Πρόσφατα όπως θα ξέρετε μερικοί αγόρασα ενα exc 200 του 2002 , επιδεί είμαι ολίγον ασχετος με το σπορ (χωμα) εχω αρκετές ερωτήσεις τις οποίες ευελπιστώ να μου τις λύσετε μέσα απο το παρόν topic
Oπότε μπαίνω στο ψητό.
1) Εχθές παρατήρισα για πρώτη φορά μετά απο μεγάλη βόλτα και γρήγορη ακουσα το μηχανακι να βαράει κάτι στο ρελαντί λίγο που το εψαξα στο google θα μπορούσε να είναι πυράκια? Ηταν σαν ενα μεταλικό σαν σφυρι?? στο ρελαντί μονο.. Μετα οταν κρύωσε δουλευε ρολόι.. Το μηχανακι φοράει καινουργιο πιστόνι λαδια ξύδια είχα βάλει στο ντεπόζιτο πριν βγώ.
2) Που θα βρώ βίδες ίδιου διαμετρίματος για τα πλαστικά?
3) Παρατήρισα οτι οταν οδηγάω ορθιος θα ήθελα το τιμονι λίγο ποιο ψηλά ίσως και μια γροθιά! Αντες μισή υπάρχουν αποστατες ή κανενα αλλο τιμόνι που θα με βολεψει?
4) Λαδια στο καρτερ καθε πότε αλλάζω στο δίχρονο?
5) Οταν λαδώνει το μπουζί πως το καταλαβαίνω μπορεί να λαδώσει και εν κινήσει και να σβήσει/ρετάρει ?
6) Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την αυτονομία με αλλο ντεπόζιτο χωρίς να χαλάσει η γεωμετρία του μηχανακιού και απο ποιο μοντελο/αφτερ-μαρκετ.
7) Που βρίσκω φτηνές μανέτες?
8) Μπορώ να περπατάω το μηχανακι 10 15 χμ ασφαλτο με το τακουνι ή απαγορευετε αυστηρά ?
9) Το εγραψα και σε αλλο topic αλλα καλό είναι να το βάλω και εδώ να ειναι μαζεμένα όλα μαζί τι κωδικό χρώματος θα πρεπει να αγοράσω για το σωληνωτό πλαίσιο που θελω να βαψω κατι σημεία με το πινελακι γκρί ματ το εχει ψάξει κανείς?
10) Τι παραφλού να βάλω στο μηχανακι?
11) καθε πότε καθαρίζω το φίλτρο αέρα και με ποια διαδικασία επίσης πόσο κανει ενα δευτερο φίλτρο και τι φαρμάκια χρειάζοντε για τον καθαρισμό του.
12) Τι λάδια και τι μπουζί να χρησιμοποιήσω?
13) Λαδι στο Ντεπόζιτο ή με την αντλία ? Αυτός που το πήρα την έχει απενεργοποιημένη αλλα είναι λίγο μπελάς να βάζω λαδια στο ντεπόζιτο ποια η γνώμη σας και πως μπορώ να την δοκιμάσω αν δουλευει σωστά.
Αυτά!