Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Νέο μέλος Το avatar του/της stefstath

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Παιδιά Καλησπέρα. Έχω το kymco xciting 250i 2007 και την τελευταία εβδομάδα μου παρουσιάζει το εξής: Όταν ανάβω τα φώτα μου ανάβει λαμπάκι μπαταρίας. Όταν σβήσω τα φώτα, σβήνει το λαμπάκι μπαταρίας. Περιμένετε ..... δεν είναι τόσο απλό. Δεν το κάνει πάντα. Πήγα σε δύο μπαταριάδες και 2 συνεργεία. Μου μέτρησαν ξεχωριστά μπαταρία, πηνία και ανορθωτή και είναι όλα εντάξει. Κατά περίεργη σύμπτωση όταν πήγαινα το μηχανάκι σε αυτούς το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν, δηλαδή να ανάψει το λαμπάκι όταν άναβα τα φώτα. Όχι τίποτα άλλο: θα με περάσανε και για τρελό. Το πρώτο συνεργείο απέδιδε το πρόβλημα στην κακή επαφή που κάνει η φύσα του ανορθωτή και γιαυτό έσφιξε τα κλιψάκια της. Την άλλη μέρα τα ίδια. Το δεύτερο συνεργείο μου είπε ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του καντράν των ενδείξεων και να φταίει το λαμπάκι ή η πολύ μεγάλη ευαισθησία με την οποία το έχουν ρυθμίσει να ανάβει κι ότι η kymco παρουσιάζει κάτι τέτοια τρελά με τα ηλεκτρικά της. Εγώ έχω προσπαθήσει και μόνος μου: Έλεγξα όλα τα καλώδια μην είναι πουθενά κομμένα ή φθαρμένα, έσφιξα κι άλλο τις φύσες κτλ. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Σε ανύποπτο χρόνο ανάβει πάλι το λαμπάκι της μπαταρίας και την υπόλοιπη μέρα, ας πούμε, δεν ανάβει ξανά ή αντίστροφα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κάποιος κάποια ιδέα;

Παλαιό μέλος
    Η μπαταρία πόσο παλιά? παιζει ρόλο και το κρυο....δεν πιστευω να το κάνει σε φυσιολογικές θερμοκρασίες...για μενα ασ το...μην ασχολείσαι...προς το παρόν και δίνεις τζαμπα λεφτά στα μαστόρια τωρα.

Νέο μέλος Το avatar του/της stefstath
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η μπαταρία είναι 14 μηνών YUASA και έκανε 120 €. Το ξεκίνησε τώρα με τα κρύα. Θα το αφήσω προς το παρόν και θα δω τι θα κάνω αργότερα.

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργο Πρόβλημα με DERBI GP-1 REVOLUTION
    από giorgouz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2013, 23:02
  2. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ(ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ????)
    από pantelis-limnos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 00:50
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2010, 16:59
  4. Πρόβλημα με Λαμπάκι Overdrive
    από almost στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 22:22
  5. Προβλημα με ΧΤ
    από nikos283 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12