Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 65

Θέμα: Ερώτηση για κουτί (καλά ντε μην βαράτε)

Νέο μέλος

Ερώτηση για κουτί (καλά ντε μην βαράτε)

Όπως λέει και στο τίτλο μην βαράτε
    Άλλωστε όλοι στην οικογένεια έχουν και από ένα κουτί Απλά το δικό μας έχει κλείσει 15ετια και 190.000 χιλιόμετρα
    Μιάς και πάλιωσε κοιτάμε με τον πατέρα να το αλλάξουμε με κάποιο που να έχει κατανάλωση κοντά στα 4 λίτρα βενζίνη γιατί δεν κάνουμε και πολλά χιλιόμετρα σε 4 ρόδες ... Κοιτάμε το seat ibiza 1.0TSI 95ps στα 12.560 πιστεύετε αξίζει ή να πάμε σε κάτι άλλο ? Να προσθέσω ότι το αυτοκίνητο κάνει max 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο 60% πόλη 40% επαρχιακό, επίσης πριν σχολιάσετε για τα σέατ 2 που έχουν περάσει απο την οικογένεια ήταν πολύ τίμια και πέρα από βενζίνι και αναλώσιμα δεν ζήτησαν κάτι τρομερό ...
    Ευχαριστώ για τις τυχών απαντήσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Σ'αυτήν την τιμή θα κοιτούσα και το swift(1200cc, 94hp).
    Αν υπάρχει δυνατότητα/θέληση ν'ανέβεις, νομίζω πως από τα κορυφαία στην κατηγορία είναι το fiest-άκι με τον 1000άρη ecoboost.Όμορφο αμάξι είναι και το 208 (1200cc, 110hp) αλλά και το clio(900cc, 90hp).Δυνατό τουρμπάτο κινητήρα έχει το corsάκι(1000άρι,115hp).
    To yaris αξίζει με τον 1300άρη αλλά κοστίζει,το ίδιο και το polo το οποίο φοράει ίδιους tsi κινητήρες με το ibiza.
    Το micra αλλάζει εντελώς σε λίγους μήνες οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να κινηθείς προς τα εκεί!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Σ'αυτήν την τιμή θα κοιτούσα και το swift(1200cc, 94hp).
    Αν υπάρχει δυνατότητα/θέληση ν'ανέβεις, νομίζω πως από τα κορυφαία στην κατηγορία είναι το fiest-άκι με τον 1000άρη ecoboost.Όμορφο αμάξι είναι και το 208 (1200cc, 110hp) αλλά και το clio(900cc, 90hp).Δυνατό τουρμπάτο κινητήρα έχει το corsάκι(1000άρι,115hp).
    To yaris αξίζει με τον 1300άρη αλλά κοστίζει,το ίδιο και το polo το οποίο φοράει ίδιους tsi κινητήρες με το ibiza.
    Το micra αλλάζει εντελώς σε λίγους μήνες οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να κινηθείς προς τα εκεί!
    Ευχαριστώ για την απάντηση
    το θέμα είναι ότι τα ιαπωνικά έχουν σχετικά υψηλούς ίππους π.χ το swift που είναι αξιόλογο έχει 116gr και έτσι όπως πάνε τα τέλη κυκλοφορίας θα κατεβάσουν και άλλο το όριο άρα και θα ανέβουν τα τέλη κιάλλο ( τώρα π.χ το swift πληρώνει 118ε ενώ το ibiza 87e τώρα για τέτοιες διαφορές δεν ξέρω αν αξίζει αλλά έχουν και 1 λίτρο κατανάλωση διαφορα )
    Και το fiesta είναι κουκλί αλλα η ford νομίζω δαγκώνει λίγο σε ανταλλακτικά όπως και η vw

Νέο μέλος
    Γενικά τα extra που έχει σε αυτή τη τιμή η seat και την κατανάλωση του (κάπου στα 4 πραγματικα ) δεν τη προσφέρει άλλο αυτοκίνητο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μην κοιτας τυποποιημενες καταναλωσεις

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    νομίζω οτι τα 4 είναι απο αυτούς τους μύθους που δημιουργεί το vw group όσο εξελιγμένο βενζινοκίνητα και να υπάρχουν πια μικτό κύκλο θα έχουν 6-7 και θα ατενίζει το 5-4,5 με 110 στον αυτοκινητόδρομο
    το 4ρι μικτού κύκλου ανήκει σε πετρελαιοκίνητα

btw ότι και να πάρεις καινούργιο τέλειο θα είναι. καλορίζικοι!
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    αφου θα πάρεις καινούργιο, πάρε diesel, τι τι θέλεις τη βενζίνη? Θα καιει πραγματικά 4.5 λίτρα (οποιαδήποτε βενζίνη τα 4 δε τα βλέπει ούτε στον υπνο της), με τιμή 1 ευρω το λίτρο, αντί 1,5.

Chevrolet AVEO diesel. To πιο φτηνό diesel, τεραστιοι χώροι για την κατηγορία του (το sedan) και το καταπληκτικό 1.3 multijet της fiat που ότι και να χαλάσει απο κύκλωμα τροφοδοσίας επισκευάζεται, όχι σα κατι vag που θελει πεταμα η τρόμπα και χιλιάρικο.

βαζεις και ένα πρόγραμμα με 250 κατοστάρικα και παει στα 120 άλογα και έχεις και γκάζια, με ελάχιστη αύξηση της κατανάλωσης. Δε φαινεται και στην εγγύηση το πρόγραμμα.
    Το ιδιο μοτερ η Fiat το δινει στo corsa και στο swift, αμα δε σ' αρεσει το chevrolet.

φιλοι με μικρά diesel αμάξια, την περνάνε με 30 ευρω το μήνα και κινούνται όλη μέρα.

με τη βενζίνα το 100αρι δε σε φτάνει το μηνα και σκέφτεσαι πόλύ να πας οπουδήποτε.
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 01/10/2016 στις 08:30.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Εγώ πάλι νομίζω diesel για λίγα κυβικά και εντός πόλης δεν αξίζει με τίποτα.

Στα χλμ που λες δεν πρόκειται να καλύψεις την διαφορά της τιμής αγοράς ώστε τελικά να έχεις όφελος ακόμη και εάν το καύσιμο παραμείνει στην τιμή που έχει σήμερα (που δεν νομίζω).

Κοίταξε και τα huyndai-kia . Εγώ ανανεώνοντας τον στόλο της εταιρείας μου ανά τετραετία και έχοντας δοκιμάσει πολλά μπορώ να πω ότι έχουν βγει τα πιο αξιόπιστα και οικονομικά.

Υστερούν στην αίσθηση στο δρόμο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά αλλά από τα fiat, Citroën και polo που είχα και τα μαζεύαμε είναι κατά πολύ προτιμότερα.

Βέβαια η χρήση που γίνεται είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην αξιοπιστία και την οικονομία.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    θα πω κατι που ειδα προσφατα και μπορει να ειναι ασχετο ή και πολυ σχετικο
    βρεθηκα σε μαντρα που ειχε εκατονταδες αποσυρμενα αυτοκινητα και πουλαγε ανταλλακτικα
    μιλαμε για mad max φαση οπως τα νεκροταφεια αυτοκινητων που βλεπουμε σε αμερικανικες ταινιες με αμαξια ντανιασμενα σε τετραδες το ενα πανω στο αλλο
    παρατηρησα οτι τα μισα ηταν πεζω και σιτροεν ατρακαριστα
    και ο νοων νοειτω..........

Diesel μεταχειρισμενο με λιγη υπομονη στο ψαξιμο.

Εγω με ενα χιλιαρικο παραπανω πηρα ελληνικο c4 με 3.5 χρονια ακομη εγγυηση.

Υπομονη θελει.
    πουτσ@@@@@@@@@

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από everydayslavext Προβολή μηνύματος
    Γενικά τα extra που έχει σε αυτή τη τιμή η seat και την κατανάλωση του (κάπου στα 4 πραγματικα ) δεν τη προσφέρει άλλο αυτοκίνητο
    sorry αρχηγε μου μα αυτες οι καταναλωσεις απλα δεν υπαρχουν.

Παλαιό μέλος
    Devil's Animal να προτείνει αέριο σε 10,9,8,7,...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    ασε τα πετρελαια σε αυτα τα κυβικα. δεν θα το κινεις πολύ κιόλας όπως λες. Μιας και πρόκειται για father δε βλεπεις και το fiat tipo να χει και χώρους ο άνθρωπος;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Fiesta ecoboost κ η δικη μου γνωμη. Απιστευτο στο δρομο κ πολυ οικονομικο.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση παιδιά δεν το περίμενα
    Έχουμε αποκλείσει τα diesel λόγω χαμηλών χιλιομέτρων ανά χρόνο
    Τώρα για το fiesta τρέχει και μια προσφορά στη τιμή και η αλήθεια είναι το σκεφτόμαστε αλλά σε ανταλλακτικά δεν ξέρουμε πόσο βαράει η ford (αν έχει κάποιος ford ας πει μια γνώμη) ενώ στη seat είναι όλα φθηνά τουλάχιστον σε αυτά που πέρασαν απο την οικογένεια
    Τώρα για κατανάλωση είναι όλα στο πόδι κατά τη γνώμη μου και από τη στιγμή που έχεις 6αρι σασμάν και 160 κιλά ροπή απο τις 1500 στροφές μου φαντάζει δύσκολο να κάψει πάνω απο 4,5 εκτός ( το εργοστάσιο του δίνει εκτός 3,7 )
    Για μεταχείρα ούτε λόγος γιατί τα πιο πολλά είναι από νοικιαζόμενα και τα έχουν μαμήσει οι τουρίστες ...
    Να προσθέσω ότι κοιτάμε μαξ 12500 σε τιμή και να είναι και λίγοι οι ρύποι του
    Τελευταία τροποποίηση από everydayslavext; 01/10/2016 στις 13:33.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για κουτί
    από Μανολης67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2016, 14:53
  2. Ερώτηση για αυτούς που ξέρουν καλά από... μίζες!
    από Antwnis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2012, 18:06
  3. Help για VFR! (μην βαρατε!)
    από Ταξιδευτής στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2008, 10:48
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  5. Ερωτηση Για Fmf
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13