Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Βοηθεια με διαρροη βενζινης

Μέλος

Βοηθεια με διαρροη βενζινης

Καλησπερα σε ολους...πηρα πριν 3 μηνες ενα eliminator 125 του 2005 για να μπω κι εγω στο κοσμο της μοτοαυκλετας μετα τα 17 χρονια χρησης μιας vespa

Ολα σχεδον καλα εως χτες μονο που θελει 2-3 λεπτα ζεσταμα το πρωι με τη βοηθεια του τσοκ.....

Μεχρι χτες λοιπον που μετα τις κρυες μερες ειχα να τη βαλω 4 μερες μπροστα....και γι αυτο πειραξα κατα καποιο τροπο το ρυθμιστη βενζινης που ειναι κατω απο το ντεποζιτο και απο On το πηγα στο pri και ξανα παλι στο res που το εχω παντα....οπως και στη βεσπα παλια...εκει λοιπον που την εβαλα μπρος με τη μιζα και μετα απο 2 λεπτα πηγα να δω το τζαμακι των λαδιων εαν εχουν παγωσει και εφερε στα ισια τη μηχανη απο το σταντ που ηταν ειδα με ΤΡΟΜΟ να τρεχει βενζινη απο το λαστοχακι κατω απο το carb....εκεινο που συνδεετε μαλλον με τη βιδα στραγγισματος...…........την εφερα παλι στη πλαινη θεση του σταντ και σχεδον σταματησε......και την εσβησα αμεσως....

Σημερα ειπα να το ξαναδω.....και ειδα οτι με σβηστο το μοτερ δεν τρεχει σταγονα

Την εβαλα ξανα μπροστα και μετα απο 2 λεπτα το ξαναεκανα να δω και εβλεπα παλι οτι ετρεχε η βενζινη μεσα απο το σωλινακι....

Να πω εδω οτι δεν το εχω παει για καθαρισμα και ρυθμιση του carb απο την αρχη που την πηρα....ποσο να παει το μαλι ρε παιδια αν ειναι αυτο????

Βοηθεια φιλοι μου….............

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Χανει η βαλβίδα του φλοτέρ στο καρμπυρατερ.
    Δεν είναι μεγάλο κόστος αλλά δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις μόνος σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Ειναι δυνατον απο τη μια στιγμη στην αλλη???
    Δεν μιλας για τη βιδα που ειναι κατω στον πατο του που οταν τη ξεβιδωνεις βγαινουν οι ακαθαρσιες??
    Μηπως ξερεις φιλε ποσο θα μου παρει ο μαστορας αν του πω λησιμο και καθαρισμα του carb?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    με σβηστο μοτερ βαλε το ρουμπινετο στο on και ξεσφιξε τη βιδα στραγγισματος ωστε να αδειασει τελειως το λεκανακι και να παει το φλοτερ τερμα κατω
    οταν σταματησει να τρεχει γυρνα το λιγο στο pri να τρεξει λιγη βενζινη ακομα και κλεισε τη βιδα
    δοκιμασε το αυτο 2-3 φορες μηπως εχει κατσει καποιο σκουπιδι στη βαλβιδα του φλοτερ και δεν το αφηνει να κλεισει
    και οταν κυκλοφορεις να εχεις το ρουμπινετο στο on μονιμα
    στο res γυρναμε οταν μεινουμε απο βενζινη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    στο res γυρναμε οταν μεινουμε απο βενζινη
    στο res γυρνάμε όταν τελειώνει η βενζίνη, είναι η "ρεζέρβα" υποτίθεται για να σε πάει ως το βενζινάδικο. Αν τελειώσει και αυτή, τότε πραγματικά έμεινες στο δρόμο. για αυτό είναι λάθος να το έχεις μόνιμα εκεί, αφού αν ξεμείνεις, περπατάς.

