Καταρχάς πρέπει να ειπωθεί ότι είναι μια σκέψη των φοβερών μυαλών του ΥΠ.ΟΙΚ. και στη λογική των τεχνηέντως διαρροών προς άγραν αντιδράσεων. Η συγκεκριμένη σκέψη για "τέλη με τον μήνα" έχει ένα φοβερό τυράκι και τους δύσμοιρους ιδιοκτήτες οχημάτων. Τέλη με τον μήνα πάντως δεν είναι ουσιαστικά, αφού η αναλογία των 2/12 που λέει σημαίνει ότι αν π.χ. θες να επανακυκλοφορήσεις το όχημά σου για 2 μήνες θα πρέπει να πληρώσεις για 4 μήνες, τουτέστιν (κρατικό ) καπέλο.
ειπα..........μπας και βγαλω το μοτοgp μου λιγο το καλοκαιρι.
Εγω παντως 1 εβδομαδα πριν πηρα πινακιδες σε 2 μηχανακια και πληρωσα κανονικα ολοκληρο το σημα τους..
Νομίζω (ελπίζω, καλύτερα) ότι όλοι έχουμε καταλάβει πλέον ότι ποτέ τίποτα δε θα γίνει για το δικό μας όφελος.
Life begins at 45°.
Ειναι αστειοι οι ανθρωποι.... Αν δεν προσπεραστει το σκηνικο "ουρα εφοριας-γραφειοκρατια" μονο ταλαιπωρια θα ειναι η συγκεκρημενη ρυθμιση.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ λέω να πάρω πινακίδες όταν αρχίσουν τις εκπτώσεις![]()
μωρε πειτε οτι θελετε.Αν ειναι για τετραμηνο να δωσω πχ 50 ευρω(για 1000cc)..........θα παρω.
θυμιζει το......πιτσα με το μετρο η πινερλι με το μετρο.
Αντε ρε.. και βενζινη με δελτιο σε λιγο
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία...
Ήμουν σίγουρος ότι, αν ποτέ έβγαζαν τέλη με τον μήνα που έλεγαν, θα χρέωναν κάτι παραπάνω από 1/12 των ετήσιων τελών κυκλοφορίας... αλλά ποτέ δεν περίμενα να παίρνεις τέλη για ένα μήνα και να πληρώνεις δύο!!
![]()