Καλησπερα ομάδα,
Σκέφτομαι για αλλαγή φίλτρου αέρα και διαβάζω τα καλύτερα για DNA. Δεν έχω ξανά βάλει φίλτρο αέρα και δεν γνωρίζω πολλά. Θα ήθελα την άποψη σας.
Σας ευχαριστώ
Καλησπερα ομάδα,
Σκέφτομαι για αλλαγή φίλτρου αέρα και διαβάζω τα καλύτερα για DNA. Δεν έχω ξανά βάλει φίλτρο αέρα και δεν γνωρίζω πολλά. Θα ήθελα την άποψη σας.
Σας ευχαριστώ
Συγκεκριμένα για τη μηχανή σου δεν ξέρω αλλά DNA χρησιμοποιώ κ εγώ στη μηχανή. Φαίνεται ποιοτική κατασκευή και ή εταιρία συστήνεται ως ελληνική.
Υπάρχει ενα βιντεακι στο youtube οπου λένε οτι στο ktm 1290 δίνει 20 άλογα. Βέβαια δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει (οπου σάκους πολλά άλογα κρατά και μικρο λάσο).
Εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Τσεκαρε και KN. Θεωρώ οτι οποίο και απο τα 2 να βάλεις θα είναι οκ.
μια χαρα ειναι και οντως ειναι ελληνικα με πολυ καλες κριτικες παγκοσμιως
Dna δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με κάτι άλλο.
Καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα στον μηχανικό τις ρυθμίσεις που έρχεται το δικό σου
έτσι ώστε να αποφύγεις πολύ φτωχά μίγματα, να σου πει άν χρειάζεται παραπάνω αέρα κ.λπ.
Στο 16αρι που ειχα βαλει DNA δεν ειχα καποιο θεμα.
Αυτα με τα +χιλιαπεντακοσα αλογα δεν τα σχολιαζω καν.
Σας ευχαριστώ παιδιά.. μιλάω με τον μηχανικό και κλείνω σε DNA.
Καλησπέρα σε όλους, απλα γιατι και εγω θα αλλάξω φίλτρο τώρα, αποφασισα να συνεχίσω με το εργοστασιακό. Αξίζει η διαφορά χρημάτων για τα dna? Ενα cbr 650r έχω.
Ναι για πολλους λόγους. Ενας απο αυτους είναι νότο δεν ξαναλλαζεις φίλτρο. Όπως τα περισσότερα after market έτσι και το dna είναι πλενομενο οποτε απλα το πλενεις και το ξαναβαζεις.
Και αν δεν το αλλάξεις ποτε τοτε δεν κανεις απόσβεση γενικά.
Είπα εναν απο τους λόγους. Η καλύτερη ροή αέρα είναι ένας δεύτερος. Τώρα θα μου πεις οτι ο κατασκευαστής ξέρει καλυτερα και το βάζει το γνήσιο.
Όπως φαντάζομαι αν χρειάζεται σερβίς θα πας μονο σε εξουσιοδοτημένο γτ κανουν καλύτερη δουλεια.
Όταν αναφέρεις στο φίλο ότι δεν ξανααλλαζεις φιλτρο θεωρώντας αυτό λόγο αγοράς εκεί πάνω απάντησα βάζοντας τη παράμετρο ότι δε κερδίζεις τίποτα από αυτό.
Τα της ειρωνείας και της φαντασίας σου άλλου όχι σε μενα.
Εγώ μπήκα να γράψω να βοηθήσω και όχι να ειρωνευτω κανενα
Έψαξα λίγο το θέμα σου.
1. Το εργοστασιακό έχει 48.
2. Το dna στα 72.
3. Ένα αφτερμαρκετ καλό όπως το το hiflo σαν αντικατάσταση του εργοστσιακου στα 20.
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο hiflo αντί για γνήσιο.
Αν η σκέψη σου είναι στην απόδοση πήγαινε στο dna όπου θα πάρεις ένα κλικ παραπάνω αλλά θα το συνηθίσεις σε 1 2 μέρες.
Αν είσαι ανάμεσα στο 1 και 2 πήγαινε στο 2 αλλά να ξέρεις ότι μερικά συνεργεία δε κάθονται να το καθαριζουν
Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας! Θα οαω να συζητήσω και τιμές/γνώμη, στο συνεργείο και ίσως αλλάξω γνώμη χαχα
Υγ. Δεν χρειάζεται να αρπαζομαστε, ειμαστε εδω για να εκφράζουμε τη γνώμη μας, και ο καθένας εχει τη δική του![]()
παντως αν δε βαλεις γνησιο να το θυμηθεις πρωτο αν καποια στιγμη σου αναψει το check