Διάβασα αυτό το άρθρο που πέτυχα στη τύχη,για έναν κασκαντέρ που έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες.
Εσείς οι παλιότεροι,θυμάστε τίποτα απο τα γυρίσματα τότε;
Διάβασα αυτό το άρθρο που πέτυχα στη τύχη,για έναν κασκαντέρ που έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες.
Εσείς οι παλιότεροι,θυμάστε τίποτα απο τα γυρίσματα τότε;
Φίου φίου φι φι φίου
Aπό τα γυρίσματα που ρωτάς, δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ............
Από τα υπόλοιπα όμως τι να πρωτοσχολιάσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το ότι διαβάζεις εσπρέσο (φτού κακά)
ότι ο τύπος οδηγάει Μπεμβέ ή το ότι εύχεται ''ο γυιός του να μην του ζητήσει ποτέ μοτοσυκλέττα'';;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Απο τα γυρίσματα των ταινιώνε τότε εννοώ.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Λοιπόν μάγκες επειδή ο Βαγγελάκης ήταν μικρός τότε να σας τα πω εγώ...
Το παιδί με την μπέμπα δεν το γνωρίζω πιθανόν λόγω σωματότυπου να αντικαθιστούσε τον Ψάλτη,ξέρω όμως ότι τις περισσότερες σκηνές με μηχανάκια στα 80s τις γυρίσανε με το Κώστα και το Ρούλη Παπαγεωργίου.Ο πρώτος Έλληνας κασκαντέρ ήταν πάντως ο μακαρίτης ο Νίκος Τσαχιρίδης.
Πάρτε τώρα μπόνους φωτό με την "επανένωση" του Στηβ με το xl500s που οδηγούσε στο Ρόδα τσάντα και κοπάνα και το έχει τώρα φίλος.
(η φωτό τραβηγμένη στην εκδήλωση στο ΟΑΚΑ με τα ΧΤ550 την προηγούμενη εβδομάδα)
![]()
συχναζε πολλα χρονια στην πλατεια στο Φλοραλ απο τα 70ς κυκλοφορουσε με απιστευτα μηχανακια.Μαλιστα σε καποιες ταινιες πηγαιναμε και εμεις για μπουγιο.Σταυρακας με το ονομα.
Bukley σωστος.![]()
Αρα τρείς τον αριθμό οι κασκαντεουρ;Καλό είναι να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι μερικά πράματα.
Φίου φίου φι φι φίου
αποψε οσοι ακουτε ραδιοφωνο εδω http://www.ertopen.com/ekdiloseis/it...otosykletas’
αποψε οι καλεσμενοι εχουν πολλα να πουν απο τα χρονια εκεινα.![]()
ΟΙ κασκαντερ σας πειραξαν ρε ή το ότι τα XLR/XLS ακουγόταν σαν πριονισμένο μπολντόρι στα κόκκινα...???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Με κορυφαία στιγμή το BSA στο "Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται" που ακουγόταν απο πιστάδικο και βάλε!!!!!
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...