Τις καλησπέρες μου και καλώς σας βρήκα, ως νέο μέλος της οικογένειας!
Λοιπόν, μπαίνω στο θέμα!
Μετά από πολλά χρόνια μηχανής (on-off & τουρισμού), επιστρέφω εκεί που ξεκίνησα δηλαδή, σε σκούτερ κι εξηγούμαι: Τελευταία μου μηχανή, υπήρξε η Varadero που όμως, εδώ κι ένα χρόνο, την κυκλοφορούσα μέσα στην πόλη και σπανιότατα, έκανα 'κανα μικρό ταξιδάκι. Έτσι, κατέληξα να την πουλήσω και τώρα, με βάση τη χρήση που κάνω, αναζητώ ένα σκούτερ με τιμή- ταβάνι τα 1500 ευρώ στα 250cc και κατά προτίμηση με μεγαλούτσικη ρόδα. Σ' αυτά τα χρήματα βέβαια, πολυτέλειες του στυλ 300i και σύγχρονες κατασκευές αποκλείονται εκ των πραγμάτων. Κοιτάζω όμως τα εξής μοντέλα, που συνδυάζουν λίγο πολύ, επιθυμητά χαρακτηριστικά και τιμή:
*YAMAHA VERSITY (14" ρόδες και 300άρι μοτέρ παλαιάς όμως κοπής, αρκετές διαφορές από το X-max)
*MALAGUTI PASSWORD (15" ρόδες και 250άρι μοτέρ από X-max, η εταιρία όμως, έχει κλείσει!)
*ΑPRILIA ATLANTIC ie (το οδήγησα σήμερα κι έπαθα την πλάκα μου με τη σταθερότητα, τη θέση οδήγησης, το δυνατό κινητήρα και τα φρένα του αλλά έχω καεί στο
παρελθόν με Aprilia και τη φοβάμαι... Κι ο μηχανικός που πηγαίνω χρόνια, ήταν αποτρεπτικός.
Το ύψος μου είναι 1.90 και τα συνήθη προβλήματα είναι να βρίσκουν τα γόνατα στο τιμόνι στρίβοντας και η ψηλή ζελατίνα να χτυπάει στο μέτωπό μου, κάτι που δε συμβαίνει με τα προαναφερθέντα σκούτερ... Μπορεί κάποιος γνώστης, να με κατατοπίσει γύρω απ' αυτά τα μοντέλα (βλάβες, κλπ) ή και να μου προτείνει κάτι άλλο;;
Ευχαριστώ!