Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Πρόβλημα με παραγγελία laptop

Πρόβλημα με παραγγελία laptop

Είναι απο το email που έστειλα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτών

" Το Σάββατο 18/3/17 πήγα στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Πάτρα με σκοπό να αγοράσω ένα λάπτοπ. Μιλάω λοιπόν με την υπάλληλο και της ζητάω να δω το μοντέλο που ήθελα. Η υπάλληλος μου λέει οτι το έχουν σε προσφορά 999Ε και την ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάποια καλύτερη τιμή διότι ανταγωνιστική αλυσίδα το έχει προσφορά 899Ε. Ευγενικά η κοπέλα μου είπε να περιμένω να ρωτήσει και θα μου πει αν γίνεται. Μετά από λίγα λεπτά επιστρέφει λέγοντας μου οτι μπορώ να το πάρω στην τιμή που το βρήκα στο ανταγωνιστικό κατάστημα δηλαδή 899Ε. Με ρώτησε πως μπορώ να πληρώσω και της είπα οτι θέλω να πληρώσω με το πρόγραμμα δόσεων του καταστήματος. Μου είπε οτι επειδή είναι Σάββατο θα πρέπει να περιμένω μέχρι την Δευτέρα ώστε να ανοίξουν οι τράπεζες για να εγκριθεί η αίτηση για το δάνειο των δόσεων. Απάντησα οτι εντάξει θα ξαναπάω την Δευτέρα ή εγώ ή η αρραβωνιαστικιά μου που ήταν εκεί σε όλη την κουβέντα. Η υπάλληλος τότε μου εκτύπωσε μια προσφορά για το προϊόν αναγράφοντας όμως την τιμή του καταστήματος 999ε ξεκαθαρίζοντας μου όμως οτι μην ανησυχώ και οτι θα το πάρω 899ε, και δώσαμε ραντεβού για την Δευτέρα 20/3/17.
    Την Δευτέρα δεν κατάφερα να πάω εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πήγε η αρραβωνιαστικιά μου. Όλα καλά την έβαλαν υπέγραψε αίτηση για έγκριση σύμβασης καταναλωτικού δανείου και δελτίο παραγγελίας και της είπαν οτι θα το παραλάβει Παρασκευή γιατί δεν το είχαν στο κατάστημα αλλά στις αποθήκες. Το απόγευμα της ίδιας μέρας την παίρνουν τηλέφωνο από το κατάστημα λέγοντας της οτι τελικά δεν μπορεί να το πάρει στην συμφωνημένη τιμή 899ε αλλά στην τιμή του καταστήματος 999ε. Σε ερωτηση της αρραβωνιαστικιάς μου γιατί οι υπάλληλοι προϊστάμενος κτλ δεν της είπαν κάτι πριν υπογράψει τα χαρτιά η απάντηση ήταν οτι είναι καινούριοι και δεν ήξεραν. Τότε η αρραβωνιαστικιά μου είπε στην υπάλληλο στο τηλέφωνο οτι δεν δέχεται την τιμή αυτή και να ακυρώσει την παραγγελία. Η υπάλληλος απάντησε οτι θα προσπαθήσει να κάνει οτι καλύτερο γίνεται και θα ξαναεπικοινωνησουν.
    Την Τρίτη 21/3/17 το πρωί τηλεφώνησε στην εργασία της αρραβωνιαστικιάς μου ζητώντας την μάλλον για να επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου και το έκλεισε. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας υπάλληλος του καταστήματος επικοινώνησε πάλι με την αρραβωνιαστικιά μου λέγοντας της οτι εγκρίθηκε και θα προχωρήσει η παραγγελία στην συμφωνηθείσα τιμή 899ε, και την Παρασκευή θα το παραλάβει. Κάτι που ακόμα μια φορά άλλαξε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πάλι από το κατάστημα, μετά από λίγες ώρες. Ενδιάμεσα στα δύο τελευταία τηλεφωνήματα έπαψε να ισχύει και η προφορά από το ανταγωνιστικο κατάστημα αφού τελείωσε το στοκ του. Σε ερώτηση πάλι οτι αν θέλουμε η αγορά να συνεχιστεί στα 999ε η αρραβωνιαστικιά μου απάντησε πάλι αρνητικά. Η ίδια ερώτηση από το κατάστημα επαναλήφθηκε και την Τετάρτη 22/3/17 το πρωί με την ίδια απάντηση εκ μέρους μας.
    Όλα τα χαρτιά που υπέγραψε η αρραβωνιαστικιά μου έχουν τιμή 899ε , η απορία μου είναι μπορεί να αλλάξει το κατάστημα την τιμή του προϊόντος αφότου έχει γίνει η παραγγελία; Δεύτερον τα χαρτιά που υπέγραψε η αρραβωνιαστικιά μου δηλαδή η αιτηση έγκριση δανείου παύουν να ισχύουν; Πρέπει το κατάστημα να μου δώσει καποιο ακυρωτικό χαρτί ή κάτι τελοσπαντων;"

