Αληθεια βρε παιδια μου...μηπως καμια η κανενας γνωριζει ποσο ειναι το εισιτηριο στην εκθεση...
????![]()
Αληθεια βρε παιδια μου...μηπως καμια η κανενας γνωριζει ποσο ειναι το εισιτηριο στην εκθεση...
????![]()
θα έχει το εισητήριο (καμιά 20άρα euro πιστεύω)αλλά ελπίζω να μην έχει την οργάνωση προσέλευσης κόσμου που είχε πέρυσι στο Athens Madness Show!!!!
Μιάμιση ώρα στην ουρά για να πάρω εισητήριο!!! Και είχε 4 ή 5 ταμεία το ένα δίπλα στο άλλο!!! Μέχρι που έγινε της πουτ@νας και παραλίγο να ρίξουν το ένα κουβούκλιο!!!Ε μας σπάσαν τα νεύρα ποια!!!
![]()
Ξεκίναγε 10:00 αν θυμάμαι καλά, είμασταν από έξω από τις 09:00 μπήκαμε κατά τις 10:45 και μέχρι να φτάσουμε στο Show πήγε 11:00+!! Με αποτέλεσμα να χάσουμε τα 2 πρώτα Show!![]()
Όσο και να είναι θα πάμε!!!!! Πάντως όπως είπε και ο bikersonly γύρω στα 15 με 20 euro θα είναι!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
...Χαχα!!![]()
Τις αφίσσες παντως τις ειδατε??
"Κατερινία ....(κατι)
Μολις της κλέψανε την θέση"
"Σπυρος ...(κατι)
Μετα απο 3 ώρες για παρκινγκ"
Μην σας περνει απο κατω.
Ανεβητε πανω τους...
![]()
7eura...![]()
![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
ΑΣΧΕΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
...Χαχα!!![]()
Τις αφίσσες παντως τις ειδατε??
"Κατερινία ....(κατι)
Μολις της κλέψανε την θέση"
"Σπυρος ...(κατι)
Μετα απο 3 ώρες για παρκινγκ"
Μην σας περνει απο κατω.
Ανεβητε πανω τους...
![]()
ΤΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ 2004
Μα πού ζεις τελος παντων???![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΛΜΑ, ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ 2004
Μα πού ζεις τελος παντων???![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΛΜΑ, ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ![]()
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ????? ΠΑΡΕ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΑΜΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΑΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ,ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΛΜΑ, ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ![]()
Καπου στην Ντινα ειναι αφημενος και περιμένει...
Εκει σε μια ηλιολουστη παραλία, μια ζεστή μερα, με μια καλη παρεα να λιαζεται και να μαυρίζουν τα κορμια τους...Και μετα το ενστικτο της πεινας να τους οδηγεί σε μια γραφικότατη ταβερνουλα κατω απο τα πλατάνια και μεσα στο πράσινο...Να τρώνε και να πίνουν coca cola (γιατι μετα εχει οδηγηση και το αλκοολ απαγορεύεται) και να καταλήγουν στα Village Park στον Ρέντη (!) με κοκκινισμένες μουρεςνα πινουν milk shake και σοκολάτες και να συζητάνε και να γελουν...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
Καπου στην Ντινα ειναι αφημενος και περιμένει...
Εκει σε μια ηλιολουστη παραλία, μια ζεστή μερα, με μια καλη παρεα να λιαζεται και να μαυρίζουν τα κορμια τους...Και μετα το ενστικτο της πεινας να τους οδηγεί σε μια γραφικότατη ταβερνουλα κατω απο τα πλατάνια και μεσα στο πράσινο...Να τρώνε και να πίνουν coca cola (γιατι μετα εχει οδηγηση και το αλκοολ απαγορεύεται) και να καταλήγουν στα Village Park στον Ρέντη (!) να πινουν milk shake και σοκολάτες...![]()
XAXAXAXΘΥΜΑΣΑΙ ΒΡΕ ΑΛΜΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ? ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΞΑΝΑ ΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ:smilea:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
ΒΡΕ ΣΥ BIKE ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ "ΚΑΠΟΤΕ". ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ Η ΠΟΡΤΟ ΓΥΡΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩΑρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ????? ΠΑΡΕ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΑΜΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΑΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ,ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!
![]()
BUT ANYWAY... ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩBUT ANYWAY... ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
Κοριτσάκι τα παμε αυτα.....οχι να χασεις και την σχολή σου..![]()
Το λεει και η εκθεση μοτο "Μην σε παιρνει απο κατω. Ανέβα πανω της!!! ξερεις....![]()
μάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΒΡΕ ΣΥ BIKE ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ "ΚΑΠΟΤΕ". ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ Η ΠΟΡΤΟ ΓΥΡΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩBUT ANYWAY... ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
τώρα είσαι στα κάτω σου αλλά που θα πάει θα πας και στα πάνω σου, είναι θέμα μαθηματικών δεν γίνεται αλλιώς :rotflmao: μπορεί να είναι και λίγο θέμα φυσικής θα σε γελάσω:smilea: πάντως το σίγουρο είναι ότι στη ζωή ανεβοκατεβαίνεις, τώρα είσαι λίγο κάτω (ή έτσι νομίζεις:rotflmao: ) θα ξανανέβεις.
Αλλά που σαι
κάνε και συ κάτι
μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους![]()
το αρχαίο "συν Αθηνά και χείρα κίνει" το ξέρεις (δεν ρωτάω το ξέρεις) - α και είπαμε χείρα όχι χήρα μήτση
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ
και μην χαλιέσαι
![]()
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ...ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ
![]()
...you people...
..ready to smile...