Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: αριθμος πλαισιου

Νέο μέλος

αριθμος πλαισιου

Καταρχας καλημερα σας και καλως σας βρηκα.Εχω το bros 650 απο το...1993 και ειμαι ανοιχτος σε οποια ερωτηση εχετε,μιας και το εχω αρκετα πειραγμενο...χεχεχε
    Λοιπον στο θεμα.Πηγα προχθες να περασω ΚΤΕΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΕΧΩ...ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ !!!!!!!!!
    Οποτε θελω αρχικα να ρωτησω το εξης:ο αρ.πλ. απο τον αριθμο κινητηρα διαφερουν μονο στο γραμμα e (engine);Διοτι ο αρ.πλ. σε εμενα τελειωνει σε 3 και ο αρ.κινητηρα σε 4.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Για καντο ταληρα, γιατι δε το πιανω. Δεν εχεις ξαναπερασει κτεο; Αν εχεις ξαναπερασει δεν το ειδαν; Το λαθος που εντοπιζεται; Εχει αλλο αριθμο η αδεια και αλλο το πλαισιο; Εχεις παραποιημενο αριθμο στο πλαισιο;

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Για καντο ταληρα, γιατι δε το πιανω. Δεν εχεις ξαναπερασει κτεο; Αν εχεις ξαναπερασει δεν το ειδαν; Το λαθος που εντοπιζεται; Εχει αλλο αριθμο η αδεια και αλλο το πλαισιο; Εχεις παραποιημενο αριθμο στο πλαισιο;

......σκατοπερίεργος είσαι ρε πστη μου.............................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα πρέπει να ταιριάζουν με τα αντίστοιχα πεδία της άδειας κυκλοφορίας, όχι μεταξύ τους.

Νέο μέλος
    Εμεις στην Αιγινα παιρνουμε ποτε-ποτε παρατασεις.Λοιπον,ο πρωτος ελεγχος εγινε προχτες.Ο πραγματικος αρ.πλ.ειναι RC31****013 και κινητηρα RC31E****014.Το βοδι εγραψε στην αδεια αρ.πλ. RC31****014 και κινητηρα τον σωστο.Προφανως κοιταξε μονο κινητηρα και βαρεθηκε να κοιταξει πλαισιο,γιατι ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 4 ;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sozosk Προβολή μηνύματος
    Εμεις στην Αιγινα παιρνουμε ποτε-ποτε παρατασεις.Λοιπον,ο πρωτος ελεγχος εγινε προχτες.Ο πραγματικος αρ.πλ.ειναι RC31****013 και κινητηρα RC31E****014.Το βοδι εγραψε στην αδεια αρ.πλ. RC31****014 και κινητηρα τον σωστο.Προφανως κοιταξε μονο κινητηρα και βαρεθηκε να κοιταξει πλαισιο,γιατι ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 4 ;
    Αν το λάθος έχει γίνει στην έκδοση της άδειας αλλά κατα τον εκτελωνισμό τα νούμερα έχουν γραφτεί σωστά, τότε η άδεια διορθώνεται στο Υπουργείο.
    Αν και στα χαρτια του εκτελωνισμού είναι λάθος, τότε ασχημα τα πράγματα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει φωτογραφία ή φωτοτυπία αλλά είχα το αριθμό πλαισίου μου στα Ελληνικά!!
    Αντί για πχ JFL87893GVC έγραφε ΞΦΛ87893ΓΩΨ.

Το ζωο ξέχασε να αλλαξει απο ελληνικά σε αγγλικά, το αλλο ζωο που επικύρωσε την άδεια επίσης, και εγώ (το 3ο ζωο) να του ρίξω μια ματιά!
    Ευτυχώς που οταν βγήκα εξωτερικό δε με σταμάτησαν για κανα ελεγχο!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

ποιο βοδι; στο κτεο η στην αδεια; διευκρινησε ποιο βοδι μιλας του κτεο η του υπ συγοινωνιων;

διοτι αν θυμαμαι καλα στον εκτελωνισμο κατα την εισαγωγη το υπ συγκοινωνιων δεχοτανε μονο με σταμπο τους αρ πλασιου και κινητηρα.
    Γιαννης

Νέο μέλος
    Εεεεεε...,τα ΚΤΕΟ μεγαλε δεν γραφουν πανω στις αδειες...

Εεεεεε...,τα ΚΤΕΟ μεγαλε δεν γραφουν πανω στις αδειες...
    Ναι αλλα το εντυπο, που σου δινουν, γραφει τον αρ πλαισιου πανω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    αρα λοιπον μιλας για την αδεια. μονο στο υπουργειο θα βρεις ακρη.
    Γιαννης

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πραγματικά δεν θες ν μάθεις την περιπέτειά μου με αντίστοιχο γεγονός πριν από 20 και βάλε χρόνια (πάλι αντίστοιχα ζώα εργάζονταν στο μηχανολογικο). Αν δεν βαρεθώ να γράψω σεντόνι θα σας την πω κάποια στιγμή. Όμως αρκεστείτε στο ότι για να λήξει και μετά από 4 μήνες βόλτες μου με δικά μου έξοδα Πάτρα Αρτα Πρέβεζα Κέρκυρα, πάνω από 4 φορές, μπήκα στο γραφείο του δντη του υπουργείου στην Πάτρα με την Ηρα μου, ένα ντοπερμαν που με το που έβλεπες κατουριόσουν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    Λοιπον,εγιναν τα εξης:Μετα απο περιπου 15 τηλεφωνηματα σε διαφορους αριθμους,βρηκαμε οτι το μηχανακι ειχε πρωτοδηλωθει στον Πειραια,αρα ο φακελος βρισκοταν στα Καμινια.Αφου βρεθηκε ο φακελος,βrηκαν το δικο τους λαθος στην αντιγραφη (εδω κολλαει "το βοδι που μπερδεψε το 3 με το 4"...),εξεδωθει νεα αδεια και τελος καλο.Αν ηταν και στον εκελωνισμο το λαθος,την ειχα βαψει,οπως μου ανεφεραν...

Ησουν κ τυχερος. Περνα απο τον αγιο στην αιγινα κ αναψε ενα κερι.

Παλαιό μέλος
    Έκαναν αυτό που έπρεπε, αλλά επειδή μιλάμε για Ελληνικό δημόσιο, ήσουν ΠΟΛΥ τυχερός.

Παρόμοια θέματα

1. Αριθμός πλαισίου
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2024, 19:18
  2. Αριθμός Πλαισίου
    από alex14 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2008, 18:05
  3. αριθμος πλαισιου
    από edie στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 15:18
  4. Αριθμός πλαισιου
    από Anritsu στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2006, 02:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