Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι και για το περιπολικό, γιατί απ όσο φαίνετε το ΙΧ δεν έχει σήμα![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Είπαμε, η εξελικτική διαδικασία είναι βραδύνουσα. Θέλω να πιστεύω πως σε 3-4 δεκαετίες θα έχουμε βελτιωθεί.
Διάβαζα εχθές, πως το 2050 η χώρα θα αποτελείται στην πλειονοψηφία της από ηλικιωμένους.
ps: Αυτό σημαίνει λιγότερους Έλληνες για να μεταλαμπαδεύσουμε το θαυμαστό dna μας.
Τα αναπηρικά δεν έχουν κάπου σήμα... έχουν πινακίδες που ξεχωρίζουν.
Πλέον δεν υπάρχουν αναπηρικες πινακίδες πάρα μόνο καρτέλα με αριθμό μητρωου και φωτογραφία του οδηγού.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε.
Οι γνωστές σε όλους αναπηρικές μπλε πινακίδες. (ΑΝ Π 1234) έχουν τα αυτοκίνητα των αναπήρων πολέμου. Λίγο σπάνιο στης μέρες μας αλλά υπάρχουν.
Επίσης τις ίδιες μπλε πινακίδες έχουν και αυτοκίνητα ατόμων που είχαν κάποιο ατύχημα στο στρατό και τους άφησε αναπηρία.
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία.
Τα άτομα με Ιδικές Ανάγκες, έχουν δικαίωμα ιδίων παροχών (με τους πρώτους), σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.
Η διαφορά τους είναι ότι δεν έχουν ίδιες πινακίδες αλλά το γνωστό σε όλους μπλε σήμα με το αναπηρικό καροτσάκι στο πίσω τζάμι.
Εξ ου και το σχόλιο μου στην αρχική Φώτο.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.