Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ,ΓΛΥΤΩΣΑ!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Exclamation ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ,ΓΛΥΤΩΣΑ!!!!

...Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερός είμαι που γλύτωσα από τον γ@@@μένο δολοφόνο με το κωλοαυτοκίνητό του σήμερα και μου χάλασε διάθεση και τη βόλτα μου...Ήμαρτον ρε γαμώτο,αν βλέπατε πού έγινε...ΠΟΥΘΕΝΑ πλέον δεν είσαι ασφαλής,αφού γύρισα σπίτι,κοίταξα τη γυναίκα μου και αυθόρμητα της είπα ότι σκέφτομαι σοβαρά να την πουλήσω,το κακό έχει παραγίνει.Φοβάσαι να πας μια βόλτα με τους εν δυνάμει δολοφόνους που κυκλοφορούν,ΔΙΤΡΟΧΟΥΣ και ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΥΣ.
    Σήμερα το πρωί μου την έδωσε και λέω να πάω να δω κάτι φίλους στο Λουτράκι.Φτάνοντας όμως εκεί,βλέποντας τα Γεράνεια,είπα να κάνω τη διαδρομή Λουτράκι-Περαχώρα-Ηραίο-Πίσια-Σχοίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα-Βίλια μιας και η μέρα ήταν φανταστική για βόλτα.Κίνηση ΜΗΔΕΝΙΚΗ,σε όλη αυτή τη διαδρομή συνάντησα ειλικρινά 6-7 αυτοκίνητα.Στο γυρισμό, μετά το χωριό Πίσια πάνω σε μια τυφλή στροφή,βλέπω ένα φορτηγό να έρχεται....και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ακριβώς μπροστά μου ο δολοφόνος με το κουτί, ο οποίος επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή προσπέραση και πήγαινε του σκοτωμού...Το ABS έβγαλε για πολλοστή φορά τα λεφτά του και ο ελιγμός που έκανα με γλύτωσε από τη μετωπική και με σταμάτησε ακριβώς δίπλα από το φορτηγό,ο οδηγός του οποίου ευτυχώς κινούμενος με μικρή ταχύτητα φρέναρε ακαριαία...Στα δέκατα του δευτερολέπτου που έγιναν όλα πρόλαβα και είδα ότι ο κ@@@@λης φόραγε στρατιωτική μπλούζα με επωμίδες και περνώντας από μπροστά μου τα έχασε λες και άλλοι δεν κυκλοφορούν εκεί.Αφού σταμάτησα σώος και ουρλιάζοντας βρισιές μέσα από το κράνος,γυρνάω το κεφάλι και βλέπω ότι έχει κόψει ταχύτητα και πάει να σταματήσει,νομίζοντας ότι έχω καταλήξει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.Η πρώτη μου αυθόρμητη κίνηση ήταν να γυρίσω και να τον κυνηγήσω και ειλικρινά σας το λέω αν τον έπιανα δε θα σταμάταγα να τον γρονθοκοπώ μέχρι οι κέβλαρ ενισχύσεις από τα γάντια να χώνονταν στο γ@@@@νο κεφάλι του...Μόλις είδε ότι πάω να γυρίσω ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε...Ευτυχώς η σύνεση επανήλθε πάραυτα και εγκατέλειψα τη σκέψη να τον ακολουθήσω αμέσως.Ο φορτηγατζής μου είπε πως όση ώρα τον είχε πίσω του,κόρναρε συνεχώς,του αναβόσβηνε τα φώτα και του έκανε νόημα να σταματήσει για να προσπεράσει...Ε,την προσπάθεια ο τρισμέγιστος της μαλακίας αποφάσισε να την κάνει στο πιο στενό σημείο μιας τυφλής στροφής.
    Ακριβώς εκεί στη στροφή είναι ένα ξωκλήσι,ο Άγιος Βλάσιος, στον οποίο χρωστάω ένα κερί το λιγότερο!!!!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Να πάς να το ανάψεις πάραυτα φίλε!!!Οχι μόνο αυτός αλλά και όλη την Αγια Τράπεζα με τα χερουβείμ και σεραφείμ είχες μαζί σου την προκειμένη στιγμή!!! Απίστευτο ρε γαμώτο δεν ξέρεις πια από που να κρυφτείς και πώς να προφυλαχθείς!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Ποτε ξανα!!! Τυχερος που αντεδρασε ετσι κι ο φορτηγατζης. Και φυσικα να ναι καλα και το abs.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ποιος το γαμεί το ABS... Εδώ είχε τον άγιο βλάσιο.

