Καλησπέρα στην ομάδα , είμαι καινούργιο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας
Είμαι αρκετό καιρό σε αυτό το φόρουμ (ως απλός αναγνώστης) διότι θέλω να μάθω καινούργια πράγματα σχετικά με τις μηχανές κτλπ
Αρχικά είμαι 17 χρόνων και έχω σκοπό να πάρω το πρώτο μου μηχανάκι (παπάκι) έχω μια Χ εμπειρία πάνω σε όλο αυτό το θεμα αλλά δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά σε όλο αυτό το σκηνικό
Εγώ στο μυαλό μου έχω να πάρω ένα παπί (άσχετος άμα είναι 100 110 125 cc) αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω καινούργιο ή μεταχειρισμένο ( περισσότερο σκέφτομαι προς μεταχειρισμένο) .
Οι δικοί μου μου λένε να πάρω καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αντίθετος εγώ πιστεύω πως άμα βρω την κατάλληλη Μεταχειρισμένη θα είναι καλύτερα ( να αναφέρω πως οι γονείς μου δεν είναι πολύ θετικοί στο να πάρω μηχανάκι )
Το μεγάλο μου ερώτημα είναι τι διαδικασία χρειάζεται όταν έρθει εκείνη η Αγία ώρα να το πάρω , εννοώντας με αυτό , τι χαρτιά , τι ασφαλείς , τι τέλη , τι εφορίες , πως θα γίνει η μεταβιβάσει από μεταχειρισμένο , πως θα γίνει η αγορά από καινούργιο , τι αφμ και γενικά τι χρειάζονται γενικός όλα αυτά ( να υπενθυμίσω πως είμαι 17 και θέλω άμεσα την μηχανή )
Δεν με ενδιαφέρει το πρόστιμο ξέρω όμως είναι 200 για το δίπλωμα αλλά θα το βγάλω μόλις γίνω 18
Ευχαριστώ πολύ ,
άμα κάτσετε να με βοηθήσετε , ξέρω πως πολύ από εδώ έχουν πολύ εμπειρία πάνω σε όλο αυτό το θεμα και θα είναι διαθέσιμος να ακούσω και τα όλα καλά πάνω σε αυτό το σκηνικό
και πάλι Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
![]()