Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 109

Θέμα: Προβληματισμός (μου)

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk

Προβληματισμός (μου)

Καλησπέρα παίδες, ανοίγω ένα θέμα κυρίως για να γράψω τι σκέφτομαι μπας και το ξαναδιαβάσω και συνειδητοποιήσω τι θέλω αλλά και για μια φιλική γνώμη μήπως βοηθήσει..
    Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς μηχανής (εδω και κάτι μήνες αλλά λόγω αστάθμιτων παραγόντων πήγε λιγο πίσω). Με τα τώρα δεδομέμενα μου υπολόγιζα γύρω στο Μαη να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό (περί τις 4000 συνθηκών επιτρέποντος) είτε για αγορά καινούριας (υπάρχει η δυνατότητα μέσω τράπεζας) είτε μεταχειρισμένης. Η σκέψη μου γυρόφερνε μηχανές τύπου fazer ή v-strom ή κάτι τέλος πάντων να έχει δυνατότητα να καλύπτει μακρινές αποστάσεις (ταξίδια πιθανόν και εκτός Ελλάδας (τουλάχιστον σαν σκέψη αυτό έχω)) και να υπάρχει ως δεύτερη γιατί υπάρχει και πάπιος για καθημερινή χρήση.
    Το λοιπόν ένας φίλος πουλάει Cbr600rr του 05 σε λεφτά που μπορώ να τα καλύψω (3000-3200 πάνω κάτω) και (δεν τα θέλει άμεσα ολα 3 4 μήνες δεν έχει πρόβλημα). Σαν μηχανή ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που σκεφτόμουν. ΑΛΛΑ δε κρύβω πως είναι και λίγο παιδικό/νεανικό απωθημένο ένα ss που μειωνόταν όσο μεγάλωνα (29 τώρα) αλλά δεν έπαψε να υπάρχει.
    Σαν ιδέα μου αρέσει αλλά επίσης με φοβίζει.. ΔΕΝ εχω εμπειρία από τέτοιου τύπου μηχανές. Η οδηγική μου εμπειρία σε μεγάλου κυβισμού περιορίζεται σε λίγες βόλτες με ένα fazer 04 και ένα cb400 του κάποτε.
    Ελέω δουλειάς είμαι ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες στον δρόμο με ένα σκούτερ (citycom300) και το παπί μου (wave110), οπότε εμπειρία στον δρόμο θεωρώ πως έχω αποκτήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ επίσης πως μπορώ με υπομονή, css, υπομονή και υπομονή να την μάθω..
    Πραγματικά έχω προβληματιστεί. Ακόμα που λέει ο λόγος και αν με δυσκολέψει ή δε μου κάτσει καλά σε περίπτωση μεταπώλησης δεν θα χάσω πολλά χρήματα αλλά μια εμπειρία σε ΜΗΧΑΝΗ θα την αποκτήσω.. Το σκέφτομαι λάθος? Βιάζομαι? Να περιμένω μέχρι τον Μάη όπως υπολόγιζα? Η αξίζει αν μη τι άλλο η δοκιμή?
    Δεκτή κάθε άποψη όπως σας είπα το έγραψα για να το γράψω και για να ακούσω.. Ευχαριστώ και σορυ αν σας ζάλισα.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Banned
    Αν δεν το κάνεις τώρα.
    Πότε?

Shooter lες? Και να μη το φοβάμαι? (αν και οι περισσότεροι φόβοι είναι στο μυαλό δε παυει όμως ναναι φόβοι).. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις, έχει χιλιογραφεί εδώ μέσα.. Μετάβαση, ομαλή και απότομη. Πας από παπι kai skoyter στο ss? Χρειάζεται κάτι ενδιάμεσο? Πολλοί που ξέρω πιο μεγάλης ηλικίας (πιθανολογώ και απο δω) από τα 50αρια πηγαίναν στα 1000ρια.. Μυαλά στο κεφάλι ή στα κάγκελα. Φυσικά αν πίστευα πως είμαι οτι ναναι δεν θα το σκεφτόμουν καν. Εσκασε σε φάση που δε το περίμενα και έχω πάθει ένα κοκομπλόκο.. Το καλό είναι πως ο φίλος δε βιάζεται οπότε και δε θα το βάλει αγγελια άμεσα αλλά μου το ειπε γιατί ήξερε οτι ψαχνομουν..

Banned
    Το Γκάζι είναι στο μυαλό, οχι στο χέρι.
    Πάνε σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης ,πάνε σε css και θα αναθεώρησεις

Παλαιό μέλος
    Για μένα πιο πολύ αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι τι χρήση θες να κάνεις. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Δεν είμαι της λογικής πως επειδή μια μηχανή έχει Χ άλογα ντε και καλά θα σκοτωθείς. Άλλωστε δεν είσαι και κάνας πιτσιρικάς να έχεις τα μυαλά σου πάνω απ'το κεφάλι σου.