Έχετε κάποια ιδέα πως αλλιώς να κινηθω και αν μπορώ να κάνω κάτι... Ευχαριστώ

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    εάν τα χαρτιά που υπέγραψες έχουν 899, τότε και τυπικά και επίσημα τόσο θα το πάρεις.

end of story.

απορώ όμως με τέτοια αντιμετώπιση και ταλαιπωρία γιατί δεν ακύρωσες τελικά τα πάντα να πας σε ένα πιο σοβαρό κατάστημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    εάν τα χαρτιά που υπέγραψες έχουν 899, τότε και τυπικά και επίσημα τόσο θα το πάρεις.

end of story.

απορώ όμως με τέτοια αντιμετώπιση και ταλαιπωρία γιατί δεν ακύρωσες τελικά τα πάντα να πας σε ένα πιο σοβαρό κατάστημα.
    Γιατί ήταν το μοναδικό κατάστημα που μπορούσα να το πάρω με δόσεις χωρίς κάρτα. Στην ουσία το ίδιο το μαγαζί μου ακύρωσε την παραγγελία που είχα κάνει και μου ζήτησε να κάνω νέα παραγγελία με 100€ συν στη τιμή...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgeIII Προβολή μηνύματος
    Γιατί ήταν το μοναδικό κατάστημα που μπορούσα να το πάρω με δόσεις χωρίς κάρτα. Στην ουσία το ίδιο το μαγαζί μου ακύρωσε την παραγγελία που είχα κάνει και μου ζήτησε να κάνω νέα παραγγελία με 100€ συν στη τιμή...
    οι εποχές είναι δύσκολες...χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε κρίνω.....Αν δε μπορείς μέσω πιστωτικής να βάλεις δόσεις σημαίνει οτι δεν είσαι και οικονομικά άνετος να πάρεις καταναλωτικό για την απόκτησή του. Το οτι εγκρίθηκε είναι άλλο θέμα.

Επίσης δε θα κοίταζα για λάπτοπ των 900-1000ευρώ αλλά για κάποιο στα 550-600 που κάνει άνετα τα πάντα.
    Για παράδειγμα:
    http://www.skroutz.gr/s/10120744/Del...5-2GB-W10.html

Τι δουλειά το θες ακριβώς και δε σε καλύπτει το παραπάνω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    οι εποχές είναι δύσκολες...χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε κρίνω.....Αν δε μπορείς μέσω πιστωτικής να βάλεις δόσεις σημαίνει οτι δεν είσαι και οικονομικά άνετος να πάρεις καταναλωτικό για την απόκτησή του. Το οτι εγκρίθηκε είναι άλλο θέμα.

Επίσης δε θα κοίταζα για λάπτοπ των 900-1000ευρώ αλλά για κάποιο στα 550-600 που κάνει άνετα τα πάντα.
    Για παράδειγμα:
    http://www.skroutz.gr/s/10120744/Del...5-2GB-W10.html

Τι δουλειά το θες ακριβώς και δε σε καλύπτει το παραπάνω;
    Δεν με θίγεις καθόλου Έχω την οικονομική άνεση να βγάλω κάρτα απλά δεν θέλω γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι δεν θα ξεφύγω με την πιστωτική. Αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω να βγάλω κάρτα...

Για λάπτοπ των 500€ ξεκίνησα αλλά είπα ότι αφού θα δώσω χρήματα ας πάρω κάτι καλυτερο να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι.

