Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Περι μη ασφαλισμενου - Σημαντικη απορια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew

Περι μη ασφαλισμενου - Σημαντικη απορια

Πως διαβασα πριν μερες, οτι θα σκασουν τα ραβασακια και θα πεσει φυστικι ... λεω ας ριξω μια ματια αν ανανεωθηκε το ασφαλιστηριο μου που πληρωσα ηλεκτρονικα πριν ληξει, οπως κανω παντα.

Μπαινω εδω... https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx βαζω ΑΦΜ / Πινακιδα και με δειχνει ΟΚ μεχρι τον Ιουνιο του 2018. Ολα καλα η 12μηνη!

Τι το 'θελα ο μαλακας βραδιατικα, αρχιζω και το κωλοβαραω, δοκιμαζω 2 οχηματα που πουλησα παλιοτερα...
    εμφανιζε το παρακατω, οποτε ολα καλα... αφου εχουν μεταβιβαστει.
    Με βάση τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν μπορεί να εντοπιστεί το όχημά σας στη βάση δεδομένων μας.
    Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.
    Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή
    ... και ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠ φτανω σε 50αρακι .... εδω ειναι το ζουμι.

Σας ενημερώνουμε ότι το όχημά σας με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΧ1234 δεν εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας.
    Αν έχετε ασφαλίσει το όχημά σας παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.
    Διαφορετικά, αποφύγετε πρόστιμα και κυρώσεις από το Κράτος ασφαλίζοντας ΑΜΕΣΑ το όχημά σας.
    Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή
    Το 50αρακι τοτε, ειχε πουληθει με εξουσιοδοτηση και σε αστυνομικο τμημα, ο κατοχος, το ειχε ασφαλισει κανονικα οπως και εγω το ειχα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ασφαλισμενο οσο το κυκλοφορουσα! ΠΑΝΤΑ.
    Δοκιμασα μιας και εχω ακομα τα χαρτια της εξουσιοδοτησης, το ΑΦΜ του τωρινου ιδιοκτητη... και εμφανιζει το ιδιο μηνυμα.

Αρχισαν τα οργανα;
    Πως να πραξω;

Δεκτες συμβουλες και αποψεις. Μια παρακληση, αν καποιος μπορει να τσεκαρει για μοτοποδηλατο που ΔΕΝ εχει πλεον στην κατοχη του, αν του εμφανιζει αυτο το μηνυμα η οχι.
    Γιατι κατι μου λεει, οτι τα 'χουν κανει πουτανα εκει στα Α/Τ που βρισκοταν για πολλαααααααα χρονια τα εγγραφα των μοτοποδηλατων με τις τωρινες διασταυρωσεις.
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Εγώ μόλις έβαλα το μηχανάκι όλα κομπλέ , βάζω τα στοιχεία του αυτοκινήτου του πατέρα και βγάζει :Με βάση τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν μπορεί να εντοπιστεί το όχημά σας στη βάση δεδομένων μας.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.
    Τρέχα γύρευε
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Για να ξε-αγχωθεις, ο έλεγχος δεν θα περιλαμβάνει την κατηγορία μοτοποδήλατα... Κανονικά οχήματα του αρχείου του υουργείου συγκοινωνιών μόνο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Για να ξε-αγχωθεις, ο έλεγχος δεν θα περιλαμβάνει την κατηγορία μοτοποδήλατα... Κανονικά οχήματα του αρχείου του υουργείου συγκοινωνιών μόνο.
    Εμένα άλλο μου είχε πει ο ασφαλιστής μου

Και μάλιστα ασφάλισε και ο ίδιος δικό του παρατημένο πενηντάρι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Σημαντική απορία
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2011, 11:52
  2. Περι φίλτρου Κ&Ν απορία!
    από Konti στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 15:58