Τι λέτε παιδιά. Θα ψηφήσουμε φέτος για το καλύτερο θρεντ της χρονιάς?
![]()
Τι λέτε παιδιά. Θα ψηφήσουμε φέτος για το καλύτερο θρεντ της χρονιάς?
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Βασιλάκη εσύ είσαι ε.σε έμαθα και σε κλείδωσα.
Άντε να δούμε πώς θα πάει.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Tι με έκανες;![]()
Βρε Μπιλ τώρα τα είδα. ΟΧΙ δικά μου φιλαράκο.
απο Όλα τα θρεντ του φόρουμ ποιο ειναι το καλητερο.
Βασιλη δε γλυτωνεις!!!!! Εμαθε που μενεις, τι νουμερο σωβρακο φορας, κλπ! Σε βλεπω τοιχο τοιχο!!!! χαχαχαχαχαχαχχα
Εγώ ψηφίζω το section των ταξιδιωτικών.
Διαβάσαμε απίστευτα ταξίδια φέτος.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Βασιλααααακηηηηη στα κατεργά αγόρι μου...σε κλείδωσε ο στελαρας..
Και εγώ συμφωνώ με το παιδί από πανόυ..που σαι παιδί βλέπεις εεεε. Ταξιδιωτικά δαγκωτό..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Αυτό φίλε Στέλιο τα παιδιά απ τη διοίκηση πρέπει να το όργανοσουν για να μην υπάρξει μπέρδεμα και παρεξηγήσεις..άλλο το κάνω ένα γκάλοπ άλλο κάμω διαγωνισμό με βραβεία κλπ..ότι και αν είναι αυτά..εξάλλου αντε εσύ και διάλεξε μόνο ένα ταξιδιωτικο...Τόκυο θες Μαρόκο θες και ένα σωρό αλλα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Δεν νομιζω οτι μπορεις να ξεχωρισεις καποιο απο ολα.Τουλαχιστον εγω δεν μπορω.
Το καθε ταξιδι εχει την ομορφια του και φυσικα ο τροπος με τον οποιο τον παρουσιαζει ο καθε αφηγητης ειναι μοναδικος.
Οποτε για εμενα το Οσκαρ παει σε ολη την ενοτητα.
Τωρα αν πρεπει να ψηφισουμε για καθε "κατηγορια" π.χ. τρολοθρεντ εκει γινεται ο κακος χαμος.Τι να πιασεις και τι να αφησεις.........poldo με μπροσαρα και σουβλακια,ο γιατρος μας ο Ευριπιδης,τι να πρωτοθυμηθω!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
υπαρχει "ψηφος" κι αυτη ειναι τα views (προβολες) του καθε θεματος.
locked.![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 21/12/2016 στις 11:54.