ρε τι εγινε παλι??????????????????????????
![]()
the dark side off football![]()
για γελια η για κλαματα![]()
![]()
ρε τι εγινε παλι??????????????????????????
![]()
the dark side off football![]()
για γελια η για κλαματα![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις ότι μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κύπρο έγιναν σοβαρά επεισόδια.Αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα και ξεψύχησε κατα την μεταφορά του στο νοσοκομείο από...καρδιακή προσβολή.
Οπότε μάλλον για κλάματα είναι φίλε κάτι τέτοιες περιπτώσεις..![]()
χωρις να θελω να υποστηρίξω ανεγκέφαλους, πρεζακια κτλ κτλ...που μονο κακο κανουν σε μια ομαδα
Εχω 2 ερωτησεις...
1. γιατι βαλαν στοχο το συνεργειο και τους δημοσιογραφους του ALPHA και μονο αυτους?
2. εκτως από υλικες ζημιες στα μηχανήματα του ALPHA και μικροσυμπλοκές 20-40 ατομων με αστυνομικούς (αναλογα συμβαίνουν κάθε μερα σε γηπεδα ΑΒΓΔ εθνικής σε πολυτεχνείο σε Εξάρχεια κτλ κτλ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ?
Αλλα ετσι είναι… ο καημένος ο ALPHA …
μη τα βαλεις με ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...emena padws den me lipise to kapsimo tou van tou alpha....![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χωρις να θελω να υποστηρίξω ανεγκέφαλους, πρεζακια κτλ κτλ...που μονο κακο κανουν σε μια ομαδα
Εχω 2 ερωτησεις...
1. γιατι βαλαν στοχο το συνεργειο και τους δημοσιογραφους του ALPHA και μονο αυτους?
2. εκτως από υλικες ζημιες στα μηχανήματα του ALPHA και μικροσυμπλοκές 20-40 ατομων με αστυνομικούς (αναλογα συμβαίνουν κάθε μερα σε γηπεδα ΑΒΓΔ εθνικής σε πολυτεχνείο σε Εξάρχεια κτλ κτλ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ?
Αλλα ετσι είναι… ο καημένος ο ALPHA …
μη τα βαλεις με ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
einai polli aplo file mou...tin perasmeni agwnistiki o alpha metedide ton agwna tis AEK me tin omada tou pswmiadi...istera apo mia diakopi logo ptwshs ths tashs..O Alpha den sinexise na metadidei to mats..alla mas evale na doume ntokymanter gia tous indous!!:hypnotize
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
αδελφε να'ταν μονο αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
einai polli aplo file mou...tin perasmeni agwnistiki o alpha metedide ton agwna tis AEK me tin omada tou pswmiadi...istera apo mia diakopi logo ptwshs ths tashs..O Alpha den sinexise na metadidei to mats..alla mas evale na doume ntokymanter gia tous indous!!:hypnotize
εχω γαμωσταυρισει τον γαμωALPHA 1000 φορες.....
αρχιδια ετσι ΣΤΗ ΠΥΡΑ!
Oι τεχνικοί τι φταίνε όμως;Φαντάζεσαι να 'σαι κλειδαμπαρωμένος μέσα στο βαν και να φοβάσαι να βγεις έξω γιατί κινδυνεύει η σωματική σου ακαιραιότητα;Πως δεν τους κάψαν ζωντανούς εκει μέσα.Εγώ τρομάζω και μόνο στην ιδέα Γιώργη..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αδελφε να'ταν μονο αυτο...
εχω γαμωσταυρισει τον γαμωALPHA 1000 φορες.....
αρχιδια ετσι ΣΤΗ ΠΥΡΑ!![]()
ρε η αεκ τη φταιει ρε ..τα εχεται παιξει ?σαν πετανε το δολωμα και τσιμπατε ...κακο στην ομαδα κανετε ..τι και αν τιμωρηθει τι και αν οχι ....λιγο τραμπουκισμος μου κανει ...
υπαρχουν και αλλοι τροποι...
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Ωραία τους δικαιολογείτε!
![]()
Ε μα τι???ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκοψαν την μετάδοση του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική..???Να τα γ@#$@#ουμε όλα.
Με αυτήν την λογική STAR δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα.
Και ύστερα βγαίνετε και κρίνετε οι ίδιοι άνθρωποι τους οπαδούς των άλλων ομάδων!!!ΕΛΕΟΣ.
Ενω τώρα τους δικούς μας τους δικαιολογούμε.Αιντε άιντε.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές....
Ντροπή σε αυτούς...
Η λύση είναι αυτό που έκανε ο Βαρδινογιάννης... όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους.... όσο και αν δεν κάθεται καλά...