το ιδιο λεμε ..........
    στο res γυρναμε οταν μεινουμε απο βενζινη εχοντας το ρουμπινετο στο on

Μέλος
    Σας ευχαριστω πολυ....αυριο θα το δοκιμασω αυτο φιλε μου..
    Παιζει να ειναι τα λαστιχακια??
    Επισης ΔΕΝ βρισκω τη βιδα που πειραζουμε για το μιγμα....την pilot air screw δηλαδη...οχι του ρελαντι
    Εχω το mikuni bs28 αλλα τπτ γιατι στο ρελαντι μου κανει κατι αρυθμιες οταν ειναι πρωι. και πολλες φορες παιζω με το γκαζι για να μη σβησει....μετα οταν ζεσταθει καλα κραταει ρελαντι...
    Ευχαριστω

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Η pilot είναι 'κρυμμενη' στο κάτω μέρος του καρμπ.Θέλει εύκαμπτο κατσαβίδι για να την ρυθμίσεις,κοίτα κανένα σχεδιάγραμμα για να την εντοπίσεις.Προσεκτικά όμως και μισή στροφή κάθε φορά.

Μέλος
    Περιττο να σου πω ευχαριστω φιλε??
    Παντος θα επανελθω αυριο οτι γινει τελικα.....να στε καλα

μην πειραξεις τη ρυθμιση αφου ζεστο δουλευει σωστα

Μέλος
    Καλησπερα....κατεβαινοντας σημερα να παω για δουλεια βαζω μπροστα κοιταζω το σωληνακι με αγωνια και βλεπω κατ αρχην οτι δε τρεχει....τη φαιρνω μετα στα ισια απο το πλαινο σταντ και παλι με τρομο βλεπω αρχιζει να τρεχει.....το παιρνω αποφαση και τρεχω στην αντοιπρωσοπεια για τα περετερω.....ανοιγω το γκαζι τερμα να προλαβω να φτασω πριν παρω φωτια και μετα απο 200 μετρα σταματαω να αφησω τη γυναικα στο δρομο μου και καταβαινω να τσεκαρω παλι…....επαιξα λιγο με το ρουμπινετο και Ω του θαυματος σταματησε

Μέλος
    Κουναω περα δωθε τη μηχανη και ΔΕΝ ετρεχε.....φτανω με αγωνια στη δουλεια να ξανατσεκαρω και παλι ΔΕΝ εσταζε....φουλαρω στο σχολασμα, γυρναω το ρουμπινετο στο ΟΝ και φτανω σπιτι ελεγχοντας και ΠΑΛΙ οτι δεν σταζει.....
    Δεν ξερω ρε παιδια αν ηταν τυχαιο η αν απλα σκεπασα το προβλημα μελοντικα αλλα για την ωρα κανω τον κινεζο....
    Μαλλον ομως θα επανελθω με αλλα πραγματακια που θελω να μαθω απο τα παιδια της ομορφης παρεας…......

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Καλά σου έκατσε.
    Μπορεί απλά να εκατσε κανένα σκουπιδάκι κι εφυγε.
    Το οτι την κυκλοφορούσες συνέχεια με τον διακόπτη στο res δεν βοηθούσε αφού έπαιρνε συνέχεια απο τον πάτο του τεπόζιτου.
    Να το έχεις στο νού σου πάντως!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Ευχαριστω φιλε μου...εις το επανηδειν

Μέλος
    Δυστυχως τα ιδια αναποδα σημερα το πρωι....εβαλα εμπρος και μετα απο 1-2 λεπτα ξανα ετρρεχε....το πηγα στο μαστορα μου ειπε πλυσιμο καθαρισμα 30-40€....
    Τωρα ομως που εφτασα σπιτι σταματησε παλι....
    Εν τελει παρατηρησα οτι στο ρελαντι σταματημενο τρεχει ενω στη πορεια με καποιο τροπο σταματαει....θα κανω μαλλον αυριο αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω και αν δε δω αποτελεσμα απο δευτερα για καθαρισμο....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  3. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket