καλησπέρα
είμαι σε διερευνητική φάση για αγορά μηχανής.
αυτή την στιγμή υπηρέτης είναι ένα ttr 250 που εκτελεί όλες τις αποστολές και την καθημερινότητα με αξιοπρέπεια και οικονομία αλλά είναι λίγο ρε γαμώτο
θέλω να με φτιάχνει να την πάρω βόλτα και όχι απλά να την καβαλάω γιατί θα κάνω γρήγορα,σίγουρα και οικονομικά την δουλειά μου.
έχω εμπειρία, δεν θέλω κόντρες άρα δεν με νοιάζει να έχω το ταχύτερο moto, μου αρέσει όμως η δύναμη και η ροπή...σπάνια πλέον αλλά μια ωραία πάντα όταν είσαι μόνος στο δρόμο βγάζει χαμόγελο
θέλω κάποια οικονομία στην κατανάλωση και εννοώ ότι δεν θέλω ρουφήχτρα αλλά δεν ψάχνω και για κατανάλωση πάπιας
να είναι σε λογικά πλαίσια τα σέρβις του και τα ανταλλακτικά του
αξιοπιστία είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ ....δεν θα ήθελα με τίποτα μηχανάκι τρύπιο κουμπαρά
μου είναι αδιάφορο πόσο ποζεραδικο θα είναι το μηχανάκι ,με ενδιαφέρει να μου αρέσει προσωπικά όμως.
καθημερινή μετακίνηση προάστια και κέντρο καμιά φορά, κοντινά ταξιδάκια,χρέη επίσης σχολικού(για ένα χρόνο ακόμα) 15.000+ χιλιόμετρα το χρόνο
ιδανικά ένα μεγάλο γυμνό με ροπάκλα
ολα καλά θα μου πείτε υπάρχει έξω ότι ποθείς....αλλά χρήματα δεν υπάρχουν
οπότε το ιδανικό θα ήταν μηχανή με 2.000 ευρώ και ταβάνι 2.500 ευρώ
αν με φτιάχνει πολύ θα έκανα την υπέρβαση ας πούμε να πιάσω ταβάνι 2.500 euro και να θέλει λάστιχα,φρένα,αλυσιδογραναζα(κάνα 500+ χοντρικά)
ιδανικά μετά το 2000 αν και γλυκοκοίταζα και ενα vfr του 98
για πείτε καμιά ιδέα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
υγ 1. το ttr όπως και μια βέσπα p200e που είναι στο γκαράζ εδώ και 10 χρόνια θα δοθούν
υγ 2. 46 ετών