.
edit: Βάλε Link βρε άτιμε άντρα ...
.
edit: Βάλε Link βρε άτιμε άντρα ...
frankly my dear, i dont give a damn...
Καταρχας πολλα πολλα ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις γνωσεις σου μαζι μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θελω να ρωτησω για αρχη κατι ρεαλιστικο:
Ξερεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει δυναμομετρο πεδης και οχι αδρανειας![]()
Και αν ναι ποιος ειναι αυτος?
![]()
οποτε που καταληγουμε?
-αφηστε τα μηχανακια ως εχουν?
-χαρτογραφηστε τις μαμα ecu?
-ποια ειναι η μεση λυση?
rein μας τα εξηγησες ολα ωραια κ αναλυτικα αλλα δεν μας ειπες το conlusion...
-αξιζει να μπλεξει καποιος ή οχι με το tuning?
-υπαρχει καποιος που να αναλαβει αυτο το βγαινω στο δρομο με wide-band computer κ commander συνδεδεμενο για να μας κανει σωστη δουλεια ή οχι?
βγαλε ενα συμπερασμα-επιλογο για να μαθαινουμε οι νεοτεροι...
![]()
οχι δυστυχως...δεν λεω οτι δεν υπαρχει,απλως οτι δεν ξερω εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καταρχας πολλα πολλα ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις γνωσεις σου μαζι μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θελω να ρωτησω για αρχη κατι ρεαλιστικο:
Ξερεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει δυναμομετρο πεδης και οχι αδρανειας![]()
Και αν ναι ποιος ειναι αυτος?
![]()
Πιστευω οτι αν υπηρχε θα το ηξερες...Βασικα ειμαι σιγουροςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι δυστυχως...δεν λεω οτι δεν υπαρχει,απλως οτι δεν ξερω εγω...![]()
![]()
![]()
Αν δεν κανω λαθος, ο Μονος στη Καρπου εχει δυναμομετρο eddy current (πεδης). Ετσι τουλαχιστον ΜΟΥ ΕΙΠΕ οταν πηγα τον μπιγκουλα για να κανω καυσαναλυση.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
οντως ετσι γραφει εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν δεν κανω λαθος, ο Μονος στη Καρπου εχει δυναμομετρο eddy current (πεδης). Ετσι τουλαχιστον ΜΟΥ ΕΙΠΕ οταν πηγα τον μπιγκουλα για να κανω καυσαναλυση.
http://www.mototechnology.gr/pub/el/dynamo.aspx
![]()
ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα...κριτικη ικανοτητα εχουμε ολοι...εγω εδωσα τα στοιχεια,με βαση οτι ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οποτε που καταληγουμε?
-αφηστε τα μηχανακια ως εχουν?
-χαρτογραφηστε τις μαμα ecu?
-ποια ειναι η μεση λυση?
rein μας τα εξηγησες ολα ωραια κ αναλυτικα αλλα δεν μας ειπες το conlusion...
-αξιζει να μπλεξει καποιος ή οχι με το tuning?
-υπαρχει καποιος που να αναλαβει αυτο το βγαινω στο δρομο με wide-band computer κ commander συνδεδεμενο για να μας κανει σωστη δουλεια ή οχι?
βγαλε ενα συμπερασμα-επιλογο για να μαθαινουμε οι νεοτεροι...
![]()
απο κει και περα δεν γινεται,ως εκ των πραγματων να προτεινω καποιον βελτιωτη...δεν θελω την ευθυνη...για τον ιδιο λογο δεν θα κακολογησω και τον οποιονδηποτε...
μεγαλο παιδι εισαι ,καταλαβαινεις...
και για να μην θεωρηθει ολο αυτο ως "ψαρεμα" πελατων ,να τονισω οτι,πλεον, δεν ασχολουμαι προσωπικα,εδω και καιρο,παρα μονο επιλεκτικα κι αυτο με φιλους...
εαν κι εφοσον αποφασισω στο μελλον να το εκμεταλευτω επαγγελματικα,θα ενημερωσω...
επισης να τονισω οτι ολα οσα εγραψα,ειναι προσωπικες αποψεις και ως τετοιες πρεπει να εκληφθουν...οπερ μεθερμηνυομενον,μπορει καλλιστα να κανω και λαθος...
Αντωνη, μια ερωτηξης.
Πως συνδεεται η ενδειξη AFR με τις προδιαγραφες ρυπων?
Αν για παραδειγμα εχουμε ενα καταλυτικο μηχανακι εουρω3 και κρατησουμε την μαμα εξατμιση αλλα βαλουμε PC για να γιομησουμε τρυπες (οποτε 99% θα εχουμε πιο πλουσιο μειγμα σε καποιες περιοχες στροφων) τοτε τι γινεται?
δεν μπορω να σχολιασω επωνυμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
πολυ απλα παρανομουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αντωνη, μια ερωτηξης.
Πως συνδεεται η ενδειξη AFR με τις προδιαγραφες ρυπων?
Αν για παραδειγμα εχουμε ενα καταλυτικο μηχανακι εουρω3 και κρατησουμε την μαμα εξατμιση αλλα βαλουμε PC για να γιομησουμε τρυπες (οποτε 99% θα εχουμε πιο πλουσιο μειγμα σε καποιες περιοχες στροφων) τοτε τι γινεται?
edit...και καταστρεφουμε και πολυ γρηγοροτερα τον καταλυτη μας...
μια ευλογη απορια...
ποσο στοιχιζει ενας ''σωστος'' χαρτης?
:a13: :a13: :a13:
Για να στοιχισει πρεπει να στον κανει καποιος...Κ απο οτι καταλαβα εδω Ελλαντα δεν παιζει κατι τετοιο...Για τον ΣΩΣΤΟ χαρτη μιλαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μια ευλογη απορια...
:a13: :a13: :a13:![]()
σωστος χαρτης δεν υπαρχει...κοντα στην πραγματικοτητα μονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μια ευλογη απορια...
:a13: :a13: :a13:
κι αυτο γιατι οι συνθηκες αλλαζουν συνεχεια οποτε τελειος ειναι μονο με συγκεκριμενες...στις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι απλως καλος...
κοστος?ελλαδα συνηθως παιρνουν γυρω στα 200-250 ευρω...
στο εξωτερικο με eddy current δυναμομετρα και ωρες δουλειας φτανουν μεχρι και 1000$...
Αντε, παρε μια ανασα και γραψε και για το autotune (να κλεισει ο βροχος).Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σωστος χαρτης δεν υπαρχει...κοντα στην πραγματικοτητα μονο...
κι αυτο γιατι οι συνθηκες αλλαζουν συνεχεια οποτε τελειος ειναι μονο με συγκεκριμενες...στις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι απλως καλος...
κοστος?ελλαδα συνηθως παιρνουν γυρω στα 200-250 ευρω...
στο εξωτερικο με eddy current δυναμομετρα και ωρες δουλειας φτανουν μεχρι και 1000$...