Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Ταξιδάκι με XR250R 91'

Νέο μέλος

Ταξιδάκι με XR250R 91'

Λοιπόν όλα άρχισαν πριν 3 μέρες ήρθε επίσκεψη σπίτι ο αδερφός της μάνας μου με το XR του Το χαλβάδιαζα λοιπόν και μου λέει άντε κανένα ταξιδάκι πας ? που να πάω ο έρμος με το παπί του απαντάω Μου λέει όποτε θες μ αφήνεις τη πάπια παίρνεις το XR και πας όπου θες
    Άρχισα και εγώ τις σκέψεις ... Ένας ξάδερφος μου δουλεύει σε ένα έργο κοντά στην Ελάτια (σήραγγα Καλλιδρόμου φτιάχνουν τις γραμμές του τρένου ) και μια φίλη μου απο Χελιδόνα Ευρυτανίας μου έχει πει όποτε θέλω να πάω να βγάλουμε τη ρακί Τι λέτε να το κάνω το ταξιδάκι μου ή να κάτσω στα αυγά μου ?
    Η μηχανή λειτουργεί άψογα με τα πολύ καλά sahara φορεμένα πιστεύω να με βγάλει με 80-90 χλμ στην εθνική άνετα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από everydayslavext Προβολή μηνύματος
    Η μηχανή λειτουργεί άψογα με τα πολύ καλά sahara φορεμένα πιστεύω να με βγάλει με 80-90 χλμ στην εθνική άνετα
    To μηχανάκι δεν θα πάθει τίποτα, αλλά εσύ με 80-90 στην Εθνική μόνο άνετος δεν θα είσαι αφού θα σε περνάνε όλα τα φορτηγά με +30.
    Πήγαινε απο επαρχιακούς καλύτερα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τραβαααα!!!!
    καλη φαση

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Πανε στη φιλη να βγαλετε τη ρακι και μετα μπορει να "βγαλετε" και τα ματια σας...
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Και κάτι άλλο με τα διόδια τι παίζει τι πληρώνω ? Αξίζει να πληρώσω ή να περάσω μια το XR από τις λάσπες να μην φαίνεται η πινακίδα

Απο που είσαι φίλε;

Νέο μέλος
    Από Κρήτη είμαι και όντως εδώ δεν έχουμε διόδια και άλλα τέτοια ( γενικά είμαι υπέρ των διοδίων αλλά όσο έχω ψάξει όλοι λένε ότι δεν αξίζει ο δρόμος ο δρόμος από Πειραιά -->θήβα---> Ελάτια--->Λαμία -->Χελιδόνα είναι καλός ? αν είναι οκ τότε τα δίνω no problem

Από Κρήτη είμαι και όντως εδώ δεν έχουμε διόδια και άλλα τέτοια ( γενικά είμαι υπέρ των διοδίων αλλά όσο έχω ψάξει όλοι λένε ότι δεν αξίζει ο δρόμος ο δρόμος από Πειραιά -->θήβα---> Ελάτια--->Λαμία -->Χελιδόνα είναι καλός ? αν είναι οκ τότε τα δίνω no problem
    Μια χαρά δρόμος είναι.
    Μην βγείς εθνική οδό με το xr,προτίμησε επαρχιακό να το ευχαριστηθείς καλύτερα κι εσύ
    και το μηχανάκι.
    Δίπλωμα ασφάλεια υποθέτω έχεις.

Νέο μέλος
    Ναι δίπλωμα ασφάλεια κτλ υπάρχουν όπως και ο κατάλληλος εξοπλισμός Το XR εθνική πόσο λέτε να βγάλει κατανάλωση ?

Ναι δίπλωμα ασφάλεια κτλ υπάρχουν όπως και ο κατάλληλος εξοπλισμός Το XR εθνική πόσο λέτε να βγάλει κατανάλωση ?
    Υπολόγισε γύρω στα 4+ λίτρα/100,αν δεν το πηγαίνεις τάπα,που καλό θα είναι να μην.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Έχεις φαγωθεί να πας από εθνική; Η εθνική πάνω δεν είναι ΒΟΑΚ. Αν δεν πας 120+ όλοι σε πατάνε και περνάνε από πάνω σου. Δες επαρχιακούς που σου λένε τα παιδιά. Πιο καλά θα περάσεις!
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Αν μπορείς βάλτου ενα δόντι μεγαλύτερο μπροστινό γρανάζι, εύκολο είναι, 2 βίδες λύνεις και το άλλαξες γρήγορα, να μακρύνεις ελαφρώς το γρανάζωμα να ταξιδέψεις πιο άνετα. Πάρε και 1 λίτρο λάδι μαζί, ίσως χρειαστεί συμπλήρωμα το XRάκι.

Καλύτερα να πας από παλιά εθνική ως την Λαμία. Μετά έτσι κι αλλιώς είναι επαρχιακός. Ντύσου καλά, πάρε αδιάβροχα γιατί θα ανέβεις σε βουνά και θα κάνει κρύο.

Καλό ταξίδι.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Φωτογραφική μην ξεχάσεις να πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κατά το ''ζακέτα μην ξεχάσεις να πάρεις''.......)
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Always somewhere.... Το avatar του/της zandesiro
    Λοιπόν όλα άρχισαν πριν 3 μέρες ήρθε επίσκεψη σπίτι ο αδερφός της μάνας μου με το XR του Το χαλβάδιαζα λοιπόν και μου λέει άντε κανένα ταξιδάκι πας ? που να πάω ο έρμος με το παπί του απαντάω Μου λέει όποτε θες μ αφήνεις τη πάπια παίρνεις το XR και πας όπου θες
    Άρχισα και εγώ τις σκέψεις ... Ένας ξάδερφος μου δουλεύει σε ένα έργο κοντά στην Ελάτια (σήραγγα Καλλιδρόμου φτιάχνουν τις γραμμές του τρένου ) και μια φίλη μου απο Χελιδόνα Ευρυτανίας μου έχει πει όποτε θέλω να πάω να βγάλουμε τη ρακί Τι λέτε να το κάνω το ταξιδάκι μου ή να κάτσω στα αυγά μου ?
    Εδω ο Βροχιδης εχει γυρισει 2 ηπειρους με το XR και εσυ το σκεφτεσαι ακομα!

Βουρ............!!!!

Νέο μέλος
    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνουμε την εκδρομή μας

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ταξιδάκι με 200+ και γυμνό μοτόρι...
    από devil's animal στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 191
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2013, 11:43
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα