλό το ΜT-03, δες και SUZUKI SV kai Gladius, kai ER 6.

Banned
    Καλώς ήρθες
    Ότι διαλέξεις με το καλό
    Με + στα δύο πρώτα

Παλαιό μέλος
    Το πρωτο θα σε βολεψει,κατα την αποψη μου περισσοτερο.Οπου και να κατασταλαξεις πρωτα κρανος,μπουφαν κλπ εξοπλισμο.

Καλως ηρθες στον μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από describer Προβολή μηνύματος
    ...και ανακοινωνεις επισημα στον εαυτο σου τις 2 μαγικες λεξουλες που απο τα 10 σου ελεγες στους γονεις σου και εκεινοι εκαναν τη προσευχη τους, οι περισσοτεροι, να μην το εννοεις...
    Κι εσυ τωρα με τη σειρα σου , καθε φορα που θα μιζαρεις (με το καλο) τη νεα σου μηχανη,
    να τους σκεφτεσαι 2 δευτερολεπτα, και να θυμασαι οτι σε περιμενουν πισω σωο και αβλαβές.
    Καλά χιλιομετρα κι απο μένα.

Παλαιό μέλος
    σε νιντζα καλύτερα το 300άρι. Όχι οτι το 250 δεν παει, αλλα το 300άρι είναι πιο σωστο.

ριξε και μια ματια στο 390duke (με χαμηλή αξία μεταπώλησης). Γκάζι, χαμηλή κατανάλωση, πανάλαφρο μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Για να μην πολυλογω και σας κουραζω, ειμαι 20 χρονον, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, με διπλωμα ...
    οκ γιέ μου καλή τύχη εκεί έξω....

υγ
    ότι θες από Ξένον μπουργιά κλπ υπάρχει κάπου εδώ μέσα.
    ανανήψαντας

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    mt-03 και τον νου σου εκει εξω.

Παλαιό μέλος
    ΜΤ-03 κι απο μενα και καλοταξιδος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Καλώς ήρθες και προσεκτικα! η ασφάλεια σου, το πρώτο σου μέλημα...
    Και οι τρείς μηχανές που προτείνης, είναι καλές για νεο αναβάτη, το με το aprilia προβληματικό στην μεταπώληση....
    πολύ καλό το ΜT-03, δες και SUZUKI SV kai Gladius, kai ER 6.
    φιλε μου οι μηχανες που μου προτεινες ειναι με πανω απο 50 αλογα και δεν τις καλυπτει το διπλωμα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    σε νιντζα καλύτερα το 300άρι. Όχι οτι το 250 δεν παει, αλλα το 300άρι είναι πιο σωστο.

ριξε και μια ματια στο 390duke (με χαμηλή αξία μεταπώλησης). Γκάζι, χαμηλή κατανάλωση, πανάλαφρο μηχανάκι.
    χωρις να ειμαι ειδημων σε αυτον τον τομεα, εχω ακουσει οτι τα duke γενικα σαν μηχανες χαλανε ευκολα και μετα τα 10.000 χιλιομετρα θα πεφτει γερο χρημα για τη συντηρηση της....αλλα η συγκεκριμενη μηχανη που προτεινεις την ειχα δει και εγω ηταν απιστευτη εξωτερικα

ευχαριστω τον καθε ενα ξεχωριστα! οσο αφορα απο εξοπλισμο ειδη εχω στη κατοχη μου εδω και 3 μηνες το NXR, τα sp-1 της alpinestars και το καλοκαιρινο της dainese με τις προστασιες γιατι οδηγω μεχρι στιγμης το sh-150 της φαμιλιας... οσο αφορα τα μηχαναλογικα, η συντηρηση των συγκεκριμενων μηχανων ανα το χρονο ποσο κοστιζει πανω κατω?

Παλαιό μέλος
    φιλε μου οι μηχανες που μου προτεινες ειναι με πανω απο 50 αλογα και δεν τις καλυπτει το διπλωμα..
    Σωστός....το είπα και άλλη φορά! εμείς οι Βετεράνοι διναμε στα 18 μας με 125, και μετά τα οδηγούσαμε όλα.....ουτε Α2, ουτε τίποτα..

Παλαιό μέλος
    ευχαριστω τον καθε ενα ξεχωριστα! οσο αφορα απο εξοπλισμο ειδη εχω στη κατοχη μου εδω και 3 μηνες το NXR, τα sp-1 της alpinestars και το καλοκαιρινο της dainese με τις προστασιες γιατι οδηγω μεχρι στιγμης το sh-150 της φαμιλιας... οσο αφορα τα μηχαναλογικα, η συντηρηση των συγκεκριμενων μηχανων ανα το χρονο ποσο κοστιζει πανω κατω?

Στα 650 κυβικα 55 Ευρω τέλη, εγω για ασφάλεια πληρώνω 110 τον χρόνο (σαν νέος οδηγός, μάλλον θα πληρώνεις κάτι παραπάνω) για το ΜΤ -03 υπολόγισε πόλη κατανάλωση 6.5 λίτρα, και ταξίδι 4.5 (εξαρτάται και από τον οδηγό) ...σέρβις μηδαμινά είπαμε, κάθε 4.000 χλμ λάδια φίλτρο 40 Ευρώ
    και κάθε 20.000 μπουζί φίλτρα (μόνος σου και αυτά) αλλά τσεκ σε εξουσιοδοτημένο ιντζεκσιον-βαλβίδες.
    για τα δικύλινδρα υπολόγισε σέρβις κάτι παραπάνω.
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 08/12/2015 στις 16:40.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Στα 650 κυβικα 55 Ευρω τέλη, εγω για ασφάλεια πληρώνω 110 τον χρόνο (σαν νέος οδηγός, μάλλον θα πληρώνεις κάτι παραπάνω) για το ΜΤ -03 υπολόγισε πόλη κατανάλωση 6.5 λίτρα, και ταξίδι 4.5 (εξαρτάται και από τον οδηγό) ...σέρβις μηδαμινά είπαμε, κάθε 4.000 χλμ λάδια φίλτρο 40 Ευρώ
    και κάθε 20.000 μπουζί φίλτρα (μόνος σου και αυτά) αλλά τσεκ σε εξουσιοδοτημένο ιντζεκσιον-βαλβίδες.
    για τα δικύλινδρα υπολόγισε σέρβις κάτι παραπάνω.
    Θα υποθεσω πως ο φιλος Μανολης67 λογικα ζει στην επαρχια, που τα ασφαλιστρα ειναι πολυ πιο χαμηλα. Αν βρισκεσαι Αθηνα-Θεσσαλονικη το ποσο θα ειναι πολυ μεγαλυτερο. Εγω για 600cc με διπλωμα κατω απο 2 χρονια πληρωνω γυρω στα €100 το εξαμηνο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το όνειρο κάθε Άντρα Μηχανόβιου...
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 00:20
  2. αν έβγαινε το όνειρο....
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 19:26
  3. Όταν το όνειρο...
    από gpol στο forum Honda CBF's