τελευταια ειμαι σε πολυ μεγαλο διλημμα αναμεσα σε street και sm.
και ρωταω......
ειμαι αναμεσα ας πουμε σε wr450f, crf450sm EXC450 και husqvarna smr 450.
TM, vor, husaberg, gas gas, ccm αποκλειονται!
η σκεψη μου ειναι η εξης!το μηχανακι οτι κι αν παρω θα το κρατησω 2 χρονια..... και τα 3 εκτος απο το husky δεν εχουν εγγυησεις ..του ktm ενα μηνα νομιζω.......ενω το husqvarna τουλαχιστον τωρα το 2005 μοντελο εχει 2 χρονια εγγυηση!!! 9050ε εχει.και μου αρεσει και παρα πολυ.
τι γνωμες εχετε γενικοτερα??για ολα πειτε.το husqvarna το 450 ειναι αρκετα δυνατο??νομιζω διαβασα οτι ειναι 124 κιλα???σαν πολλα δεν ειναι??εαν υστερει αρκετα σε δυναμη απο τα αλλα 450 παιζει και το 510 παντως.
αν παρω το husky θα καταφερω να το πουλησω μετα??
ποιο πιστευετε πως ειναι το καλυτερο ασχετα με εγγυησεις??το honda και husqvarna το καλο ειναι πως ειναι ηδη sm και γλυτωνεις καποια λεφτα συν οτι θα ειναι και ρυθμισμενες οι αναρτησεις για δρομο.
πες οτι παιρνω yamaha η ktm.δεν ειναι μαλακια να σκασω ποσα λεφτα για ζαντολαστιχα και φρενα?? ακομα αντε ρυθμιζε και ανσρτησεις.ακομα δεν θα ειναι και μεγαλυτερς οι διαδρομες στα μπροστινα τους???αρα και μεγαλυτερο υψος???λυνεται αυτο??και πως???
τι λετε???με βλεπω για husqvarna σερβις σε εξουσιοδοτημενο να μη χασω την εγγυηση....ολοσωμη εξατμιση και σπασιμο ολη μερα.
με εξατμιση διακοπτεται η εγγυηση??καλα και να διακοπτεται θα την βγαζω.
γνωμες παιδες pls και κυριως για το τι λεει το husky!εχει γκαζι το γαμημενο??αισθηση??φρενα???στριψιμο??η μηπως 510 καλυτερα???