Οι σύνδεσμοι δεν εξυπηρετούν κανένα πέρα απο 100 άτομα πλέον που θέλουν να κάνουν φασαρία και να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...
Αν δεν αλλάξει αυτό το status , για τι super leagues και μαλ...ιες μιλάμε...
Η τιμωρία της ΑΕΚ θα είναι βαριά , εκτός και αν βγάλει κανένα "άσσο" απο το μανίκι ο Νικολαϊδης και πάλι , και στείλει μερικούς απο αυτούς τους τραμπούκους σε ποινικά δικαστήρια...
Και τα περί διακοπής μετάδοσης , τα ακούω βερεσέ....
Δηλαδή με αυτή την κίνηση τους τι έκαναν...;;;;; Δεν διέκοψαν και πάλι την μετάδοση;... ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;... Και εγώ ΑΕΚτζης , είμαι , αλλά αν συνεχιστεί αυτό το παρατράγουδο , να πάρουν τον "πιθανό" τίτλο τους και να τον βάλουν εκεί που ξέρουν...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Ωραία τους δικαιολογείτε!
![]()
Ε μα τι???ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκοψαν την μετάδοση του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική..???Να τα γ@#$@#ουμε όλα.
Με αυτήν την λογική STAR δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα.
Και ύστερα βγαίνετε και κρίνετε οι ίδιοι άνθρωποι τους οπαδούς των άλλων ομάδων!!!ΕΛΕΟΣ.
Ενω τώρα τους δικούς μας τους δικαιολογούμε.Αιντε άιντε.
Επειδη αυτους τους αλητες, αλλα και τις ομαδες (σ' ενα βαθμο), ΔΕΝ τους "πονανε" τα προστιμα και τα κεκλεισμενων των θυρων, για μενα η λυση ειναι ΜΙΑ!
Αφαιρεση βαθμων!![]()
Να δω τοτε τι θα κανουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, αφου με τα τυχον επεισοδια ή εξορμησεις, αυτοματα θα καταδικαζουν την ομαδα τους, να βγει εξω απο τους στοχους της ή και να υποβιβαστει ...
Δεν λεω να ξεκινησει απο την ΑΕΚ, αλλα να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ επιτελους καποτε.
Ειναι το ΜΟΝΟ που τους ΠΟΝΑΕΙ κι εχει φανει αυτο απο τις αντιδρασεις τους.
Τα αλητόπαιδα της ΑΕΚ έκαψαν το βαν για να μη δει κανείς το παιχνίδι από το σπίτι, αφού αυτούς δεν τους άφησαν να μπουν τσαμπέ.
Και βέβαια κατέστρεψαν και αρκετές περιουσίες (αυτοκίνητα) ανθρώπων που καμία σχέση δεν είχαν.
Φαντάσου να δουλεύεις 12ωρο για να ξεχρεώσεις το ΙΧ σου και να το δεις σπασμένο, έτσι για να ξεκ@υλώσει ο κάφρος...
Μπα φίλε μου...
Για να πολεμήσεις την φωτιά , της κόβεις τον αέρα... δεν της ρίχνεις και άλλα ξύλα στην βάση...
Αν κόψει βαθμούς, δεν θα πονέσει αυτούς, αλλά θα του δώσει και αφορμή για να κάνουν χειρότερα...στο δικό τους μυαλό...
Αλλά αν τους κόψεις την βάση... τους κόψεις την χρηματοδότηση απο την ΠΑΕ, και τα εισητήρια που παίρνουν φθηνότερα συν κάποιες άλλες παροχές, τότε θα μείνουν μόνοι τους...
Θα αντιδράσουν αρχικά, αλλά στο τέλος , θα χάσουν την βάση τους και την ορμή τους για ζημιές..
Μην ξεχνάς οτι η δύναμη του όχλου είναι στην μαζικότητα του και εκεί πρέπει να είναι και τελικά η λύση.
Αλλά ρε παιδιά , τώρα που το λέμε... καμία ..ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ;....
Για βάλτους του 3-4-6 που θα πιάσεις να πληρώσουν τα χιλιάδες euro των ζημιών και κάντους μια "διαφήμιση" στα ΜΜΕ σαν κοινούς ταραχοποιούς και τα λέμε μετά τι θα κάνουν οι υπόλοιποι...
Είναι σαν το βούρδουλα στην μύτη του άτακτου και απέιθαρχου σκύλου... αν φάει μια - δύο θα το ξανακάνει;...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
To in.gr γράφει πως συνελήφθησαν οπαδοί με μολότωφ στις τσάντες.
Μα καλά, επιτρέπονται τσάντες στο γήπεδο;
Τι δηλαδή μπορεί να έχουν φέρει, τάπερ με κεφτεδάκια για το ημίχρονο;