Καλημέρα σε όλους.
Δυστυχώς έγινα μέλος για να δηλώσω την κλοπή της μηχανής μου.
Εκλάπη Triumph Tiger 1050 SE, ασημένια, από το Πολύδροσο Χαλανδρίου.
Αριθμός Πινακίδας : ΧΥΕ 481
Δίδεται αμοιβή σε περίπτωση εύρεσής της.
Πληροφορίες εντός
Καλημέρα σε όλους.
Δυστυχώς έγινα μέλος για να δηλώσω την κλοπή της μηχανής μου.
Εκλάπη Triumph Tiger 1050 SE, ασημένια, από το Πολύδροσο Χαλανδρίου.
Αριθμός Πινακίδας : ΧΥΕ 481
Δίδεται αμοιβή σε περίπτωση εύρεσής της.
Πληροφορίες εντός
Απο Ακακιων εκλεψαν το σκουτερ ανεργου κολλητου...
Μετα την Ν.Σμυρνη/Δαφνη ειναι το 2ο χειρότερο μερος οσων αφορά τις κλοπες μοτοσυκλετων.
κανε βολτες προς Νομισματοκοπείο στον καταυλισμό των Ρομα
και πισω απο τα μαρμαραδικα/ημερησία για κουκουλωμένες μοτο.....
Θα κάνω σίγουρα βόλτες μετά τη δουλειά. Αλλά δεν έχω ελπίδα. Θα'ναι σε κανένα γκαράζ. Δεν είναι μηχανή που την αφήνεις έτσι έξω. Θέλω να πω, δεν είναι και η πλέον εμπορική και συνηθισμένη. Μακάρι να γίνει κάτι να βρεθεί.
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Αν εισαι τυχερος θασαι τις πρωτες μερες...
Το καλό είναι ότι βρήκα βίντεο με τους εν λόγω "κυρίους" (ήταν 2) και φαίνονται όλα. Για να δούμε...
Φιλαρακο κανε βολτες μηπως την βρεις εγκαιρα γιατι και να τους πιασουν δε μιλανε που εχουν τη μηχανη.εγω ειμαι αυτος που μου κλεψανε το tdm αν διαβασεις στα παλαιοτερα και τον εχουν πιασει και εχει προφυλακιστει αλλα δεν λεει τιποτα.
το βίντεο δεν το ανεβάζεις μετά απο συνεννόηση με την ασφάλεια;
σκοπεύεις να το ανεβάσεις;
με αυτόν που προφυλακίστηκε...δεν τον βγάζετε φόρα παρτίδα; αντε με το κάθε τσογλάνι... δαιμονίζομαι με τέτοια. ο άλλος παλεύει να πάρει μια μοτο και ο άλλος με την μπινιά πάει και την κλέβει. φρόντισε με τίποτα φιλαράκια σου να του πείτε καμιά καλημέρα όταν με το καλό βγει στην κοινωνία....
Το'δωσα στην Ασφάλεια και ελπίζω να κάνουν κάτι. Προς το παρόν, δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση. Σήμερα θα πάω να πάρω το χαρτί που επιβεβαιώνει την κλοπή για να πάω σε ΔΟΥ και ασφαλιστική για διακοπή. Αν μου πουν κάτι, θα το ανεβάσω, φυσικά.
Επίσης, φίλος στο Κοντόπευκο μού'πε για 2 κλοπές χθες το ξημέρωμα. Ένα Beverly και ένα Fazer!
Και σήμερα πάω σε συνεργείο στο Πολύδροσο για να τους πώ να'χουν το νου τους και μου δείχνει Street Triple και μου λέει ότι αυτό παραλίγο τη γλίτωσε χθες το βράδυ!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!:a37::a37:
![]()
Με το που γινει το δικαστηριοω θα πω δημοσια ονοματεπωνυμο καΙ θα βαλω και φωτογραφιες του....
Οσο οταν βγει μετα απο δυο χρονια δεν τον βρισκεις πουθενα,τον ψαχνουν ειδη οι δικοι του που τους εχει κρεμασει.απο εκει και περα δεν μιλαει γιατι αν πει η αν βρουν και τις αλλες κλεμενες θα φαει 10 χρονια
Θετική η ύπαρξη του Βίντεο..Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά πόσος χρόνος τους χρειάστηκε και τι κλειδώματα είχες εκείνη την στιγμή ?
Εύχομαι να συγκεντρωθεί όλη η απαραίτητη τύχη παντού γύρω σου και να βρεθεί φίλε μου.