Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: βοήθεια για αγορά μηχανής!

Νέο μέλος

βοήθεια για αγορά μηχανής!

καλημέρα στο παρεάκι και καλώς σας βρήκα, έφτασε η ώρα μου για να μπω στον κόσμο του συμπλέκτη μετά από 8 διαφορετικά scooter και ένα cbrάκι 250 που δεν είχα κρατήσει πολύ εν τέλη (παλιότερα), είμαι ανάμεσα σε κάποιες μηχανές και θα ήμουν ευγνώμον να ακούσω και τις δικές σας συμβουλές/απόψεις, να πω ότι δε το κυνηγάω το γκάζι απλά θέλω ένα μοτόρι που όποτε το καβαλάω (κυρίως στη πόλη) να έχω το χαμόγελο σαν αυτό της πρώτης μέρας που το πήρα, για να ξεκινήσω λοιπόν να σας πω καταρχάς ότι είμαι γύρω στο 1.72/73 και το λέω αυτό γιατί ένα από τις χρόνιες κ@υλες για αγορά είναι το v strom, σαν ύψος το φτάνω αλλά επειδή το είχε 2 φορές στο παρελθόν ο πατέρας μου είναι λίγο αρνητικός στο να το πάρω γιατί μου λέει ότι είναι αρκετά ατσούμπαλο (όχι οδηγικά) και θα έχω πρόβλημα στον έλεγχο, γενικά εκτός του v strom αυτά που μου αρέσουν είναι κυρίως γυμνά γιατί και το μπάτζετ είναι κάπου κοντά στα 3 με 3 κάτι οπότε τα υπόλοιπα που μου αρέσουν είναι τα fazer (με φέρινγκ όχι το γυμνό) hornet 600, cbf 600 (φέρινγκ) και er6n, κάθε άποψή σας δεκτή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν η καψα σου ειναι το vstrom τοτε παρτο. Αλλά αφου το ειχε ο πατερας σου δεν μπηκες ποτε στον πειρασμό να το..... "βουτηξεις"? Θα σου έφευγε και το απωθημένο.

Αλλιώς βουρ για το γυμνό. Έτσι ξεκίνησα κι εγω πέρισυ, με γυμνό bandit και τώρα μόνο με γυμνό θα το άλλαζα. Ήδη μπαίνουν πονηρές σκέψεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Αν η καψα σου ειναι το vstrom τοτε παρτο. Αλλά αφου το ειχε ο πατερας σου δεν μπηκες ποτε στον πειρασμό να το..... "βουτηξεις"? Θα σου έφευγε και το απωθημένο.

Αλλιώς βουρ για το γυμνό. Έτσι ξεκίνησα κι εγω πέρισυ, με γυμνό bandit και τώρα μόνο με γυμνό θα το άλλαζα. Ήδη μπαίνουν πονηρές σκέψεις.
    καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς τώρα είμαι στη διαδικασία που δίνω οδήγηση για την Α κατηγορία καθώς έχω α2 από το 13 μέχρι και σήμερα που ήμουν στα σκούτερ και δε μου χρειάστηκε ποτέ, απλά όσους άλλους φίλους έχω ρωτήσει μου λένε ότι δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα με το στρόμα όπως μου τα λέει ο πατέρας μου, το γυμνό είναι άλλη φάση και ειδικά με το hornet έχω επίσης έρωτα απλά το κακό με τα γυμνά είναι ότι σου βγαίνει η πίστη σε ένα ταξίδι από τις φάπες, άσε που στη πόλη είναι σαν παπί, γι' αυτό ζητάω και απόψεις για να με βοηθήσουν στη τελική μου απόφαση!

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaravasilatoR90 Προβολή μηνύματος
    καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς τώρα είμαι στη διαδικασία που δίνω οδήγηση για την Α κατηγορία καθώς έχω α2 από το 13 μέχρι και σήμερα που ήμουν στα σκούτερ και δε μου χρειάστηκε ποτέ, απλά όσους άλλους φίλους έχω ρωτήσει μου λένε ότι δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα με το στρόμα όπως μου τα λέει ο πατέρας μου, το γυμνό είναι άλλη φάση και ειδικά με το hornet έχω επίσης έρωτα απλά το κακό με τα γυμνά είναι ότι σου βγαίνει η πίστη σε ένα ταξίδι από τις φάπες, άσε που στη πόλη είναι σαν παπί, γι' αυτό ζητάω και απόψεις για να με βοηθήσουν στη τελική μου απόφαση!
    Για το v strom δεν έχω ιδέα καθώς δεν το έχω οδηγήσει ποτε, αλλά μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο μάπα. Γενικά το θεωρώ μια χαρά μηχανή. Όσον αφορά τα γυμνά, επειδή είμαι κάτοχος hornet να σπυ πω ότι όντως σ ένα ταξίδι ο αέρας είναι ένα θέμα. Με καλό εξοπλισμό βέβαια, ταξιδεύεις σχετικά άνετα με 120-130 χλμ.

Όσον αφορά την πόλη, ναι το γυμνό είναι σαν παπί, αλλά τα 4κιλυνδρα (hornet) έχουν αυξημένη κατανάλωση στην πόλη και σηκώνουν εύκολα θερμοκρασία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν θες γυμνό, κοίταξε και προς τα 2κιλυνδρα, όπως sv650

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Για το v strom δεν έχω ιδέα καθώς δεν το έχω οδηγήσει ποτε, αλλά μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο μάπα. Γενικά το θεωρώ μια χαρά μηχανή. Όσον αφορά τα γυμνά, επειδή είμαι κάτοχος hornet να σπυ πω ότι όντως σ ένα ταξίδι ο αέρας είναι ένα θέμα. Με καλό εξοπλισμό βέβαια, ταξιδεύεις σχετικά άνετα με 120-130 χλμ.

Όσον αφορά την πόλη, ναι το γυμνό είναι σαν παπί, αλλά τα 4κιλυνδρα (hornet) έχουν αυξημένη κατανάλωση στην πόλη και σηκώνουν εύκολα θερμοκρασία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν θες γυμνό, κοίταξε και προς τα 2κιλυνδρα, όπως sv650
    δεν είπε κανείς ότι είναι μάπα το στρόμα φίλε Σαμ ίσα ίσα τα κάνει όλα και συμφέρει, απλά είναι ατσούμπαλο στο χειρισμό όταν θες πχ να το παρκάρεις κάπου η να το σπρώξεις με τα χέρια και επειδή το ύψος μου είναι μέτριο μου λέει ο πατέρας μου ότι θα έχω θέμα, όσον αφορά τη κατανάλωση που είπες δε με πολυνοιάζει τόσο άμεσα γιατί φαντάσου μέχρι χθες είχα tmax 500 που όσο να 'ναι στη πόλη τσιμπούσε άρα είμαι συνηθισμένος, για δικύλινδρο και για πιο "normal" πιστεύω το er6n που είναι μέσα σε αυτά που κοιτάω είναι ο καλύτερος δάσκαλος πιστεύω, απλά μπαίνει στη μέσα και το θέμα κ@υλας ξέρεις

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Πες στον πατέρα σου ''μπαμπά λέω να πάρω ένα suzuki sv 650''
    Με το καλό το δίπλωμα
    when life gets complicated... i ride.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Πες στον πατέρα σου ''μπαμπά λέω να πάρω ένα suzuki sv 650''
    Με το καλό το δίπλωμα
    χαχαχα να 'σαι καλά φίλε μου, μου θύμησες έναν φίλο που μου κάνει αν θες να μη σε πρήζει για το στρόμα πες του ότι δίνει ένας φίλος σου ευκαιρία ένα tdm 900 και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το strom, να δεις μετά πως του το κόβεις

Σοβαρά στο πρότεινα όμως το SV!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Σοβαρά στο πρότεινα όμως το SV!!
    η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι δε το έχω τσεκάρει και μου αρέσει που μου θυμίζει λίγο monster αλλά αν πάω σε γυμνό τελικά ρε φίλε θα πάρω μια από τις δυο κ@υλες που είναι το hornetάκι η το er που είναι και πιο φιλικό πιστεύω για 1η μηχανή..

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Νομιζω με 3 + βρισκεις χορνετ το επομενο απ το στρογγυλοφαναρο και με μια ζελατινα θα εισαι μια χαρα !

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaravasilatoR90 Προβολή μηνύματος
    δεν είπε κανείς ότι είναι μάπα το στρόμα φίλε Σαμ ίσα ίσα τα κάνει όλα και συμφέρει, απλά είναι ατσούμπαλο στο χειρισμό όταν θες πχ να το παρκάρεις κάπου η να το σπρώξεις με τα χέρια και επειδή το ύψος μου είναι μέτριο μου λέει ο πατέρας μου ότι θα έχω θέμα, όσον αφορά τη κατανάλωση που είπες δε με πολυνοιάζει τόσο άμεσα γιατί φαντάσου μέχρι χθες είχα tmax 500 που όσο να 'ναι στη πόλη τσιμπούσε άρα είμαι συνηθισμένος, για δικύλινδρο και για πιο "normal" πιστεύω το er6n που είναι μέσα σε αυτά που κοιτάω είναι ο καλύτερος δάσκαλος πιστεύω, απλά μπαίνει στη μέσα και το θέμα κ@υλας ξέρεις
    Ναι συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει αυτό που θα πάρεις να το βλέπεις και να τρελενεσαι. Προσωπικά, όταν πήρα το χορνετ, το επέλεξα γιατί ήθελα αυτό και μόνο αυτό. Δεν με απασχόλησε ποτε η ανεμοκαλυψη και το πως θα κάνω ταξίδια κτλ. Εφόσον αυτό μ αρέσει, συμβιβάζομαι και συνεχίζω να το απολαμβάνω.

Όποτε αυτό που πρέπει να κανεις είναι να τα δεις από κοντά, να τα καβαλήσεις να κανεις test ride, και οποίο σε κερδίσει να πάρεις αυτό.

Όλα τ αλλα περισσεύουν!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Προβολή μηνύματος
    Νομιζω με 3 + βρισκεις χορνετ το επομενο απ το στρογγυλοφαναρο και με μια ζελατινα θα εισαι μια χαρα !
    ναι φίλε γι' αυτό το χόρνετ λέω με το τριγωνικό φανάρι, ντάξει η ζελατίνα σε αυτά τα μηχανάκια πιστεύω είναι πιο πολύ "διακοσμιτική" γιατί είναι τόση δα οπότε τη σφαλιάρα δε τη γλυτώνεις..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Ναι συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει αυτό που θα πάρεις να το βλέπεις και να τρελενεσαι. Προσωπικά, όταν πήρα το χορνετ, το επέλεξα γιατί ήθελα αυτό και μόνο αυτό. Δεν με απασχόλησε ποτε η ανεμοκαλυψη και το πως θα κάνω ταξίδια κτλ. Εφόσον αυτό μ αρέσει, συμβιβάζομαι και συνεχίζω να το απολαμβάνω.

Όποτε αυτό που πρέπει να κανεις είναι να τα δεις από κοντά, να τα καβαλήσεις να κανεις test ride, και οποίο σε κερδίσει να πάρεις αυτό.

Όλα τ αλλα περισσεύουν!
    καλά συμφωνώ σε αυτό, απλά καμιά φορά δε κοιτάμε καθόλου τη πρακτικότητα και μπαίνει στη μέση η κ@υλα και αν μετά μας ξινίσει αυτό που πήραμε τραβάμε τα μαλλιά μας και το βάζουμε αγγελία, πιστεύω όποιο και να έπαιρνα από αυτά που κοιτάω θα χαμογελούσα όποτε το καβαλούσα, άντε ίσως το χαμόγελο να ήταν λίγο πιο πλατύ στο στρομ η το χόρνετ hehehehe

Παλαιό μέλος Το avatar του/της contes di Zante
    Πάρε αυτό που θα σε φτιάχνει ακόμα και όταν το βλέπεις σταματημένο....το er6 και γενικά ο 2κύλινδρος της Kawasaki είναι ότι πιο ξενέρωτο σε ήχο 2 κύλινδρο υπάρχει
    διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    με ριχνεις, όλα τα 180° ετσι κάνουν...

O ήχος φτιάχνει αν ασχοληθείς, ο ρυθμός είναι μονότονος και αλλάζει πολύ λίγο με διπλά τελικά...

Καλά δεν είναι και benelli-άλλο neochinese που δουλεύουν λες και ακούς χορτοκοπτικό.
    Να,την είπα πάλι την κακία μου,τι καταλάβατε;;;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για αγορά μηχανής
    από Georl στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2014, 17:29
  2. αμεση βοηθεια για αγορα μηχανης
    από ARTHUR στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2013, 20:40