Δεν με θίγεις καθόλου Έχω την οικονομική άνεση να βγάλω κάρτα απλά δεν θέλω γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι δεν θα ξεφύγω με την πιστωτική. Αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω να βγάλω κάρτα...

Για λάπτοπ των 500€ ξεκίνησα αλλά είπα ότι αφού θα δώσω χρήματα ας πάρω κάτι καλυτερο να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι.
    αυτό που σου βαλα παίζει και παιχνιδάκια μια χαρά. τσάμπα τα χρήματα στο ακριβότερο

και όσο ακριβότερο τόσο πιο πολύ χάνεις χρήματα λόγω απαξίωσης όσο παλιώνει

Το πρόβλημα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα με το κατάστημα αυτό....

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Το πρόβλημα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα με το κατάστημα αυτό....

Ναι. Να μείνεις μακρυά................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Παιδιά πάνω από 600 για λαπτοπ δεν αξίζουν με 600 παίρνεις τερατάκι που θα σε βγάλει χρόνια . Η κάνεις αυτό που κάνω εγώ με 360 πήρα λάπτοπ με ι3 4gb Ram (τα έκανα εγώ 8 με κόστος 20ευρώ ) και NVIDIA 920Μ που με καλύπτει σε βασικά παιχνίδια και τα υπόλοιπα φράγκα που είχα τα ρίχνω σε σταθερό σιγά σιγά που θα τον κρατήσω καμιά 10αρια χρόνια
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πες μου τώρα ότι το κατάστημα που πήγες είναι κατά κύριο λόγο εμπορικό ηλεκτρικών συσκευών και όχι εξειδικευμένο κατάστημα ειδών πληροφορικής και ότι είναι ο μόνος στην Πάτρα που κάνει ακόμα δόσεις με γραμμάτια με το εξαιρετικό επιτόκιο του 33% ????

Σε κάθε περίπτωση έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις αν έχεις υπογράψει για 899 και δεν στο δίνουν στην τιμή αυτή. Νομίζω λέγεται "έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας" ή κάτι τέτοιο.

http://www.efpolis.gr/el/component/c...s-service.html
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Παιδιά πάνω από 600 για λαπτοπ δεν αξίζουν με 600 παίρνεις τερατάκι που θα σε βγάλει χρόνια . Η κάνεις αυτό που κάνω εγώ με 360 πήρα λάπτοπ με ι3 4gb Ram (τα έκανα εγώ 8 με κόστος 20ευρώ ) και NVIDIA 920Μ που με καλύπτει σε βασικά παιχνίδια και τα υπόλοιπα φράγκα που είχα τα ρίχνω σε σταθερό σιγά σιγά που θα τον κρατήσω καμιά 10αρια χρόνια
    Επειδή ζάλισα τα @@ του φόρουμ με τις παραξενιές μου για αγορά λάπτοπ και κατέληξα πάνω από 600 τελικά... ΚΑΘΕ φορά που βλέπω άλλα λάπτοπ, καταλαβαίνω γιατί έκανα καλά που ΔΕΝ πήρα κάτι φτηνότερο, όπως αρχικά είχα ξεκινήσει να κάνω. Οπότε οι ανάγκες του καθ' ενός και οι απαιτήσεις του καθ' ενός για άνεση στην χρήση είναι διαφορετικές και γενικοί αφορισμοί απλά αστείοι.

Το αυτό για το... PC της δεκαετίας. Είχα κάποτε την ίδια άποψη. Πρακτικά, για να μπορείς να παίζεις με αξιώσεις κάθε νέα γενιά παιχνιδιών είσαι "αναγκασμένος" να αλλάζεις PC κάθε διετία.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πρακτικά, για να μπορείς να παίζεις με αξιώσεις κάθε νέα γενιά παιχνιδιών είσαι "αναγκασμένος" να αλλάζεις PC κάθε διετία.
    Παλιά. Πλέον ένα αξιόλογο gaming desktop κρατάει άνετα 5-6 χρόνια. Αλλά όχι με 500 και 600€. 10ετία, πάντως, σίγουρα όχι.

