re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rrimarton......
![]()
re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rrimarton......
![]()
ωραια και που ειναι το παραξενο???![]()
![]()
![]()
γιατι δεν ειναι?????
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
και για πες μας ρε μεγαλεΑρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
![]()
εσυ με τι κριτηρια λες οτι το cbr ειναι πιο γρηγορο????
ε??για πες μας ρε επιστημονα
Μέχρι και το GSX600R είναι πιο γρήγορο από το CBR600R.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Γιατί δεν το έβαζες κατευθείαν στα ανέκδοτα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
φιλε μου οι διαφορες στη κατηγορία ειναι μικρες αρα παιρνεις αυτο που σου αρεσει καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
![]()
αντικειμενικά ειναι λιγο καλύτερο απο τα αλλα της κατηγορίας και αυτο το λεει ολος ο παγκοσμίως τυπος οχι μονο οι kawasakiδες...
ασε που και στις πωλήσεις σαρώνει
ουδεμία σύγκριση περί επιδόσεων άλλά και αισθητικής άποψης (τουλάχιστον το 80% προτιμάει το 636 εμφανισιακά)Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε μου οι διαφορες στη κατηγορία ειναι μικρες αρα παιρνεις αυτο που σου αρεσει καλυτερα
αντικειμενικά ειναι λιγο καλύτερο απο τα αλλα της κατηγορίας και αυτο το λεει ολος ο παγκοσμίως τυπος οχι μονο οι kawasakiδες...
ασε που και στις πωλήσεις σαρώνει
τώρα πια που έχει εξασθενήσει και ο μύθος της Honda περί αξιόπιστίας τι μένει για την HONDA????
αυτή τη στιγμή υστερεί σε μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες....
είτε αυτά είναι supersprot είτε τουριστάδικα...είτε on-off SM
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Εγω που εχω το 05 ειμαι ενταξει ή να το πουλησω και να παρω κανενα cbr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
![]()
Αν δεις ποτε μηχανη να γραφει ninja στο πλαινο φαιρινκ κανε στη ακρη γιατι θα βιαζετε και θα θελει να περασει
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
αν και κατοχος cbr f θα συμφωνισω με τους kawasakides![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
αν και κατοχος cbr f θα συμφωνισω με τους kawasakides![]()
![]()
![]()
Κι εγώ κάτοχος FS θα διαφωνήσω..... άλλωστε άλλο 599cc κι άλλο 636![]()
Αλλά εσείς με τα Ζ τι ζόρι τραβάτε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και που να δείς απο το 2005 και μετά τι κάνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
![]()
![]()
![]()
In the stars we turn to find our dreams.
http://www.bikepics.com/members/ghostwalker
Tassosrr asto kalytera...
De ftanei pou rixnei kamia 30 aloga parapano i kawa,de ftanei pou exei megalyteri ropi....einai kai kamia triakosara evro ftinoteri...
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Tassosrr asto kalytera...
De ftanei pou rixnei kamia 30 aloga parapano i kawa,de ftanei pou exei megalyteri ropi....einai kai kamia triakosara evro ftinoteri...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
θα γελασω και εγω λιγακι....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
και θα συμφωνησω να μεταφερθει το συγκεκριμενο στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!!![]()
:rotflmao: :a5: :a5:
ρε κοιτα humor που εχουν μερικοι...ΑΠΙΑΣΤΟ!!
![]()
![]()