Κατ'αρχάς καλησπέρα!!!
Στο ψητό....S.O.S ετοιμάζω ταξίδι έξω. Που μπορώ να βρω αυτοκόλλητα του moto και ποιό το κόστος???![]()
Κατ'αρχάς καλησπέρα!!!
Στο ψητό....S.O.S ετοιμάζω ταξίδι έξω. Που μπορώ να βρω αυτοκόλλητα του moto και ποιό το κόστος???![]()
πολλοί ζητάνε, ουδείς έχει.
φτιάξε μόνη σου...
τα θέλω
στείλε πμ κόστος και που είσαι περίπου να το κανονίσουμε![]()
Το moto.gr το αγαπώ γιατί εδώ μέσα γνώρισα κάποιους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνώ σπάνια, αλλά τους έχω μέσα στην καρδιά μου (βλέπε Trooper, θείο Tai και Adam Tsouk). Τα ταξιδιωτικά του Χρήστου και του Γιάννη με μπόλιασαν και αποφάσισα να κάνω αυτό το ταξίδι και θέλω να κολλήσω αυτοκόλλητα του moto.gr για να "τιμήσω" τόσο αυτούς όσο και τον χώρο στον οποίο τους γνώρισα.
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και γιατί έκανες αυτό το άσκοπο σχόλιο. Σίγουρα δεν έχεις σχέση με το moto που ξέρω και αγαπώ.
@theofilos888: Θεόφιλε αν όντως υπάρχουν θα έρθω εγώ να τα πάρω. Δεν θα σε τρέχω.
Εχω και εγω μερικα...
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Για όποιον ενδιαφέρεται, δίνω ένα .ai (Adobe Illustrator) που περιέχει το λογότυπο του moto σε μορφή εικόνας και τα όριά του σε vector.
Πηγαίνοντάς το σε μαγαζί που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις, μπορεί να σας το βγάλει σε οτιδήποτε μέγεθος αυτοκόλλητο και να σας χρεώσει ελάχιστα, αφού δεν θα χρειαστεί να κάνει το οτιδήποτε πέραν του να το τυπώσει.
Ενδεικτικά εδώ μου ζητάνε €0,30 το κομμάτι.
Edit: Νέο αρχείο υψηλής ανάλυσης, μιας που έβαλε ο noodles το ανάλογο λογότυπο.
moto.gr.zip
Τελευταία τροποποίηση από Neodammerung; 17/07/2016 στις 01:26.
στο συνδεσμο παρακατω ειναι το logo σε μεγαλη αναλυση (ως συνημενο πιθανων να μειωνοταν, γιαυτο το δινω ετσι). μπορειτε να το κανετε οτι θελετε, ακομα και αυτοκολλητο στο πισω τζαμπι του αυτοκινητου χωρις προβλημα με πιξελ
https://s5.postimg.org/ue6rd8007/moto_gr_logo_2.jpg
εγω πχ το εβαλα σε μπλουζακι (με λιγη επεξεργασια βεβαια)
![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time