Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: GSXR πρωτη μηχανη

Νέο μέλος

GSXR πρωτη μηχανη

Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 και εχω μεγαλο κολλημα με μηχανες. Οταν φτασω τα 21(εχω καιρο μεχρι τοτε) θελω να βγαλω διπλωμα για κατηγορια Α για ολα τα δικυκλα. Παθιασμενος με GSXR 600 και θελω την γνωμη σας πανω στο θεμα.
    Δεν εχω καβαλησει ποτε παπακι και ουτε σκοπευω. Τρελαινομαι για μηχανη!
    Ειναι χαζη επιλογη η μελλοντικη αγορα μιας GSXR 600 ως πρωτη μηχανη??

(δεν ειμαι φανατικος οπαδος της ταχυτητας και επειδη διαβασα σε ενα αλλο θεμα στη σελιδα...εως τωρα εκτιμαω τα πραγματα μου και τα χρηματα που ξοδευω σε αυτα, εαν παιζει κανεναν ρολο..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Όταν με το καλό γίνεις 21 ξαναρώτα. Μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Παλαιό μέλος

Παλαιό μέλος
    Για 600άρι δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις. Δεν είναι καλά λέει και δεν τα αγοράζεις κανείς, γι' αυτό τα καταργούν.
    Να, δες : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149759

Σοβαρά τώρα. Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες.
    Πάρε το πρώτο δίπλωμα και αγόρασε κάτι μικρό (ότι προβλέπεται).
    Γράψε χλμ, απόκτησε εμπειρίες και οι μηχανές δεν τελειώνουν ποτέ.

Παλαιό μέλος
    Καλως ηρθες φιλε στο φορουμ. Αφου σου αρεσει αυτο το ειδος μηχανης εγω θα ελεγα να ξεκινησεις να οδηγας αντιστοιχα μοντελα ανεβαινοντας σταδιακα κυβικα αναλογα με το διπλωμα σου. Πχ ξεκινας με ενα r125 που ειναι και μπιμπελο, μετα πας σε ενα ninja300 και οταν με το καλο βγαλεις το μεγαλο διπλωμα θα εισαι ετοιμος να χαρεις ο,τι μπορει να σου προσφερει το gixxer. Γιατι τωρα και να σου το διναν δε θα ηξερες τι να το κανεις και πως να το χαρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    εσυ τωρα λεει η κυβερνηση, εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να ψηφισεις...

Κοινως να συμμετεχεις με την αποψη στα κοινα, και να καθορισεις (λεμε τωρα) το πολιτικο μελλον ολοκληρης της χωρας στο βαθμο που σου αναλογει..

Επισης να χτυπησεις και ενα διπλωμα για αμαξακι (απεριοριστα τα κυβικα και τα αλογα εδω) και με την παρουσια ενηλικου διπλα σου (λιγο σκοτεινο αυτο ακομη, δεν μας ειπαν αν θα ειναι κολλητος η κηδεμονας) να βγεις στους δρομους και να αρχισεις να γεμιζεις εμπειρια...

Αρα εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να παρεις αποφασεις για την παρτη σου μονος σου... Εδω θα σου πουμε κατα 90% χτυπα κανενα μοτοσυκλετακι πρωτα να δεις, αν σου παει το σπορ, να γραψεις κανενα χιλιομετρο και μετα μπαινεις και στα βαθιά.. Κρανακια, μπουφανακια και τα σχετικα...

Θα παιξει και κανενα το "το γκαζι ειναι στο μυαλο", μερικα "και εγω με 600 ξεκινησα φιλος και μια χαρα πηγε", ισως και κανενα "εγω απο τα 14 επιασα τιμονι, γιατι εχει και δυσκολιες η ζωη"....

Οτι και αν αποφασισεις ειτε τωρα, ειτε σε 4 χρονια, παντα ορθιος ευχομαι και οτι καλυτερο...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Εδω θα σου πουμε κατα 90% χτυπα κανενα μοτοσυκλετακι πρωτα να δεις, αν σου παει το σπορ, να γραψεις κανενα χιλιομετρο και μετα μπαινεις και στα βαθιά.. Κρανακια, μπουφανακια και τα σχετικα...

Θα παιξει και κανενα το "το γκαζι ειναι στο μυαλο", μερικα "και εγω με 600 ξεκινησα φιλος και μια χαρα πηγε", ισως και κανενα "εγω απο τα 14 επιασα τιμονι, γιατι εχει και δυσκολιες η ζωη"....

Οτι και αν αποφασισεις ειτε τωρα, ειτε σε 4 χρονια, παντα ορθιος ευχομαι και οτι καλυτερο...
    Ειναι τα λεγομενα σχολια threadkillers. Το τερματισες το νημα με τη μια... Τι θα λεμε τωρα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ειναι τα λεγομενα σχολια threadkillers. Το τερματισες το νημα με τη μια... Τι θα λεμε τωρα;
    Θα περιμένουμε να σχολιάσει ο DALTON

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ρε πουτς (α ρε μλκ αμυρου, ) σε λιγο ξημερωνει Παρασκευη... Εχω πιστη οτι θα σκασει διαμαντακι θρεντ να μας παει το σ/κ !!
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ρε πουτς (α ρε μλκ αμυρου, ) σε λιγο ξημερωνει Παρασκευη... Εχω πιστη οτι θα σκασει διαμαντακι θρεντ να μας παει το σ/κ !!
    Παω στοιχημα οτι την παρενθεση και το κενο αμεσως μετα ,το εβαλες επιτηδες..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    σου αρεσουν οπως τα βλεπεις εξωτερικα δηλαδη.... Το ιδιο περίπου όπως βλέπεις σαν εφηβος τα μοντέλα και λες αυτή ειναι γ@μW τις γκόμενες και μετα καταλαβαίνεις οτι τα κοκκαλα και το δερμα δεν φερνουν την ευτυχια.

ποδήλατο ξες τουλάχιστον ρει?

it smells like a troll.

μην ελπίζετε για να υπάρχει το νήμα το ΣΚ.

Αμ... ΟΚ, να το πάω οφτόπικ και τρολάρετε ασύστολα αβασάνιστα αδιάκοπα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=109073
    Για να μην κουραζεστε..

Διαβασε εδω αδερφε και θα σου λυθουν ολες οι αποριες..

Επικός τρόλης...

Η ΕΟΜ τι θέση έχει πάρει για το ζήτημα; Να μας ξεθολώσει το τοπίο ο γενικός γραμματέας, όταν ευκαιρήσει από την ορδή των αγοραστών που τον πολιορκεί για το στουκαρισμένο τριούμφ του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ..... το στουκαρισμένο τριούμφ του.....

Αυτο ηταν κακοοοοο...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  2. Πρώτη μηχανή Gs500 ερωτήσεις
    από filtatos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 10:58
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. πρώτη μηχανή..?
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 00:56
  5. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer