Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 121

Θέμα: Eρωτεύτηκα μια αλλήθωρη χοντρούλα γερμανίδα.

Παλαιό μέλος

Eρωτεύτηκα μια αλλήθωρη χοντρούλα γερμανίδα.

Για μένα τέλειωσαν οι αναζητήσεις, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί για την αγορά της επόμενης μοτοσυκλέτας. Την πήρα και όσο την οδηγάω τόσο πιο πολύ με κερδίζει. Πρόκειται για ενα ταπεινό R 1150 gs, μονόμπουζο, χωρίς σέρβο, με λίγα χιλιόμετρα και σε άψογη κατάσταση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	parnonas 18 10 15 moto.jpg 
Προβολές:	660 
Μέγεθος:	45,1 KB 
ID:	343565

Αγόρασα μετα από πολύ σκέψη, την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για την χρήση που σκοπεύω να της κάνω. Εχει απ όλα τα καλά εκτός πλαινών βαλιτσών και από συντήρηση για την ώρα δεν χρειάζεται τίποτα άξιο λόγου. Και ναι με εχει κερδίσει απόλυτα.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Ευρωπαϊκό μεγάλο μηχανάκι πέρα από τα εντούρο ή από τα μικρά ον/οφφ. Εδώ και καιρό, σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά ενός 1150 ή 1200 και ξεκίνησα την έρευνα, διαβάζοντας από εδώ και από εκεί. Το 1200 γρήγορα το άφησα στην άκρη γιατί τα μοντέλα του 2007 και μετά, που απ' ότι γράφουν στα φόρουμ και απ΄ότι λένε οι κακές γλώσσες, είναι πιο αξιόπιστα, είναι παραλληλα και πανάκριβα σαν μεταχειρισμένα. Για το 1150 θα γράψω παρακάτω.

Το ΚΤΜ 950 το απέκλεισα πρώτον γιατί καίει πολύ αλλά κυρίως γιατί σε αυτή τη φάση της μοτοσυκλετιστικής μου ζωής ήθελα κάτι πιο χαλαρό και όχι ενα πολεμικό εργαλείο που χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδα. Ενας αλλος σημαντικός λόγος είναι ότι αποφάσισα να ΜΗΝ ξαναπατήσω χώμα με μεγάλο και βαρύ μηχανάκι. Για αυτή τη χρήση εχω άλλο πιο μικρό και ίσως κάποια στιγμή, όταν παρατήσω το εντούρο, θα πάρω για χαλαρές χωμάτινες βόλτες, ενα μικρό εντουράκι.

Το f800 και το tiger 800 τα απέκλεισα γιατί μου πέφταν κομματάκι ακριβά σαν μεταχειρισμένα.

Εκανα κάποιες σκέψεις για βαραντέρο αλλά μέχρι εκεί. Το καβάλησα λίγο αλλά δεν τα βρήκαμε.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καλοταξιδη η γερμανιδα!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Καλές βόλτες και καλα χιλιόμετρα!! Πάντα όρθιος!!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλοταξιδη και καλη συμβιωση!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

σιγουρα θα σε παει κ θα την πας οπου εχεις χαραξει Κωστα!!
    καλοταξιδη!!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Φύγαμε...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Τα καλύτερα ταξίδια σου εύχομαι μαζί της Κωστή.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

να ξέρεις οτι οι γερμανίδες είναι λίγο βρωμιάρες (αξούριστες με τρίχες στη μασχάλη κιετς)

αμα εσύ όμως γουστέρνεις, στα παπακια μας εμάς

καλή συμβίωση με την χοντρή

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Το 1150 το πήρα γιατί ήθελα κάτι πιο ροπάτο, με περισσότερους χώρους και πιο γρήγορο από το άφρικα.
    Αυτή δε η έλλειψη της 6ης ταχύτητας του άφρικα με κούρασε πολύ. Αρχισα να ψάχνομαι με το γρανάζωμα αλλά όπως είναι γνωστό κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Με το μαμα γρανάζωμα το δικάβαλο ταξίδι με την αφρικάνα + μπαγκάζια δεν μπορεί να υπερβεί τα 130km/h. Για κάποιους είναι μια χαρά ταχύτητα ταξιδιού, για μένα, όχι τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Ετσι τον τελευταίο χρόνο σκεφτόμουν την αλλαγή. Αποφάσισα να ξαναπάρω ον/οφ, αλλά από την Ιαπωνία μεριά οι επιλογές είναι vstrom 650 ή βαραντέρο. Το vstrom μια χαρά μηχανάκι είναι αλλά εμένα μου λειψε η ροπή και τα κυβικά. Η λογική βέβαια μου λεγε πάρε vstrom μέχρι που...

...μου έδωσε ένας φίλος ενα 1150 και το πήγα μια βόλτα από το Περιστέρι ως την Ελευσίνα. Αυτό ήταν, το μικρόβιο του μπόξερ έκανε την δουλειά του. Κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το μηχανάκι μου κάνει. Με κέρδισε και ακόμα την θυμάμαι εκείνη την βόλτα. Ετσι πριν από 6 μήνες άρχισα να διαβάζω για τα gs. Διάβαζα και για το 1200 αλλά "είναι πολλά τα λεφτά Αρη" και γρήγορα προσγειώθηκα στην πραγματικότητα. Το θέμα είναι nai ok να πάρω ενα μεγαλύτερο μηχανάκι αλλά να μπορώ και να ταξιδέψω, αλλιώς τι νόημα έχει να χρεωθώ και να ταλαιπωρώ και να ταλαιπωριέμαι με ενα μπόξερ στην πόλη;

Eψαχνα αγγελίες έψαχνα από γνωστούς ώσπου κάπου είδα αυτό το κίτρινο στο νετ. Μίλησα με τα παιδιά από το Λεωνίδιο και όλα τα άλλα ήρθαν από μόνο τους. Την προηγούμενη Κυριακή στον Πάρνωνα το είδα για πρώτη φορά. Και το πόθησα, το μαμημένο μου έκανε κλικ. Οταν κάποια στιγμή μετά τον καφέ μου το έδωσε ο Γιάννης βόλτα για κάμποση ώρα, ξαναθυμήθηκα γιατί ηθελα να πάρω τέτοιο μηχανάκι. Αν δεν εχετε οδηγήσει ενα μπόξερ κάντε το ή καλύτερα όχι αν δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα.

Ξέρεις πολύ καλά τι πήρες και γιατί και γι αυτό θα το ευχαριστηθεις!!!

Καλά χιλιόμετρα Κώστα!!!!

Banned
    Καλορίζικο

Παλαιό μέλος
    Και τώρα που το έζησα μια βδομάδα το gs μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος από την αγορά μου. Εχω διαβάσει τα πάντα για αυτό το μοντελο, έχω διαβάσει περιοδικά Ελληνικά και μη, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο ευχάριστο είναι το 1150 στην οδήγηση, παντού ακόμα και μέσα στην πόλη.

Το βάρος του το φοβόμουν. Ναι καλά, με το που ξεκινάει γίνεται πούπουλο, ειλικρινά στο κλειστό στροφιλίκι είναι πιο εύκολο από το άφρικα. Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Επίτηδες πάω σε γνωστές διαδρομές και εχω εντυπωσιαστεί με το πόσο ευχάριστο είναι στην οδήγιση.

Σε πιο ανοιχτό δρόμο εχει τα 140 στις 4000 στροφές και τα 160 στις 5.000 στροφές. Για μένα τα 160 είναι η μεγιστη ταχύτητα ταξιδιού. Με καμμιά μεγάλη μοτοσυκλέτα που είχα παλιά δεν ταξίδευα πιο γρήγορα. Και το 1150 με την ζελατίνα που φοράει το συγκεκριμένο, ταξιδεύει βελούδινα και ξεκούραστα χωρίς καθόλου κραδασμούς, τύφλα να χουν τα χόντα δηλαδή .

Είναι οικονομικό μέχρι αυτές τις ταχύτητες. Ακόμα και μεσα στην πόλη καίει κάπου 6.5 λίτρα στα 100 όσο το άφρικα δηλαδή. Από φρένα είναι μια χαρά, το συγκεκριμένο εχει και σωληνάκια υψηλής και εχω πολύ καλή αίσθηση στο φρενάρισμα.

Στα "πολλά" είναι βράχος, δεν χαμπαριάζει, είναι ενα ενιαίο σύνολο και στριβει πάρα πολύ καλά. Και αυτό δεν το περιμενα από μια χοντρή. Στο κλειστό στροφιλίκι είναι ξεκούραστο ακόμα και σε γοργούς ρυθμούς. Σε χρήση σούπερσπορτ ή σουπερμοτάρντ δεν ξέρω τι κάνει και ούτε με νοιάζει.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να περιγράψω είναι η αίσθηση ασφάλειας και η ποιότητα κύλισης που έχει. Καμμία σχέση με ότι είχα οδηγήσει ως τώρα. Ναι κούμπωσα με την μπουμπού και ευχαριστιέμαι οδήγηση. Καλά ταξίδια να χουμε, όλοι μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές -

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    να ξέρεις οτι οι γερμανίδες είναι λίγο βρωμιάρες (αξούριστες με τρίχες στη μασχάλη κιετς)

αμα εσύ όμως γουστέρνεις, στα παπακια μας εμάς

καλή συμβίωση με την χοντρή

Δώσε μου Ανατολικογερμανίδα με τρίχα στην μασχάλη και πάρε μου την ψυχή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Quod me nutrit... me destruit.....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καλοταξιδο και απεφτο κωστη... να το χαρεις οσο δεν παει..

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Ιστορια Αλλιωτικη...
    από sofoklis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 16:00
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 19:08
  3. Μια πολύ καλή ιδέα...
    από VaSsiLaKos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 09:09
  4. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας