Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Απλήρωτα τέλη ενός έτους

Νέο μέλος

Απλήρωτα τέλη ενός έτους

Καλημέρα σας,
    η απορία μου είναι η εξής: δεν πλήρωσα -από προσωπική μου αμέλεια/ηλιθιότητα- τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 της μοτοσυκλέτας μου, την οποία την ίδια χρονιά την πούλησα. Θέλω να διευθετίσω το ζήτημα σχετικά με το χρέος μου. Γνωρίζετε ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω και ποιο είναι το ποσό των κυρώσεων; Τα τέλη ήταν 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, να είστε πάντα όρθιοι!

[προσθήκη] διάβασα αυτό το ποστ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137180,
    αλλά δεν κατάλαβα αν στην δική μου περίπτωση θα πληρώσω πρόστιμο για το έτος που δεν πήρα τα τέλη, ή για κάθε έτος που έχει περάσει μέχρι να εξοφλίσω τα τέλη.

Banned
    Φορολογικη δήλωση κανείς αυτά τα χρόνια?
    Ενφια κλπ πληρώνεις?
    Πάνε μια βόλτα απο τον λογιστή σού και ζήτα του να σου βγάλει αναλυτικά τι οφειλές έχεις.
    Λογικά είναι το διπλάσιο+ τις προσαυξήσεις.
    Αλλά μου κανει εντύπωση πως μεταβιβάστηκε ενω χρωσταγε τέλη.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Προστιμο για το ετος που δεν πληρωσες τα τελη. Μπορει να εχει και προσαυξηση σαν συνολικο ποσο απο κει και μετα. Αν εχει βεβαιωθει το προστιμο, θα το δεις στο ταξις.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,
    η μεταβίβαση έγινε κανονικά με γραφείο διεκπεραιώσεων. Δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Στην εφορία ακόμη δεν μου έχει έρθει κάτι, αλλά είπα να μην περιμένω άλλο κ να πάω να διευθετίσω το ζήτημα για να μην γίνει καμιά στραβή στο μέλλον.
    Οπότε να υποθέσω ότι μιλάμε για 22+22+30 περίπου, αν δεν κάνω λάθος, ή μου ξεφεύγει κάτι;

Banned
    Περίεργο μεν,αλλά όχι απίθανο.
    Δεν θυμάμαι αν το 2012 ερχόταν ειδοποίηση η τα εκτυπωναμε οι ίδιοι.
    Αν έχεις την ειδοποίηση μπορείς να το ψαξεις ειτε μόνος-taxis-ειτε στην εφορία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κοίτα αν είσαι βούλευτής παραγράφεται σε 2 βουλές...
    Αν δεν είσαι για δες φορολ. ενημ. βγάζεις?
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Αφού η μηχανή πουλήθηκε, οι τόκοι δε θα επιβαρύνουν τον καινούριο ιδιοκτήτη; Η μηχανή όταν έφυγε από τα χέρια του όφειλε μόνο τα τέλη ενός έτους. Ή λέω χαζομάρες;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Αφού η μηχανή πουλήθηκε, οι τόκοι δε θα επιβαρύνουν τον καινούριο ιδιοκτήτη; Η μηχανή όταν έφυγε από τα χέρια του όφειλε μόνο τα τέλη ενός έτους. Ή λέω χαζομάρες;
    Αυτό είπα ποιο πανω.
    Χρωσταγε τέλη το 12,στο ίδιο έτος πουλήθηκε, μου φαίνεται περίεργο στο μηχανολογικό που έκαναν μεταβίβαση να μην είδαν τα απληρωτα τέλη.
    Ίσως τα πλήρωσε ο νεος ιδιοκτήτη και δεν πήρε χαμπαρι ο φίλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aprosektos Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σας,
    η απορία μου είναι η εξής: δεν πλήρωσα -από προσωπική μου αμέλεια/ηλιθιότητα- τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 της μοτοσυκλέτας μου, την οποία την ίδια χρονιά την πούλησα.
    Είμαι ΠΟΛΥ περίεργος πως στο φούστη έκανες μεταβίβαση χωρίς να έχουν πληρωθεί τα τέλη της ίδιας-τρέχουσας χρονιάς...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Είμαι ΠΟΛΥ περίεργος πως στο φούστη έκανες μεταβίβαση χωρίς να έχουν πληρωθεί τα τέλη της ίδιας-τρέχουσας χρονιάς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aprosektos Προβολή μηνύματος
    . . . η μεταβίβαση έγινε κανονικά με γραφείο διεκπεραιώσεων. Δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. . .
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κανένας σωστός;;
    Κάτι τέτοια μαγαζάκια ανθούν έξω απο τα κατα τόπους παραρτήματα του Υπ.Συγκοινωνιων.Καποια δε είναι και σχολές οδηγών με τα γνωστά "κονε" εντός.

Γλιτωνεις κάμποση ταλαιπωρία μιας και χωρις "λαδακι" δύσκολο να κουνηθούν καποιοι υπάλληλοι.

Θα ήθελα να δω την υπογραφή/σφραγίδα του υπαλλήλου που δέχθηκε τα δικαιολογητικά.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ρε παιδες τι λετε?? τα τελη κυκλοφοριας αφορουν το ΑΦΜ στο οποιο βεβαιώνονται.. δε συνοδευουν το οχημα, οποτε η οφειλή μενει στον τρέχον ιδιοκτητη τη στιγμη της βεβαίωσης τους! το οχημα μια χαρα μεταβιβάζεται με απληρωτα τελη.. αγορασα μηχανη το φλεβαρη του 11 και την εδωσα τον οκτωβρη του 12, οι μεταβιβάσεις γιναν σε ΚΕΠ και ποτε δε μας ζητηθηκε αποδειξη των τελων κυκλοφοριας.. τωρα βεβαια δεν ξερω τι ισχυει, αλλα τοτε ετσι ηταν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    παίδες η μεταβίβαση έγινε το 2012. τότε δεν ήταν υποχρεωτική η προσκόμιση από τη ΔΟΥ εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ρε παιδες τι λετε?? τα τελη κυκλοφοριας αφορουν το ΑΦΜ στο οποιο βεβαιώνονται.. δε συνοδευουν το οχημα, οποτε η οφειλή μενει στον τρέχον ιδιοκτητη τη στιγμη της βεβαίωσης τους! το οχημα μια χαρα μεταβιβάζεται με απληρωτα τελη.. αγορασα μηχανη το φλεβαρη του 11 και την εδωσα τον οκτωβρη του 12, οι μεταβιβάσεις γιναν σε ΚΕΠ και ποτε δε μας ζητηθηκε αποδειξη των τελων κυκλοφοριας.. τωρα βεβαια δεν ξερω τι ισχυει, αλλα τοτε ετσι ηταν..
    Από φέτος θα ζητάνε και τα πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    LIVE YOUR MYTH IN GREECE

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τέλη κυκλοφορίας απλήρωτα από 2007
    από zulga στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2014, 19:11
  2. απληρωτα τελη ....
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2013, 13:45
  3. Απαντήσεις: 17