Καλησπερα παιδια.
Νεος μελος του φορουμ και εγω, 24 χρονων, ΔΕΝ ειμαι καγκουρ και πριν λιγο εγινα κατοχος της πρωτης μου "μεγαλης" μηχανης η οποια (εμελλε?) να ειναι η Suzuki SV 650 05'.
Η εμπειρια που εχω ειναι μηδαμινη σε μοτο μεγαλου κυβισμου, αλλα οντας οδηγος αυτοκινητου 6 χρονια αλλα και μηχανακιου 125cc 3-4, εχω παρει μια γευση ΚΑΙ απο την ελληνικη οδικη συμπεριφορα αλλα ΚΑΙ απο αυτη των 2 τροχων! (Εχω φαει και γω τις μικροτουμπιτσες μου)
Πολλες ανησυχιες για το τι πρεπει και τι δεν πρεπει, που αρκετες διαβασα εδω μεσα απο προηγουμενα ποστς αλλα καποιες παραμενουν στο κεφαλι μου!
Δυστηχως το γεγονος του οτι ακομα μου υπολείπεται ενα μαθημα οδηγησης ωστε να παω για εξετασεις για το διπλωμα των πολλων κυβικων, δεν μου επετρεψε να κινησω την μηχανη, περα απο το τετραγωνο της γειτονιας μου...
Θεωρω πως εχω τα μυαλα ΜΕΣΑ στο κεφαλι μου, ΓΝΩΡΙΖΩ και ΦΟΒΑΜΑΙ τον κινδυνο, αλλα προσπαθουσα και προσπαθω ΟΣΟ μπορω, τοσο στο παρελθον, στο τωρα και στο μελλον να ελαχιστοποιω ΟΔΗΓΙΚΑ τις πιθανοτητες που υπαρχουν να μου συμβει κατι ασχημο στον δρομο. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εξαρταται μονο απο εμενα, δυστηχως.
Ο φοβος μου ειναι οτι η μηχανη ΔΕΝ εχει ABS. Οποτε εαν επρεπε να προσεξω κατι 10000000000004 φορες με αυτο, τωρα θα πρεπει να ειμαι ακομα πιο προσεκτικος! ΚΟΤΑ δλδ
Μπορω πιστευω να απαντησω σε ενδεχομενες ερωτησεις απο ατομα που βρισκονται στην ΙΔΙΑ η ΠΑΡΟΜΟΙΑ φαση με εμενα, αλλα περισσοτερο θα χρειαστω απαντησεις, απο τους ΟΔΗΓΙΚΑ και ΗΛΙΚΙΑΚΑ πιο εμπειρους και μεγαλους απ οτι ειμαι εγω!
Ευχομαι ΚΑΛΑ χιλιομετρα απο ολες τις αποψεις σε ολους σας αλλα και στον εαυτο μου!
Παραθετω photos