Το μεγάλο μου ''γειά'' σε όλους σαν νέος χρήστης στο forum.Παιδιά θέλω τη γνώμη σας πάνω στο εξής:μετα την πώληση του transalp 650,πήρα το 2013 ενα cbf 1000abs του 2006.Ωραία μηχανή και καμμία σχέση με το προηγούμενο γιατι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.Εχω αισίως 47.000χλμ χωρίς κάποιο πρόβλημα.Πρίν λίγες μέρες είπα κι εγώ να το περάσω απο δυναμόμετρο.Τί βρήκαμε?Το συγκρίναμε με άλλο που δυναμομετρήθηκε και βρήκαμε οτι αποδίδει στον τροχό 87 άλογα ενώ το άλλο που είχαμε σαν μέτρο σύγκρισης 92.Βρήκαμε οτι το θέμα αρχίζει μετά τις 6000 στροφές και ποιό είναι αυτό?Είδαμε οτι η αντλία βενζίνης δίνει λιγότερο καύσιμο στις υψηλές ταχύτητες απ ΄οτι πρέπει με αποτέλεσμα η σχέση καυσίμου/αέρα να μην ισσοροπεί.Ναί μεν λιγότερη κατανάλωση αλλα σε βάρος της απόδοσης και με κάποια υπερθέμανση του κινητήρα απ ότι μου είπε ο μάστορας που είναι και πολύ καλός φίλος (το διευκρινίζω για να μην τεθεί θέμα μάστορα).Η γνώμη του να την αλλάξουμε με μια μεταχειρισμένη γιατι οι καινούργιες ειναι απλησίαστες.Αν βγεί η παλιά,καθαριστεί κλπ κλπ και ξανά δυναμόμετρο το κόστος πλησιάζει αυτό της αλλαγής με μια μεταχειρισμένη.Εγώ για να πώ την αλήθεια δεν καταλαβαίνω κάτι στραβό στη μηχανή.Κάνω τα ταξίδια μου και δεν εχω θέμα.Το δυναμόμετρο όμως με ακρίβεια άλλα έδειξε.Κι ο μάστορας είπε οτι κάποια στιγμή θα σε αφήσει.Τα μπουζί αλλάχτηκαν πέρισυ με ιριδίου και φίλτρο αέρα DNA πιο ελεύθερο.Θέλω τη γνώμη σας και μέρη οπου μπορώ να βρώ μεταχειρισμένη αντλία βενζίνης.