Καταρχην καλησπερα σε ολους εδω στο moto.gr Ειμαι καινουργιος!!!
Κατα δευτερον εχω κατι αποριες για το townmate!
Ξεκιναμε ο παππους μ αγορασε το 93 νομιζω ενα ολοκαινουργιο yamaha t80 4ταχυτο!!! Οι παππουδες ξερετε πως ειναι πειραζουν και ανακατευονται! Μια μερα απο οτι ξερω απο τον μπαμπα μ! Ο παππους μ μια μερα εκανα αρκετα χλμ και μετα μολις γυρισε εβγαλε το μπουζι που ειχε και εβαλε αλλο για αδιευκρινιστους λογουςκαι το βιδωσε στραβα! Μετα το ξαναξεβιδωσε και το ξαναβιδωσε στραβα! Και πεδεβοταν μιση ωρα εκει οσπου πηγε ο μπαμπας μ να δει τι γινετε και ειδε οτι τα πασα Γαμ**ηκαν! Ετσι αναγκαστικε ο μπαμπας μ να βρει κεφαλι να το αλλαξουν! Δεν εβρισκε! Και σε ενα συνεργιο ρωτησε και ειπαν μονο 50αρα κεφαλι! Αναγκαστικα την εβαλε δλδ 80αρι κυλιδροπιστονο με 50αρα κεφαλη -_- .. Εγω ειμαι 16 και απο τα 13 το οδηγαω! Και ξερω οταν ζεστενετε το μηχανακι δεν τραβαει! Και κανει εναν θορυβο χτυπιματα δλδ σαν να θελει ελατιρια πιστονιου! Αλλα οταν ειναι κρυο δεν κανει γκουχ! Δεν ξερω γτ το κανει αλλα αν ξερετε πειτε μ! Και κατι αλλο πριν 2 μηνα εσπασε το σιδερο που βιδονει η εξατμιση ωστε να κρατετε σταθερη δλδ κοντα στα πατητουρια! Και την εχω δεμενη με σιρμα διοτι δεν μπορω να βρω! Και καθε 3 μερες σφιγγω τις βιδες πανω στην κεφαλη γτ ξεβιδονονταν! Και μια μερα ημουν κουρασμενος και την μια βιδα απο του μπουζιου την μερα την εσφιξα παρα παρα πολλυ και ηταν και ζεστο το μηχανακι και μετα απο 3 μερες ολη η βιδα με τα πασα εφυγε και κρατιετε απο μια βιδα και σιρμα!! Και ο μπαμπα μ και ο μηχανικος ειπε δεν γινετε τπτ μονο αλλαγη κεφαλης! Λευτα δεν περισσευουν ετσι εχει μεινει ετσι εχει μινει ετσι 3 εβδομαδες σχεδον και ρωταω παιζει να γινει καμια ζημια?? Και κατι αλλο και τελιωνω ανεβενα μια ανηβοριτσα με τριτη και το μηχανακι τραβουσε κανονικα μολις βγενο στον κεντρικο ( μενω σε χωριο) για να δω αν ερχετε αμαξι μ σβηνει και βαραω μανιβελα και κατεβενε χωρις καμια πιεση ! Χεσ**κα πανω μ! Βαραω αλλες δυο πηρε! Ο φιλος μ απο διπλα ελεγα φρακαρε! Παει! Μολις πηρε λεει! Καλα το παπι σ μπορει να φρακαρε και να ξεφρακαρε μονο του πανω απο 100 φορες χωρις να το καταλαβες! Και γελουσε! Παω σπιτι το σβηνω παω να το βαλω ειχε συμπιεση κανονικα! Τι παιζει να εγινε???
Παιδια σορρυ για το κατεβατο αλλα θελω να μαθω! Οποιος το διαβασε ολο χιλια μπραβο! Αλλα αν ξερει να δωσει και μια βοηθεια
Ευχαριστω