Κανας ονοφάς αν ξέρει να μου πεί. (Αφορά συμπεριφορά σε άσφαλτο.)
Έχω δύο πίσω ρόδες 18αρες*. Η μία έχει rim lock (πώς δίαολο το λένε στο Ελληνικό; ) η άλλη όχι.
Αυτή χωρίς δουλεύει μια χαρά μέχρι και τα 130 σε ανοιχτό δρόμο που το πάω με λάστιχο εντούρο.
Η άλλη (με το rim lock, με λάστιχο τρίαλ) από τα 80-90 περίπου αρχίζει να γίνεται αντιληπτός ένας δυνατός κραδασμός, στην συχνότητα της περιστροφής της ρόδας, έτσι ώστε αν λέω δυνατά ααααααααααααα να ακούγεται σαν να με κοπανάει κάποιος στην πλάτη η στο πλευρό, να ακούγεται δλδ σαν ααντααντααντααντααντααντααα (σόρυ για την αστεία περιγραφή, ελπίζω να γίνεται κάπως κατανοητό.) Στα 100-110 είναι πια ενοχλητικό έως ανησυχητικό. Την ανάρτηση την έχω στημένη πολύ σκληρή. Τα ρουλεμάν της πίσω ρόδας φαίνονται ΟΚ, αλλά πρέπει σίγουρα κάποια στιγμή να φρεσκαριστούν. Η ζάντα της πίσω ρόδας έχει πάρει λίγο σε ένα σημείο, από παλιό χτύπημα, αλλά όχι τίποτα φρικτό. Κάποια στιγμή ελπίζω να βρώ κάποιον να την ισιώσει φτηνά, αλλα δεν επείγει.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι: υπάρχει περίπτωση ο κραδασμός να οφείλεται στο rim lock; Είτε λόγω όγκου του ρημαδιού, είτε λόγω βάρους; Αν ναι, μπορεί να εξισορροπηθεί με αντίβαρα ή άλλον τρόπο; Αν όχι, υπάρχει περίπτωση να φταίει ρουλεμάν; (άρα η αλλαγή επείγει). Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο, πχ η ζάντα που έχει πάρει; Άλλες ιδέες;
Επίσης να σημειώσω οτι με ρόδες SM 17άρες το μηχανάκι πάει τέλεια, όνειρο, μέχρι και 150 αρα οπωσδήποτε είναι κάτι να κάνει με τον τροχό, και όχι, πχ καδένα ή τίποτα άλλο.
Μερσί προκαταβολικά...
* Για όσους τυχόν ρωτήσουν τι δι@ολο θέλω τους δύο τροχούς, εδώ Αγγλία είναι απαραίτητο. Πολλοί ιδιώτες που σε αφήνουν στα δάση και τα πάρκα τους, το κάνουν με τον όρο να μην χρησιμοποιείς "επιθετικά", πολεμικά, τακουνάτα. Σχεδόν όλοι έχουν και δεύτερη ρόδα με trial pattern... αυτά τα ωραία.