Ποτέ ξανά, μεγάλε. Προσεκτικά
    Life begins at 45°.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σε έσωσε αυτή η γαμ.. εμπειρία που έχουμε πλέον εντρυφήσει όλοι μας και είμαστε 100% σε ετοιμότητα ακόμα και αν κινούμαστε στην ίσια έρημο με τίποτα σε οπτικό πεδίο. Κάποιος βλάκας ακόμα και εκεί μπορεί να πέσει απο τον ουρανό.

Πολύ καλή και η κίνηση σου να σκεφτείς σοβαρότερα και να μην τον κυνηγήσεις και να είσαι σπίτι σου και εδώ τώρα και να λες ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ που έκανε την πανηλίθια κίνηση προσπέρασης.

Πάντως η βόλτα που περιγράφεις περικλείει δρόμους που είναι ιστορικοί λόγω της στενότητας τους, που οδηγούν σε δυστυχήματα σε συνδιασμό με την οδηγική άγνοια που έχουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τέλος καλό, όλα καλά!!

Οι τσακωμοί και τα δαρσίματα στο δρόμο μόνο κακή κατάληξη μπορούν να έχουν...

Έχοντας νοιώσει και γω πολλές φορές το ίδιο, μετά σκέφτομαι ότι έκανα καλά που κρατήθηκα ή ότι ευτυχώς που δεν τσάκωσα τον/την &#$%&#^%&@% γιατί θα είχαμε κακά ξεμπερδέματα...

Πάντα προσοχή ακόμα και στην έρημο που λέει κι ο μάγος...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μέλος

Re: ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ,ΓΛΥΤΩΣΑ!!!!

Κάτι τέτοιοι @@@@κες δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις μηχανές μας.
    Μπράβο σου για την έγκαιρη αντιδρασή σου,και χίλια μπράβο στον φορτηγατζή,που κατάλαβε τι θα γινόταν.Όσο για τον άλλον...άσε δεν γράφω τίποτα καλύτερα,το αφήνω στους επόμενους.:a37: :a37: :a37:

Μανιβελάτο μέλος

Κλασικοί μαλάκες σε κλειστά στενά κομμάτια.. ξύνουν τα @@ τους μισή ώρα και μόλις φτάσει στροφή κάνουν τους καμικάζι..

Ευτυχώς είσαι καλά..

Προσοχή παιδιά..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Δόξα τον Αγ.Βλάσιο!!!!! Και το κερί να πάς να το ανάψεις οπωσδήποτε. Πιάνει αν πιστεύεις λιγάκι.
    Στρατιωτικός ήταν ????? = Κομπλεξάρα του κερατά με τέτοια συμπεριφορά !

CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

και το κακό είναι ότι, θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να οδηγεί με τον ίδιο τρόπο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Να πας να αναψεις ενα κερι στον ABS! Καλα ρε καγκουρα,20 αλογα μηχανακι και εχεις και abs?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

και το κακό είναι ότι, θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να οδηγεί με τον ίδιο τρόπο...

Όταν αυτή η χώρα έτσι που την ΕΧΟΥΜΕ καταντήσει παράγει μόνο σκουπίδια και καθόλου πολιτισμό, δυστυχώς θα συνεχίσει να παράγει δολοφόνους στην άσφαλτο...Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε κάποιος να καταδικάζεται σε ισόβια για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη για παράδειγμα;;;

Πάλι καλά που είχες την προσοχή σου στο δρόμο και ήσουν και τυχερός.
    Δυστηχώς φτάνουμε σε σημείο να απαρνηθούμε τη μοτοσυκλέτα για λάθη 3ων.
    Το κακό θέλει ένα 2λεπτο δυστηχώς να γίνει.

Στα 90km που κάνω καθημερινά δουλειά - σπίτι βλεπω καθημερινά τέτοιες συμπεριφορές από λογιών λογιών άτομα διαφορετικής ηλικίας και φύλου. Και παρακαλώ μέσα μου να μην γίνει κάτι και θρηνησουμε αθώους. Ακόμα και μέσα στο κουτάκι μου που νομίζω οτι είμαι ασφαλής έχω το άγχος του κακού των άλλων.
    Run, rabbit run

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke

Πηγαινε στο εκλησακι και αναψε κανα κερακι...εχει και πανεμορφη θεα, που ευτυχως δεν την¨"μετρησες " γιατι εχει γκρεμο απο κατω....
    Μηπως προλαβες να δεις μαρκα αυτοκινητου? Ο κοσμος ειναι μικρος και το χωριο μικροτερο...
    Περαστηκα και παντα ορθιος!
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 21:24
  2. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 06:21
  3. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