Ασχολειτε κανεις σας με rpg???? καποτε -για τους γνωστες- επαιζα και το Live (vampire) στο fantasy στη Βικτωρια. Αλλα τωρα τα εχω παρατησει χρονια... ομως το σκευτομε να ξαναρχισω , παιζει κανεις απο εδω?????
Ασχολειτε κανεις σας με rpg???? καποτε -για τους γνωστες- επαιζα και το Live (vampire) στο fantasy στη Βικτωρια. Αλλα τωρα τα εχω παρατησει χρονια... ομως το σκευτομε να ξαναρχισω , παιζει κανεις απο εδω?????
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
θενκς βαριεμε να τα διορθωνω ολα με κοκκινες γραμμουλες τα αφηνω ξαναγινε μοντερειτορ να μου τα διορθωνεις εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξανασκέψου το....![]()
![]()
και μην σπαμαρεις!!!!!
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Με pen and paper D&D ασχολούμαστε η παρέα. Από 2nd edition μέχρι σήμερα.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Με pen and paper D&D ασχολούμαστε η παρέα. Από 2nd edition μέχρι σήμερα.ξεκινα RAVENLOFT d20 system (D&D 3rd edition) τωρα σε ενα μαγαζι στον Πειραια.
Και εμείς τώρα αυτήν θα ξεκινήσουμε (expedition to castle ravenloft) σε 3.5 σε καμιά βδομάδα. Θεσ/νίκη βέβαια.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ξεκινα RAVENLOFT d20 system (D&D 3rd edition) τωρα σε ενα μαγαζι στον Πειραια.
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
σουπερ! δεν εχω ξαναπαιξει βεβαια αλλα με εχουν ψιλοβαλει στο κλιμα και μου ακουγετε πολυ ενδιαφερον! απλα πρεπει να μαζευτουμε και αλλοι! και ειπα να το βαλω εδω μπας και ενδιαφερετε κανεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Και εμείς τώρα αυτήν θα ξεκινήσουμε (expedition to castle ravenloft) σε 3.5 σε καμιά βδομάδα. Θεσ/νίκη βέβαια.![]()
Αυτό είναι το παν. Το κλίμα. Αν γίνεται καλό roleplaying και υπάρχει ατμόσφαιρα πωρώνεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σουπερ! δεν εχω ξαναπαιξει βεβαια αλλα με εχουν ψιλοβαλει στο κλιμα και μου ακουγετε πολυ ενδιαφερον! απλα πρεπει να μαζευτουμε και αλλοι! και ειπα να το βαλω εδω μπας και ενδιαφερετε κανεις!![]()
ετσι εμεις τονε παιζουμε τον rpg μονοι μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Baldur's Gate II
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αααααα, αυτά τα RPG...εγώ νόμιζα τα άλλα...
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι έβλεπα αυτά που κάναμε με χαρτί στο ΚΨΜ να γίνονται στην οθόνη..Άψογο παιχνίδιΑρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ετσι εμεις τονε παιζουμε τον rpg μονοι μας![]()
![]()
![]()
Icewind Dale?Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι έβλεπα αυτά που κάναμε με χαρτί στο ΚΨΜ να γίνονται στην οθόνη..Άψογο παιχνίδι
![]()
![]()
![]()