Προβληματίζομαι εντονα για το τι είδους ελστικου χρειαζομαι για την 1000αρα μου, προεξεχοντως για κινηση Ατικη και Αθηνα...ειδικα για την Αθηνα δεν εχω κατασταλαξει αν οι αθλιοι δρομοι της γεματοι λακκούβες, χαλικια, ανοιομορφια και σαμαρακια στο οδόστρωμα, με τη βροχη γλιστρήματα και φαινομενο ασπρων γραμμων κ.λ.π, αν χρειαζονται ελαστικα με εντονο πελμα ( τραιλ) η απλο πελμα με καλη χαραξη..χωμα δεν παω αλλα στην αττικη το trail θες δεν θες το βρίσκεις μπροστα σου..
Σκέφτομαι να αλλαξω την πεπατημενη μου και είμαι στο μελλον αναμεσα σε Dunlop trailmax η roadmax3 η το αξιοπιστο και κλασσικο metzeler tourance( είναι και πολύ πιο φθηνο)..
Επισης οσοι φορατε Dunlop στα μαστόδοντα σας σας σας εχει κανει κουνηματα η καλη σας; την τελευταια φορα που εβαλα Dunlop την 1000αρα το d607 η χοντρη μου πηγαινε σαν μαουνα αριστερα -δεξια και τα πεταξα αμεσως...υπαρχει περιπτωση να εχω αναλογα προβλήματα και με τα προαναφερομενα μοντελα; και αν οντως υπαρξει θεμα υπαρχει εντιμος λαστιχας να μου τα αντικαταστησει με κατι άλλο;
οποια γνωμη ευσπροσδεκτη....