Καλησπέρα παίδες, ανοίγω ένα θέμα κυρίως για να γράψω τι σκέφτομαι μπας και το ξαναδιαβάσω και συνειδητοποιήσω τι θέλω αλλά και για μια φιλική γνώμη μήπως βοηθήσει..
Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς μηχανής (εδω και κάτι μήνες αλλά λόγω αστάθμιτων παραγόντων πήγε λιγο πίσω). Με τα τώρα δεδομέμενα μου υπολόγιζα γύρω στο Μαη να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό (περί τις 4000 συνθηκών επιτρέποντος) είτε για αγορά καινούριας (υπάρχει η δυνατότητα μέσω τράπεζας) είτε μεταχειρισμένης. Η σκέψη μου γυρόφερνε μηχανές τύπου fazer ή v-strom ή κάτι τέλος πάντων να έχει δυνατότητα να καλύπτει μακρινές αποστάσεις (ταξίδια πιθανόν και εκτός Ελλάδας (τουλάχιστον σαν σκέψη αυτό έχω)) και να υπάρχει ως δεύτερη γιατί υπάρχει και πάπιος για καθημερινή χρήση.
Το λοιπόν ένας φίλος πουλάει Cbr600rr του 05 σε λεφτά που μπορώ να τα καλύψω (3000-3200 πάνω κάτω) και (δεν τα θέλει άμεσα ολα 3 4 μήνες δεν έχει πρόβλημα). Σαν μηχανή ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που σκεφτόμουν. ΑΛΛΑ δε κρύβω πως είναι και λίγο παιδικό/νεανικό απωθημένο ένα ss που μειωνόταν όσο μεγάλωνα (29 τώρα) αλλά δεν έπαψε να υπάρχει.
Σαν ιδέα μου αρέσει αλλά επίσης με φοβίζει.. ΔΕΝ εχω εμπειρία από τέτοιου τύπου μηχανές. Η οδηγική μου εμπειρία σε μεγάλου κυβισμού περιορίζεται σε λίγες βόλτες με ένα fazer 04 και ένα cb400 του κάποτε.
Ελέω δουλειάς είμαι ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες στον δρόμο με ένα σκούτερ (citycom300) και το παπί μου (wave110), οπότε εμπειρία στον δρόμο θεωρώ πως έχω αποκτήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ επίσης πως μπορώ με υπομονή, css, υπομονή και υπομονή να την μάθω..
Πραγματικά έχω προβληματιστεί. Ακόμα που λέει ο λόγος και αν με δυσκολέψει ή δε μου κάτσει καλά σε περίπτωση μεταπώλησης δεν θα χάσω πολλά χρήματα αλλά μια εμπειρία σε ΜΗΧΑΝΗ θα την αποκτήσω.. Το σκέφτομαι λάθος? Βιάζομαι? Να περιμένω μέχρι τον Μάη όπως υπολόγιζα? Η αξίζει αν μη τι άλλο η δοκιμή?
Δεκτή κάθε άποψη όπως σας είπα το έγραψα για να το γράψω και για να ακούσω.. Ευχαριστώ και σορυ αν σας ζάλισα.