Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Αγορα μοτο SS!!!

Νέο μέλος

Αγορα μοτο SS!!!

Καλησπερα παιδια. Θελω να αγωρασω μια καινουρια μηχανη supersport
    αλλα επειδη δεν εχω οδηγησει supersport και θα ειναι η πρωτη μου και δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με μηχανες
    θα ειναι η δευτερη μηχανη που θα οδηγησω. ειχα ενα Yamaha TDR 125 σε αυτο εμαθα να οδηγαω...
    σκεφτομαι να παρω κατι σε
    CBR 600
    Yamaha r6

απλα επειδη εχω ακουσει απο φιλους και γενικα το καταλαβαινω και μονος μου σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση με το TDR που εχω μαθει εγω. και γενικα με φοβιζει λιγο μεχρι να μαθω εσεις τι προτεινετε? ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη για εναν καινουριο στο χωρο τον SuperSport?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    αδερφέ φοβάμαι πως είσαι καινούριος στο χώρο της μοτοσυκλέτας, όχι στο χώρο των supersport

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    το νεο gsxr 1000
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Νέο μέλος
    σιγουρα δεν διαφωνω περα απο το TDR που προανεφαιρα δεν εχω οδηγηση τπτ αλλο και το TDR εκτος πολης γτ δεν ειχα διπλωμα! απλα ξερω τα βασικα μιας μηχανης εγω θα εβαζα τον εαυτο μου στο αρχαριος...

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    το νεο gsxr 1000

Να παρεις κατι σε 250cc 300cc εχει απειρες επιλογες μη λεμε τα ιδια ξανα..μια ερευνα στο search πανω δεξια βοηθαει.Δες ninja 250,300 cbr 250,300 και επειδη σε εκοψα οτι πας εκει μονο για το φαίνεστε και το πουλμουρ δες το καινουριο αν σε παιρνει οικονομικα cbr250rr και Yamaha r3..ο Ζευκας στο πε πολυ καλα και κομψα..

http://www.mrbike.gr/website/street/...sentation.html

https://www.kawasaki.com/products/2017-Ninja-300-ABS

https://www.yamaha-motor.eu/gr/produ...rt/yzf-r3.aspx

νταξ??
    Throttle that mysterious friend of ours

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimas94 Προβολή μηνύματος
    σιγουρα δεν διαφωνω περα απο το TDR που προανεφαιρα δεν εχω οδηγηση τπτ αλλο και το TDR εκτος πολης γτ δεν ειχα διπλωμα! απλα ξερω τα βασικα μιας μηχανης εγω θα εβαζα τον εαυτο μου στο αρχαριος...
    Κι εγώ στο άσχετος.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου (και στους δικούς σου) κι άλλαξε κατηγορία.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    νομιζω πως μεχρι 600cc ειμαι υπερ καλυμενος δεν θελω 1000 και ουτε ειμαι απο τους τυπους που θελουν να το πινουν το γκαζι.. εγω ειμαι του μετριου δεν θελω να τρεχω τουλαχιστον μεχρι να ξερω οτι μπορω να το κανω χωρις να σκωτωθω και να παρω και καναν αλλον μαζι μου για την καυλα μου!

Νέο μέλος
    σε ευχαριστω φιλε. δλδ μου προτεινετε να μην παω σε 600 με την μια ε? απλα πιστευα οτι δεν θα ηταν δυσκολο να μαθω σιγα σιγα αλλα για να το λετε εσεις σιγουρα κατι θα ξερετε

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Oχι δε θα χαρεις ουτε εσυ το μηχανακι σου ουτε αυτο εσενα..παρε κατι μεταχειρο σε αυτα που σου ειπα πουλα το(δε θα χασεις και πολλα λεφτα) μολις ξεθαρρέψεις,μαθεις,συνηθίσεις και μετα κανε οτι σε φωτίσει..
    Throttle that mysterious friend of ours

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimas94 Προβολή μηνύματος
    νομιζω πως μεχρι 600cc ειμαι υπερ καλυμενος δεν θελω 1000 και ουτε ειμαι απο τους τυπους που θελουν να το πινουν το γκαζι.. εγω ειμαι του μετριου δεν θελω να τρεχω τουλαχιστον μεχρι να ξερω οτι μπορω να το κανω χωρις να σκωτωθω και να παρω και καναν αλλον μαζι μου για την καυλα μου!
    Τα 600άρια SS δεν τα λες ακριβώς "μέτρια" και "δε θέλω να τρέχω". Το'χεις πάρει λίγο στραβά. Πάρε ένα 250-300cc και θα είσαι υπερκαλυμμένος για αρκετό καιρό.
    Life begins at 45°.

Για μουρη δεν την θέλεις; Γιατι δεν παιρνεις μια συγχρονη 300άρα ; Σε τι νομίζεις οτι υστερουν οπτικά σε σχέση με τα μεγαλύτερα;
    The R is for Respect.

Νέο μέλος
    δεν θα το κρυψω ναι ενα 40-50%, εχω μεγαλη αγαπη για supersport πιστευω ειναι οι ποιο ομορφες απο ολες. αλλα απο οτι βλεπω σε σελιδες βγαινουν πανω κατω στην ιδια τιμη και καμια φορα οι μικρες και ποιο ακριβες και σκεφτομαι γιατι να μην παρω απο την αρχη μια μεγαλη και να δωσω τα ιδια λεφτα για μια μικρη και θα πρεπει σε 3-4 χρονια να την αλλαξω? καταλαβες δεν με ενοχλουν τα κυβικα, απλα το θεωρω λιγο χαζο να ειναι στην ιδια τιμη μια 250 με μια 600 (πχ ειδα μια r6 στις φωτο φενοταν πενα στα 2500ε και μια ninja 250 στα 2300ε και λεω γιατι να μην παρω την μεγαλη για 200ε?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    στην τιμή παίζουν πολλά ρόλο όχι μόνο τα κυβικά.

χρονιά παραγωγής, χιλιόμετρα, κατάσταση μοτέρ, συντήρηση, αναλώσιμα κτλ

ένα διαμέρισμα 50τμ στην πένα του 2008 είναι πιο ακριβό από ένα ασυντήρητο 75τμ του 1995

Νέο μέλος
    το μπατζετ μου ειναι γυρο στα 2300-2500 (μαζι με εξιπλισμο που θελω γυρω στα 3000e) θα βρω τιποτα καλο? στα 250-300cc γτ στο car σε αυτην την τιμη ολο σαραβαλα εχει του 98 και του 99 μοντελα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τελείως ενδεικτικά: https://www.car.gr/8844408-honda-cbr-250

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μοτο!!
    από dhead στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2006, 15:18
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 18:20
  3. Δανειο για αγορα μοτο;;;
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 22:38
  4. Γερμανική αγορά μοτο...
    από free rider στο forum Off topic