αυτα προς το παρον, ελπιζω να ξεκαθαρισω τα αρχεια μου κ να βαλω κ αλλες.
![]()
Φιλε εγω βρεθηκα περσι το καλοκαιρι για 10 μερες στην Κυπρο και πραγματικα επαθα πλακα οταν ειδα τι κυκλοφορει εκει κατω!!!!
Βεβαια οφειλω να πω οτι επισης μου εκανε φοβερη εντυπωση και το ποσο «νευρικα» οδηγουν!
Δεν εννοω γρηγορα οσο μ@λ@κισμεν@ νευρικα!
Χωρις λογο κολλητηρια, τσιτα προσπερασεις και τετοια!
Αυτα. Παντως η Supra που την ειδα και απο κοντα οσο ημουν στο νησι ειναι απιστευτο εργαλειο!
CU...![]()
A gentleman would walk but never run...
έτσι γιατί υπάρχουν και αγοροκόριτσα εδώ μέσα!!!
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
κ κοριτσοαγορια κ κοριτσοκοριτσα κ αναποφασιστοι κ οτι φανταστεις...έτσι γιατί υπάρχουν και αγοροκόριτσα εδώ μέσα!!!
παντως η εκθεση ετσι λεγοταν..
Toys For Boys
Ενα μεγαλο ποσοστο στο στυλ οδηγησης οφειλεται στα γελεια ορια ταχυτητας. Η εθνικη εχει οριο 100, κ υπαρχει ανοχη εως τα 120. Υπαρχουν παντου μπλοκα με ρανταρ κ ετσι κ πηγαινεις εστω κ με 121, πληρωνεις προστιμο, 1 λιρα για καθε χιλιομετρο μετα τα 100. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα ολοι να πηγαινουν με ταχυτητες 110-115 κ απο τη στιγμη που το σκεφτεσαι να πατησεις για να φυγεις, εχει σαν αποτελεσμα να μαζευονται ο ενας πανω στον αλλο. Οι καραμπολες 4-5 αυτοκινητων ειναι πολυ συχνο φαινομενο.Βεβαια οφειλω να πω οτι επισης μου εκανε φοβερη εντυπωση και το ποσο «νευρικα» οδηγουν!
Αλλος ενας λογος ειναι η ελλειψη οποιασδηποτε οδηγικης παιδειας, αλλα κ η ελλειψη κινησης η οποια εχει σαν αποτελεσμα την ελλατωση της προσοχης που δειχνουν στο δρομο.
Γενικα στην Κυπρο εχουμε παρα πολλα πολυνεκρα δυστυχηματα με ποσοστα απιστευτα για χωρα με τοσο λιγο πλυθυσμο