Και μην αγοράζετε λάπτοπ για παιχνίδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Επειδή ζάλισα τα @@ του φόρουμ με τις παραξενιές μου για αγορά λάπτοπ και κατέληξα πάνω από 600 τελικά... ΚΑΘΕ φορά που βλέπω άλλα λάπτοπ, καταλαβαίνω γιατί έκανα καλά που ΔΕΝ πήρα κάτι φτηνότερο, όπως αρχικά είχα ξεκινήσει να κάνω. Οπότε οι ανάγκες του καθ' ενός και οι απαιτήσεις του καθ' ενός για άνεση στην χρήση είναι διαφορετικές και γενικοί αφορισμοί απλά αστείοι.

Το αυτό για το... PC της δεκαετίας. Είχα κάποτε την ίδια άποψη. Πρακτικά, για να μπορείς να παίζεις με αξιώσεις κάθε νέα γενιά παιχνιδιών είσαι "αναγκασμένος" να αλλάζεις PC κάθε διετία.
    Εσύ μιλάς για hardcore καταστάσεις εγώ το pc που χτίζω σιγά σιγά ( 700 ευρώ θα μου φτάσει υπολογίζω και επειδή δεν παίζουν ντουκου όποτε έχω αγοράζω και κάτι ) το θέλω για βασικά παιχνίδια mmo και fps αλλά θέλω να σηκώνει π.χ ta souls games (έχω γράψει στο ps3 150 ώρες στο dark souls 2 και ειλικρινά είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει μέχρι στιγμής εκτός απο megaman σε pc φίλου που εντάξει πολύ καρκίνος ) γενικά είναι τι ζητάς αλλά για εμένα αξίζει να έχεις ένα λαπτοπ για τα βασικά και ένα τέρας σπιτι για enthusiast gaming (ή στην περιπτωσή μου ένα αξιοπρεπές pc να μ κρατήσει και όταν δεν με καλύπτει για κάποια πράγματα του πετάω πάνω έναν i7 και μια καινούργια γραφικών και τροφοδοτικό και είμαι μπόμπα )
    Μόνο σταθερό παιδιά απο θέμα αναβάθμιση τα λάπτοπ είναι πονεμένη ιστορία
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Παλαιό μέλος
    παντως για να παιξεις παιχνιδια σοβαρα σε λαπτοπ και να το ευχαριστηθεις πρεπει να τα σκασεις. πρωτον γιατι αναγκαστικα δεν θα παρεις οθονη 15'' αλλα 17 τουλαχιστον. επισης μια καρτα γραφικων σε σταθερο υπολογιστη πχ radeon R9 290 δεν εχει καμια σχεση με την ιδια σε λαπτοπ. ειναι υποβαθμισμενη. οποτε χανεις και απο εκει. και αν ενα παιχνιδι εχει μινιμουμ απαιτησεις αυτην την καρτα αυτο εχει υπολογιστει με την κανονικη καρτα οχι καρτα λαπτοπ..οποτε εισαι κατω απο τις μινιμουμ απαιτησεις. για να εισαι και λιγο futureproof μην αλλαζεις καθε 2 χρονια.
    Οποτε παιρνεις alienware και καθαρισες! χαχαχαχα

ΥΓ. δεν μπορω να φανταστω εγω προσωπικα gaming σε οθονη κατω απο 23'' FHD και με ενα 1000αρικο παιρνεις καλο τερατακι σταθερη μοναδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πες μου τώρα ότι το κατάστημα που πήγες είναι κατά κύριο λόγο εμπορικό ηλεκτρικών συσκευών και όχι εξειδικευμένο κατάστημα ειδών πληροφορικής και ότι είναι ο μόνος στην Πάτρα που κάνει ακόμα δόσεις με γραμμάτια με το εξαιρετικό επιτόκιο του 33% ????

Σε κάθε περίπτωση έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις αν έχεις υπογράψει για 899 και δεν στο δίνουν στην τιμή αυτή. Νομίζω λέγεται "έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας" ή κάτι τέτοιο.

http://www.efpolis.gr/el/component/c...s-service.html
    Πηγα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων ηλεκτρικων συσκευων, θα αναφερω το ονομα της αυριο κατα 99%. Ηταν ευκαιρια γιατι θα επερνα i7 6700HQ 1 tera σκληρο 8gb ram και την GTX 960M 4gb στα 899Ε. Δεν με ενδιαφερει να υπαναχωρησω οσο να παρω το laptop στην τιμη που εχω υπογράψει... Κανονικη τιμη του ειναι κοντα 1400Ε.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks