καλημέρα στο παρεάκι και καλώς σας βρήκα, έφτασε η ώρα μου για να μπω στον κόσμο του συμπλέκτη μετά από 8 διαφορετικά scooter και ένα cbrάκι 250 που δεν είχα κρατήσει πολύ εν τέλη (παλιότερα), είμαι ανάμεσα σε κάποιες μηχανές και θα ήμουν ευγνώμον να ακούσω και τις δικές σας συμβουλές/απόψεις, να πω ότι δε το κυνηγάω το γκάζι απλά θέλω ένα μοτόρι που όποτε το καβαλάω (κυρίως στη πόλη) να έχω το χαμόγελο σαν αυτό της πρώτης μέρας που το πήρα, για να ξεκινήσω λοιπόν να σας πω καταρχάς ότι είμαι γύρω στο 1.72/73 και το λέω αυτό γιατί ένα από τις χρόνιες κ@υλες για αγορά είναι το v strom, σαν ύψος το φτάνω αλλά επειδή το είχε 2 φορές στο παρελθόν ο πατέρας μου είναι λίγο αρνητικός στο να το πάρω γιατί μου λέει ότι είναι αρκετά ατσούμπαλο (όχι οδηγικά) και θα έχω πρόβλημα στον έλεγχο, γενικά εκτός του v strom αυτά που μου αρέσουν είναι κυρίως γυμνά γιατί και το μπάτζετ είναι κάπου κοντά στα 3 με 3 κάτι οπότε τα υπόλοιπα που μου αρέσουν είναι τα fazer (με φέρινγκ όχι το γυμνό) hornet 600, cbf 600 (φέρινγκ) και er6n, κάθε άποψή σας δεκτή!