Πάντως η τιμή είναι μάλλον καλή, οπότε μπορείς να την πάρεις και σαν δοκιμή. Αν δε σου κάνει την πουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Να σου πω τι σκεφτόμουν. Αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου! Σκεφτόμουν που λές να του πω να πάμε μια μέρα πχ στο ΣΕΦ σάββατο απόγευμα ήρεμα και ωραια να κάνω καμιά βόλτα. Και να δούμε. Μηπως που φύγει από η οποια φοβία ή μήπως το ακυρώσω σαν σκέψη. Απλά και με άλλους φίλους που μίλησα μου είπαν πως τα ss είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, είναι "απολυτα" μηχανάκια, δεν συγχωρούν εύκολα λάθη κλπ κλπ ξέρεις και με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις.. Βέβαια ο φίλος μου είπε πως θα με φοβίσει σαν μηχανη και γιαυτό θα προσέχεις και θα την μάθεις. To css το έχω υπόψιν μου ότι μηχανή και να πάρω και όποτε..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Για μένα πιο πολύ αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι τι χρήση θες να κάνεις. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Δεν είμαι της λογικής πως επειδή μια μηχανή έχει Χ άλογα ντε και καλά θα σκοτωθείς. Άλλωστε δεν είσαι και κάνας πιτσιρικάς να έχεις τα μυαλά σου πάνω απ'το κεφάλι σου.

Πάντως η τιμή είναι μάλλον καλή, οπότε μπορείς να την πάρεις και σαν δοκιμή. Αν δε σου κάνει την πουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
    Ναι αυτό σκεφτόμουν ακριβώς.Δοκιμη και δε χάνω και (σχεδόν) τίποτα.. Κοίτα σαν χρήση δεν θα κάνω αυτό που θέλω, ή τουλάχιστον όλα όσα θέλω.. Αλλά από καπου ξεκινάς.. Αλλωστε μπορεί να θέλω να γυρισω τον κόσμο, δε μπορώ να το κάνω με την πρώτη μηχανή που θα πάρω.. Αλλα ένα ναυπλιο εναν βολο μια θεσσαλονίκη μπορείς να πας!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Να σου πω τι σκεφτόμουν. Αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου! Σκεφτόμουν που λές να του πω να πάμε μια μέρα πχ στο ΣΕΦ σάββατο απόγευμα ήρεμα και ωραια να κάνω καμιά βόλτα. Και να δούμε. Μηπως που φύγει από η οποια φοβία ή μήπως το ακυρώσω σαν σκέψη. Απλά και με άλλους φίλους που μίλησα μου είπαν πως τα ss είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, είναι "απολυτα" μηχανάκια, δεν συγχωρούν εύκολα λάθη κλπ κλπ ξέρεις και με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις.. Βέβαια ο φίλος μου είπε πως θα με φοβίσει σαν μηχανη και γιαυτό θα προσέχεις και θα την μάθεις. To css το έχω υπόψιν μου ότι μηχανή και να πάρω και όποτε..
    Καλά, άμα την καβαλήσεις η ζημιά θα γίνει...
    Καλοτάξιδο!..

Να σου πω μόνο πως η θέση οδήγησης, που θα σε ξενίσει απίστευτα όταν πρωτοανέβεις, τελικά συνηθίζεται πολύ γρήγορα.

Και συ λες δλδ just do it? Ομορφα και ωραία λοιπόν.. Για αρχή για να μου φύγουν οι ενδιασμοί θέλω να την καβαλήσω ως οδηγός. (ως συνοδηγός όλες ίδιες είναι!!). Παίδες thnx για το χρόνο σας. Αν και κανείς άλλος έχει καμιά ένσταση καμιά πρόταση κανα μπινελίκι βρε αδερφέ, ευπρόσδεκτα.. Προς ώρας, καλό βράδυ!

Τι να τον κανεις τον λυκο ρε φιλε;;
    Αυτο ειναι για αλλα γουστα.

Παρε v-strom να κανεις βολτες ανετες και ταξιδακια

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τι να τον κανεις τον λυκο ρε φιλε;;
    Αυτο ειναι για αλλα γουστα.

Παρε v-strom να κανεις βολτες ανετες και ταξιδακια

Γιώργο
    Το καλοκαίρι φίλος απο εδώ ανέβηκε οδικώς βόρεια Ευρώπη με R1
    Αυτο δεν είναι ταξίδι? Αν δεν πάρει το ss στα 29 τότε πότε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Γιώργο
    Το καλοκαίρι φίλος απο εδώ ανέβηκε οδικώς βόρεια Ευρώπη με R1
    Αυτο δεν είναι ταξίδι? Αν δεν πάρει το ss στα 29 τότε πότε?
    Ολα ταξιδευουν,μην το λες σε μενα.
    Αλλα ΠΡΕΠΕΙ να παρει v-strom

Δηλαδη ο Νοτακος που χτυπησε το cbr1000 σε ωριμη ηλικια,του κακοπεσε;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ολα ταξιδευουν,μην το λες σε μενα.
    Αλλα ΠΡΕΠΕΙ να παρει v-strom

Δηλαδη ο Νοτακος που χτυπησε το cbr1000 σε ωριμη ηλικια,του κακοπεσε;
    Αυτός περνάει κλιμακτηριο

never hold back Το avatar του/της Ohm
    το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το γκάζι

το στρίβεις λίγο, γκαζώνει λίγο. Το στρίβεις παραπάνω, γκαζώνει παραπάνω.

εκτός αν έχεις πάρκινσον ή σου λείπει αυτοσυγκράτηση, όλα θα πάνε καλά.
    Τελευταία τροποποίηση από Ohm; 12/01/2016 στις 08:19.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    Λαβε σοβαρα υποψιν σου τους φοβους σου,θα τους βρεις μπροστα σου.

Μη βιαζεσαι.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αθηναικοί Δρόμοι!! (Παναγίίίία μου!!!!)
    από petridist στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 12:12
  2. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 09:55
  4. Καλημέρα πουλάκια μου
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 12:30
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:39

Κανόνες δημοσιεύσεων