Δεν βγήκε ο πεθερός έξω ;
Καλημέρα Δημήτρη ....![]()
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
ρε τους αλήτες τους μηχανόβιους τι κάνουνε
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Correct με τίποτα γιατί φαίνεται το νούμερο της πινακίδας ,άσε που έβαλες και τη μέλουσσα να σε τραβήξει.
ΥΓ Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια στη θέση του πεθερού με κανά μούτρο απέξω από το σπίτι με τσιγάρο στο στόμα να καπνίζει αυτός να καπνίζει και το λάστιχο...
Επειδή όμως είσαι καλό παιδί πάω στοίχημα ότι όταν τραβήχτηκε η φωτό τα πεθερικά ήταν στο εξοχικό ρε...
Χρόνια πολλά λέμε.
Και που ξέρετε ότι δεν τον φωτογράφιζε ο πεθερός;
Αλητοφατσα!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Παρόλο που είχα τη μαμά εξάτμιση επάνω, όντως βγήκαν όλοι έξω!
Μούγκριζε αρκετά το 900...
Τα πεθερικά μου είχαν συμφιλιωθεί με την ιδέα του "μηχανόβιου γαμπρού". Η πεθερά μου σίγουρα. Ο πεθερός μου απλώς καταπιεζόταν.
Πάντως, όπως βλέπετε, και καθρέπτες είχε το μηχανάκι και φλας και μαμά εξάτμιση, μέχρι και ...πινακίδα! Politically correct σου λέω!
Think faster than you ride
cbrάκιας,ο ορισμός!
είχες ποτέ άλλη μάρκα?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δε νομίζω να είσαι απολύτως νόμιμος.
Εκτός αν ξεγελά η φωτογραφία και το στοπ δεν είναι καμένο!
Sent from me using a computer.
Όλα τα γιαπωνέζικα και ένα γερμανικό (όχι bmw)
Όχι ακριβώς... Απλά της φαινόταν ότι έκοβα πολύ εκεί...
Δεν πατάω φρένο. Όταν αρχίσει να γλιστράει δεν χρειάζεται. Αν πάει να φύγει για κάποιο λόγο πατάω συμπλέκτη.
Think faster than you ride
και το τσιγαράκι στο στόμα. σκέτη αλητεία είσαι!
ρισπέκτ![]()
Ο μισος ΚΟΚ παραβιασμένος σε μια φωτο…
Ειμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι πάει αντίθετα σε μονόδρομο (αλλά εσύ κοιτάς στην σωστή μεριά…)
Αραγε , εδώ ισχυει το όπου κοιτάς θα πας ?
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νικο Τσαμτσικα!?
Η μηχανή ποτέ δεν ήταν ,και ούτε θα γίνει , politically correct μέσο μετακινησης γιατι δεν είναι τετοιο …
Καλη χρονια Δημητρη ! με τα ωραία θρεντ που ανοίγεις …![]()